www.candidacoach.nl

Geen zorgen over morgen

Herken je dit? Je doet vaak meer dan je aankan. Je bent een harde werker, thuis of op je werk. Je weet het, maar er verandert niets aan. Tot het niet langer goed voelt. Zoals bij Jacques.
www.candidacoach.nl

Zie jij het aankomen?

Vandaag is het Wereldgezondheidsdag. De dag waarop we stilstaan bij de gezondheid in de wereld. Het thema is dit jaar depressie. Depressie is de belangrijkste oorzaak van slechte gezondheid en een voedingsbodem voor een Candida-infectie.

Ben jij ook een harde werker?

Gehaast komt Fred binnen, de mobiele telefoon binnen handbereik. Zijn schouders en nek zijn gespannen. Een fronsende blik met een strakke focus. Oppervlakkig ademhalend. Hij holt dagelijks van de ene naar de andere afspraak, eet ‘s avonds iets makkelijks en ploft daarna uitgeput op de bank.
www.candidacoach.nl

Wat houdt jou tegen?

Heb jij dat af en toe ook? Je wilt wel, maar je doet het niet. Je weet dat je in actie moet komen om je Candidabelasting te zien verdwijnen, maar ‘iets’ houdt je tegen. Je zegt: het gaat prima. Maar eigenlijk voel je je steeds vaker moe en krijg je weer last van allerlei vage pijntjes en kwaaltjes.
www.candidacoach.nl

Candida en kanker

Elk jaar op 4 februari is het Wereldkankerdag. En ik twijfelde… Zal ik het er wel of niet met jou over hebben? Want zeg nu eerlijk, wie heeft er tegenwoordig niet een dierbare verloren aan kanker?
www.candidacoach.nl

Candida en de liefde

Vind jij Valentijnsdag ook commercieel gedoe waar je beslist niet aan meedoet? Romantiek voor watjes en de liefde ver overschat? Jasper is het daar volkomen mee eens ...