Boek (Over)leven met Candida

Niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven als een kwakkelende of slechte gezondheid. Een goed werkend immuunsysteem is je sleutel bij het beteugelen van ziekteverwekkers. Dáár ligt de basis van je gezondheid en levensvreugde.

Zorg je voor een gebalanceerde darmflora, dan voorkom je dat er genezen moet worden.

Een Candidabelasting in je darmen kan flink roet in het eten gooien en gaat niet vanzelf over. Je moet er wel iets voor doen.

(Over)leven met Candida is een boek boordevol informatie over Candida en het Candidadieet. Met praktische stappen en suikervrije recepten is het een onmisbaar hulpmiddel om je gezondheid te herstellen.

boek overleven met candida www.candidacoach.nl
Voor wie is het boek geschreven?

Of je al weet dat een Candida-overgroei jouw gezondheid verpest, of nog op zoek bent naar de oorzaak van je klachten… (Over)leven met Candida geeft je de inzichten en antwoorden die je nodig hebt voor een gezond lichaam.

Met 9 praktische stappen ontdek je onder andere

  • hoe Candida ongemerkt je gezondheid aantast, zodat je je steeds zieker voelt;
  • hoe je vaststelt of je een Candida-overgroei hebt;
  • de grote risico’s die je loopt als je het niet behandelt;
  • waarom stress de Candida triggert;
  • hoe je jezelf weer beter eet met voeding als medicijn aan de hand van het Candidadieet;
  • veel praktische tips en handvatten, waarmee jij direct slimmere keuzes maakt en beter voor jezelf zorgt;
  • suikervrije recepten waarbij je je vingers aflikt.

5 – 7 dagen

Wat een fijn boek om te lezen, met zoveel informatie. Ik dacht een kookboek, maar er staat zoveel meer in! Dankjewel, ik ben er erg blij mee. 

Ik heb al meerdere Candidaboeken gelezen, maar dit is degene die het meest duidelijk is. Nu nóg gemotiveerder om een verandering aan te gaan. 🙂

Nu snap ik eindelijk waarom ik zo moet eten om me beter te voelen. Eerst zei ik altijd ‘Ik mag dit niet eten’, nu WIL ik dingen niet meer eten! 

Alles is interessant! 🙂

Ik heb weer de motivatie gekregen om met het Candidadieet aan de slag te gaan.

We zijn met je boek op vakantie gegaan en meteen een en ander in praktijk gebracht. De grootste hickup is om goede (suikervrije) boodschappen te vinden in het buitenland, maar we worden iedere dag wijzer. We weten hoe we de etiketten moeten lezen van de verschillende producten. Ging best goed.
Nog belangrijker: naast gewicht (leuke bijkomstigheid) raken we ook klachten kwijt. Dit stimuleert enorm om door te gaan. Verder valt het prima mee, we vinden onze weg er in.
Dank voor je inspiratie, voorlopig zijn we op weg geholpen door je boek.