Boek (Over)leven met Candida

Niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven als een kwakkelende of slechte gezondheid. Een goed werkend immuunsysteem is je sleutel bij het beteugelen van ziekteverwekkers. Dáár ligt de basis van je gezondheid en levensvreugde.

Zorg je voor een gebalanceerde darmflora, dan voorkom je dat er genezen moet worden.

Een Candidabelasting in je darmen kan flink roet in het eten gooien en gaat niet vanzelf over. Je moet er wel iets voor doen.

(Over)leven met Candida is een boek boordevol informatie over Candida en het Candidadieet. Met praktische stappen en suikervrije recepten is het een onmisbaar hulpmiddel om je gezondheid te herstellen.

boek overleven met candida www.candidacoach.nl
Voor wie is het boek geschreven?

Of je al weet dat een Candida-overgroei jouw gezondheid verpest, of nog op zoek bent naar de oorzaak van je klachten… (Over)leven met Candida geeft je de inzichten en antwoorden die je nodig hebt voor een gezond lichaam.

Met 9 praktische stappen ontdek je onder andere

  • hoe Candida ongemerkt je gezondheid aantast, zodat je je steeds zieker voelt;
  • hoe je vaststelt of je een Candida-overgroei hebt;
  • de grote risico’s die je loopt als je het niet behandelt;
  • waarom stress je Candidaprobleem aanwakkert;
  • hoe je jezelf weer beter eet met voeding als je medicijn;
  • veel praktische tips en handvatten, waarmee jij direct slimmere keuzes maakt en beter voor jezelf zorgt;
  • suikervrije recepten waarbij je je vingers aflikt.

Ik ben nu al 7 weken suikervrij en het gaat goed! Dankzij jouw boeken is het makkelijk om iets lekkers te koken! Mijn huid ziet er beter uit en de vaginale schimmel lijkt te zijn verdwenen.

Ik heb het boek gelezen, zeer interessant. Het heeft mij ook geïnspireerd om aan de slag te gaan. Niet superstreng en toch merk ik na 4 weken dat mijn slijmvliezen herstellen, rode vlekjes al minder worden en ik meer energie heb. Ik ben gemotiveerd om door te gaan! 

Wat is (Over)leven met Candida een fijn boek! Compleet en helder beschreven met concrete handvatten. Je kunt er meteen mee aan de slag en het is haalbaar. Ik was gelijk gemotiveerd. Het heeft al veel te lang geduurd!

Je boek waarin ik je verhaal heb zitten lezen. Ik herkende zoveel. Oh dat hoort er ook allemaal bij. Ik vind erkenning in jouw boek. Ik zeur niet want dat vond ik van mezelf. Al die rottige ongemakjes heten Candida. Yvonne, je hebt me de sleutel gegeven om niet te oordelen over wat ik voel maar om het serieus te nemen en aan het werk te gaan. Voor mij stond vast dit snapt niemand, het is te vaag. Ik nam mezelf niet serieus. Het is raar om te merken dat die suiker zoveel mist, chaos en ellende veroorzaakt. Het maakt het wel makkelijker om hem het huis uit te knikkeren. Yvonne, laat me je een digitale hug geven voor de kracht dat je je levensverhaal blootgeeft om een ander bij te staan. Het gevoel niet alleen op de wereld met Candida met een mogelijk happy end, geeft de moed: ik moet gewoon beginnen. Ik heb nog veel te doen maar stap 1 is gezet: ik mag er zijn met wat ik heb en ik wil straks blij zijn met wat ik niet heb. Heel veel dank en veel goeds.

5 werkdagen

Ik ben net begonnen aan je boek (Over)leven met Candida. Echt zo herkenbaar om alles te lezen en fijn om met het boek aan de slag te gaan. Ben nu direct bezig met mijn voeding aan te passen.

Wat een fijn boek om te lezen, met zoveel informatie. Ik dacht een kookboek, maar er staat zoveel meer in! Dankjewel, ik ben er erg blij mee. 

Ik heb al meerdere Candidaboeken gelezen, maar dit is degene die het meest duidelijk is. Nu nóg gemotiveerder om een verandering aan te gaan. 🙂

Nu snap ik eindelijk waarom ik zo moet eten om me beter te voelen. Eerst zei ik altijd ‘Ik mag dit niet eten’, nu WIL ik dingen niet meer eten! 

Alles is interessant! 🙂

Ik heb weer de motivatie gekregen om met het Candidadieet aan de slag te gaan.

We zijn met je boek op vakantie gegaan en meteen een en ander in praktijk gebracht. De grootste hickup is om goede (suikervrije) boodschappen te vinden in het buitenland, maar we worden iedere dag wijzer. We weten hoe we de etiketten moeten lezen van de verschillende producten. Ging best goed.
Nog belangrijker: naast gewicht (leuke bijkomstigheid) raken we ook klachten kwijt. Dit stimuleert enorm om door te gaan. Verder valt het prima mee, we vinden onze weg er in.
Dank voor je inspiratie, voorlopig zijn we op weg geholpen door je boek.

Ik ben aan de hand van het boek aan de slag gegaan en het gaat na een paar maanden een stuk beter! Ik had schimmel op mijn huid, deze is nu helemaal weg! Ook heb ik minder migraine.

Een interessant boek! Heel positief, in een zo negatieve toestand…

Bij het lezen en invullen van jouw boek viel veel op zijn plaats.

We hebben allemaal van die regeltjes ‘hoe het makkelijker kan’ of ‘hoe het is vol te houden’.
Prima als ze voor je werken. Alleen: je saboteert jezelf als ze niet werken.
De makkelijkste manier om die regeltjes te veranderen is je te houden aan de richtlijnen.
Als je die richtlijnen nog niet kent: klik dan nu op de groene knop.