Disclaimer Candidacoach Suikervrij Genieten

Informatie
Candidacoach Suikervrij Genieten besteedt de uiterste zorg aan de samenstelling van haar website. Het is toch mogelijk dat de inhoud van deze site onvolledig, verouderd of niet correct is. De informatie wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Aansprakelijkheid
Aan de inhoud van deze internetsite kunnen geen rechten worden ontleend. Candidacoach Suikervrij Genieten kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie.

Link naar andere sites
Op deze website wordt toegang geboden tot internetsites die door derden worden onderhouden. Candidacoach Suikervrij Genieten is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en kan ook niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites.

Copyright
Alle informatie op deze website in welke vorm dan ook (teksten, formulieren, afbeeldingen, kaarten, geluids-en videofragmenten etc.) is eigendom van Candidacoach Suikervrij Genieten behalve als dit anders is vermeld. U mag de informatie alleen voor eigen gebruik opslaan. Als u citeert, dan met bronvermelding. Niets mag zonder schriftelijke toestemming van Candidacoach Suikervrij Genieten worden openbaar gemaakt en/of verveelvoudigd.

Klik hier voor de disclaimer in pdf.