Wat goed dat je hier bent!

Ik ben Yvonne Oostrom en toen ik in 2008 ontdekte dat mijn vele kwalen veroorzaakt werden door een Candida-overgroei in mijn darmen veranderde mijn leven. Ik stopte met symptomen bestrijden en ben daar nog elke dag dankbaar voor.

Heel eigen-wijs creëerde ik een eigen pad en sinds 2014 begeleid ik als Candidacoach mensen zoals jij op dit pad.

Zowel mijn eigen levenslange ervaring met Candida als alles wat ik in de afgelopen jaren heb geleerd tijdens het begeleiden van mensen met Candida, zorgen ervoor dat ik jou kan helpen je sneller weer gezond te voelen dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Als ervaringsdeskundige snap ik wat jij doormaakt

Tientallen jaren had ik last van vage of steeds terugkerende lichamelijke klachten, waaronder een jeukende huid, vaginale infecties, winderigheid en hersenmist. De chronische luchtweginfecties hielden mij dagelijks bezig. Dat deze niet veroorzaakt werden door astma, zoals de huisarts concludeerde, ontdekte ik pas toen ik 44 jaar was. Alle klachten bleken met elkaar in verband te staan en werden veroorzaakt door een Candida-infectie in mijn darmen.

  • Ik paste mijn voeding aan en in enkele weken waren de eerste klachten verdwenen. Geweldig toch?! Sindsdien is het Candidadieet voor mij een levensstijl geworden, waardoor ik me vandaag nog steeds gezond en fit voel. En: de vele klachten die ik had zijn weggebleven.

  • Om mijn ervaring te delen schreef ik Heb jij Candida? Ik (k)ook!. Een boek met informatie, tips en eenvoudige recepten die in het Candidadieet passen.

  • Ik ontdekte dat voeding niet genoeg is om gezond te blijven; Candida geniet van een lage weerstand door aanhoudende stress. Zowel in mijn werk in het onderwijs als in mijn privéleven holde ik mezelf regelmatig voorbij. Zo liep ik tweemaal een burn out op. Nu ik het Leven Vol Positieve Energie principe toepas weet ik dat hollen geen enkele zin heeft om iets te bereiken. Zeker niet als het om gezondheid gaat.

  • Met mijn tweede boek (Over)leven met Candida krijg je de handvatten die je nodig hebt om de goede dingen te doen, zowel met je voeding als met het creëren van meer rust in je leven.

  • Door aanvullende bijscholing mag ik mij diabetes type 2 expert noemen.

  • Sinds 2023 help ik je door middel van hypnotherapie blokkades en saboterende overtuigingen op te heffen, waardoor je op onbewust niveau het resultaat verstevigt en jij je nieuwe levensstijl moeiteloos volhoudt.

  • Als geen ander weet ik hoe je een Candidadieet combineert met een baan en je gezin. Of toepast tijdens je vakantie. Ik maakte het zelf allemaal mee en de 4-daagse van Apeldoorn liep ik meerdere malen geheel suikervrij.

Het andere pad naar gezondheid

Het is voor mij frustrerend te zien dat zoveel mensen nog vastlopen in het reguliere circuit. Vaak van het kastje naar de muur worden gestuurd en geen oplossing vinden voor steeds terugkerende lichamelijke ongemakken.

Het pad dat ik ontwierp is een natuurlijk pad. Een pad dat leidt naar een goede spijsvertering en meer energie. Een pad waar voor Candidakwalen geen ruimte meer is. Intussen heb ik al duizenden mensen mogen begeleiden naar een optimale gezondheid.

De tijd waarin je zegt ‘iedereen mankeert wel iets’ is voorbij.

Het is tijd je gezondheid terug te pakken. Je verdient het.