Over Yvonne

Als kind wist ik al wat ik wilde worden: juf. Geen twijfel aan. En ik werd het, met een uitstapje naar het bedrijfsleven. Nu begeleid ik mensen zoals jij met het oplossen van het Candidaprobleem. Want ik gun jou van harte dat jij je gezondheid weer terug krijgt. Blijvend en zonder poespas.

Ervaringsdeskundige

Tientallen jaren had ik last van vage of steeds terugkerende lichamelijke klachten, waaronder chronische luchtweginfecties. Dat deze klachten niet veroorzaakt werden door astma, zoals de huisarts concludeerde, ontdekte ik pas in 2008. Een therapeut stelde vast dat alle klachten met elkaar in verband stonden en veroorzaakt werden door een Candida-infectie in de darmen. Ik volgde het advies op mijn voeding aan te passen en in enkele weken waren de eerste klachten verdwenen. Geweldig toch?! Sindsdien is het Candidadieet voor mij een levensstijl geworden, waardoor ik me vandaag nog steeds gezond en fit voel. De vele klachten zijn niet meer teruggekeerd!

Om mijn ervaring ook met jou te delen schreef ik er Heb jij Candida? Ik (k)ook! over. Een boek met informatie, tips en eenvoudige recepten die in het Candidadieet passen.

Ik ontdekte dat voeding niet genoeg is om gezond te blijven. In het onderwijs liep ik tweemaal een burn out op. En ook in het dagelijks leven holde ik mezelf regelmatig voorbij. Nu ik het Zacht Werken principe toepas weet ik dat hollen geen enkele zin heeft om iets te bereiken. Zeker niet als het om gezondheid gaat. In deze video vertel ik je daar over.

In mijn tweede boek (Over)leven met Candida lees je de handvatten die je nodig hebt om de goede dingen te doen, zowel met je voeding als meer rust in je leven.

Sinds 2023 help ik je door middel van hypnotherapie blokkades en saboterende overtuigingen op te heffen, waardoor je op onbewust niveau het resultaat te verstevigt en jij je nieuwe levensstijl moeiteloos volhoudt.

Passie

Mijn ervaring met Candida voelde heel intens. Daar moest ik iets mee, ik wilde delen. Er kwam een facebookpagina, een account op Instagram en een website. Al jaren geef ik met plezier en passie lezingen in het land en online trainingen over Candida, de onzichtbare bron van (vage) klachten. Met suikervrije kookworkshops liet ik mensen ervaren dat suikervrij koken niet ingewikkeld hoeft te zijn. Ik stelde mezelf een doel: zoveel mogelijk mensen helpen van de Candidabelasting af te komen. Om mij daarbij te helpen leid ik professionals op tot Candidacoach en vormen we met elkaar een team.

Het is voor mij frustrerend te zien dat zoveel mensen nog vast lopen in het reguliere circuit. Vaak van het kastje naar de muur worden gestuurd en geen oplossing vinden voor steeds terugkerende lichamelijke ongemakken. Ik stopte met het onderwijs en Suikervrij Genieten groeide uit van een hobby naar een bedrijf, met passie voor eerlijke informatie en advies. Betrokken bij jouw strijd met deze hardnekkige infectie.

Erkenning

Ik droom van een gezondheidszorg waarin huisartsen en medisch specialisten open staan voor voeding als medicijn en Candida erkennen als oorzaak van steeds terugkerende en vage lichamelijke klachten. En ook van een maatschappij waarin we vanuit positieve energie werken.

Je staat er niet alleen voor

Veel Candidapatiënten worstelen met het dieet. Jij bent daar niet de enige in. Als geen ander weet ik hoe je het Candidadieet combineert met een baan en je gezin. Of toepast tijdens je vakantie. Ik maakte het zelf allemaal mee en de 4-daagse van Apeldoorn liep ik meerdere malen geheel suikervrij.

Sinds 2015 ben ik gediplomeerd coach en deel ik mijn kennis en uitgebreide ervaring graag met jou. Zodat je écht begrijpt hoe het Candidadieet werkt en er goede resultaten mee behaalt. Sinds 2016 mag ik mezelf ook Zacht-Werkencoach noemen en regelmatig volg ik medische bijscholingen, waardoor ik mij onder andere Specialist Diabetes Type 2 mag noemen. In 2019 startte ik de opleiding Candidacoach, voor professionals die hun Candidacliënten beter willen kunnen helpen. En sinds 2023 maak ik jouw resultaat steviger door middel van hypnotherapie.

Met rust en focus begeleid ik jou naar een gezonde en suikervrije levensstijl. Zowel met je voeding als je energieverbruik in het dagelijks leven. Op een relaxte manier. Jouw manier.

Datgene waar wij aan werken kun jij direct in praktijk brengen. Daar gebeurt het namelijk. Je wil gewoon je gezondheid terug en een leuke geduldige mama/papa/partner/collega zijn, toch?

Kortom: hoe je van het dieet een levensstijl maakt, veel rust ervaart in je dagelijks leven en nooit meer Candida krijgt. Want als ik het kon, en mijn klanten kunnen het, dan kun jij het toch zeker ook!

Durf jij de stap aan? Wil jij je gezondheid definitief verbeteren? Dan help ik je graag.

Van mij krijg je volledige aandacht en persoonlijke ondersteuning. Hier lees je de ervaringen van mijn klanten. Het enige wat jij nodig hebt is motivatie, omdat je graag van die klachten af wil. Ben jij daadwerkelijk bereid je in te zetten voor een optimale gezondheid, waarin voor Candida geen plaats is? Laten we dan in gesprek gaan. Over jou.

Candidacoach Yvonne www.candidacoach.nl