Privacy Statement

Privacyverklaring

Candidacoach Suikervrij Genieten, gevestigd aan Gasthuisstraat 29b, 4001 BD Tiel, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Suikervrij Genieten
Gasthuisstraat 29b
4001 BD  Tiel
www.candidacoach.nl
+31 345 60 55 54 of +31 6 26658582

Bij Suikervrij Genieten is Yvonne Oostrom de Functionaris Gegevensbescherming. Zij is te bereiken via yvonne@candidacoach.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Suikervrij Genieten verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– Geboortedatum
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt, bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Locatiegegevens
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website
– Internet browser en apparaattype
– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Suikervrij Genieten verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:
– Gezondheid

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 18 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker 18 jaar of ouder is. Wij raden ouders dan ook nadrukkelijk aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact op via yvonne@candidacoach.nl. Dan verwijderen wij die informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Alle verstrekte persoonlijke informatie wordt vertrouwelijk in behandeling genomen. Suikervrij Genieten verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van jouw betaling
– Het verzenden van onze nieuwsbrief, folder of product
– Je te kunnen mailen, sms’en of bellen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Je te kunnen informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
– Om goederen en diensten bij je af te leveren
– Als inspiratie voor blog onderwerpen. De informatie zal voor derden nooit herkenbaar te herleiden zijn naar de persoon die de informatie verstrekt heeft.
– Suikervrij Genieten verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
Suikervrij Genieten neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of –systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Suikervrij Genieten) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Suikervrij Genieten bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

PersoonsgegevensBewaartermijn 7 jaarWettelijke bewaartermijn  belastingdienst
PersonaliaBewaartermijn 7 jaarWettelijke bewaartermijn  belastingdienst
AdresBewaartermijn 7 jaarWettelijke bewaartermijn  belastingdienst
OverigBewaartermijn 7 jaarWettelijke bewaartermijn  belastingdienst

Delen van persoonsgegevens met derden
Suikervrij Genieten verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Suikervrij Genieten blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies of vergelijkbare technieken die wij gebruiken
Suikervrij Genieten gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Suikervrij Genieten gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden, zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Wij wijzen je er echter op dat je in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of sociale media bedrijven. Hieronder een overzicht:

Cookies: Google Analytics, een web-statistieken service aangeboden door Google Inc. (‘Google’)
Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet
Bewaartermijn: 2 jaar

Cookie: Facebook Pixel
Functie: cookie om retargeting van advertentie op Facebook mogelijk te maken
Bewaartermijn: 90 dagen

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken, bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Suikervrij Genieten en op gegevens overdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. En dat je je te allen tijde kan uitschrijven van onze nieuwsbrief.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering of gegevensoverdracht, intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar yvonne@candidacoach.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen we jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, de strook met nummers onderaan je paspoort, paspoortnummer en Burgerservicenummer zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen 4 weken op jouw verzoek.

Suikervrij Genieten wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Suikervrij Genieten neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via yvonne@candidacoach.nl.

Wij behouden ons het recht voor deze verklaring te allen tijde zonder berichtgeving te wijzigen.

Klik hier voor de Privacyverklaring in pdf.