STAP VOOR STAP JE GEZONDHEID DRASTISCH VERBETEREN

Wil je liever eerst zelf nog wat proberen?

Je bent niet tevreden over je gezondheid. Je wil een oplossing voor de vage of steeds terugkerende klachten waar jij dagelijks mee worstelt. Je legt je er niet bij neer dat je ze hebt. En dat is geweldig!

Misschien heb je wel gemerkt dat jouw huisarts of specialist in het ziekenhuis jouw kwalen niet serieus neemt. Of dat je na allerlei onderzoeken te horen krijgt dat ze niets voor je kunnen betekenen. Je moet er maar mee leren leven. Hoe frustrerend is dat?!

Mijn advies: onderzoek of Candida een rol speelt in jouw gezondheid. Zodat je niet langer hoeft te raden, maar het goede spoor kan gaan volgen op weg naar die gezonde nieuwe versie van jezelf.

Honderden euro’s voor het herstellen van je gezondheid is een hoop geld. Al moet iedereen vroeg of laat betalen voor gezondheid… Als het nu niet uitkomt snap ik dat.

Misschien heb je wat aan mijn aanbod hieronder. Gebaseerd op dezelfde kennis en levenslange ervaring die ik in mijn trajecten gebruik. Maar dan met een lage prijs.

Met onderstaande opties krijg je gegarandeerd meer duidelijkheid en ligt de oplossing voor het duurzaam herstellen van je gezondheid binnen handbereik.

www.candidacoach.nl

Gratis webinar Wat jouw klachten je vertellen

Veel mensen lopen met (vage) klachten, zonder te begrijpen waardoor die klachten zijn ontstaan. Tijdens dit live webinar vertel ik je wat die klachten jou willen vertellen. Je ontdekt:

> De top 5 (vage) kwalen waar mensen mee worstelen;

> waar veel klachten door ontstaan;

> waarom het een risico is om ermee door te lopen;

> hoe het je lukt om klachtenvrij te zijn.

In korte tijd krijg je meer inzicht in wat jij nu écht nodig hebt om van de vervelende klachten af te komen.

bloedwaardentest www.candidacoach.nl

Candida testen

Hoe eerder je laat meten of een Candida-overgroei jouw klachten veroorzaakt, des te beter.
Wees er tijdig bij, het liefst vóórdat het door je darmwand heen gaat.

Deze ontlasting test geeft aan of er gisten en/of schimmels in je maag-darmkanaal voorkomen. Deze wijzen op een verstoorde darmflora.

Een bloedtest is geschikt als je al lange tijd last hebt van allerlei klachten, zoals een opgeblazen gevoel, winderigheid, buikklachten en schimmelinfecties. Als door een lekkende darm de Candida in je bloed terecht is gekomen kun je dat met deze bloedtest laten vaststellen.

Meten = weten!

Beide testen zijn inclusief een belafspraak om de uitslag te bespreken.

candidaboek www.candidacoach.nl

Boek (Over)leven met Candida

(Over)leven met Candida is een boek boordevol informatie over Candida. Je leest wat het is, welke klachten het veroorzaakt en wat je wel/niet mag eten met het Candidadieet. Met een praktisch stappenplan en suikervrije recepten is het een onmisbaar hulpmiddel om (opnieuw) te starten met het Candidadieet. Ben je al bekend met Candida, maar krijg je er maar geen grip op? Zet jezelf in de actiemodus met dit inspirerende boek.

Leven Vol Positievev Energie www.candidacoach.nl

Het Hele Jaar Leven Vol Positieve Energie

Steeds meer mensen voelen zich somber. Het gevolg? Je lichaam reageert (weer) met vervelende kwaaltjes en infecties. Het ziekteverzuim en aantal meldingen van depressie neemt toe.
Merk jij dat stress je gezondheid in de war schopt? Dan is het tijd voor een flinke dosis positieve energie! Het programma Het Hele Jaar Leven Vol Positieve Energie helpt je energie omhoog te brengen én hoog te houden.