STAP VOOR STAP ZELF JE GEZONDHEID DRASTISCH VERBETEREN

Je bent niet tevreden over je gezondheid. Je wil een oplossing voor de vage of steeds terugkerende klachten waar jij dagelijks mee worstelt. Je legt je er niet bij neer dat je ze hebt. En dat is geweldig!

Misschien heb je wel gemerkt dat jouw huisarts of specialist in het ziekenhuis jouw kwalen niet serieus neemt. Of dat je na allerlei onderzoeken te horen krijgt dat ze niets voor je kunnen betekenen. Je moet er maar mee leren leven. Hoe frustrerend is dat?!

Mijn advies: onderzoek of Candida een rol speelt in jouw gezondheid. Zodat je niet langer hoeft te raden, maar het goede spoor kan gaan volgen op weg naar die gezonde nieuwe versie van jezelf.

Met onderstaande opties krijg je gegarandeerd meer duidelijkheid en ligt de oplossing voor het duurzaam herstellen van je gezondheid binnen handbereik:

candida videocursus

Stap 1: Candida, een onzichtbare bron van (vage) klachten

In deze videocursus leer je wat Candida is en wat er nodig is om ervan af te komen. Ontdek voor slechts €7 of Candida de oorzaak is van jouw klachten en hoe jij je gezondheid op het goede spoor zet.

Candidacoach Yvonne www.candidacoach.nl

Gratis webinar Wat jouw klachten je vertellen

Veel mensen lopen met (vage) klachten, zonder te begrijpen waardoor die klachten zijn ontstaan. Tijdens dit live webinar vertel ik je wat die klachten jou willen vertellen. Je ontdekt:

  • De top 5 (vage) kwalen waar mensen mee worstelen;
  • waar veel klachten door ontstaan;
  • waarom het een risico is om ermee door te lopen;
  • hoe het je lukt om klachtenvrij te zijn.

In korte tijd krijg je meer inzicht in wat jij nu écht nodig hebt om van de vervelende klachten af te komen.

bloedwaardentest www.candidacoach.nl

Stap 2: Candida testen

Geen cursus, maar interessante methodes om te bepalen of een Candida-overgroei jouw klachten veroorzaakt.

  • De ontlasting test geeft aan of er gisten en/of schimmels in je maag-darmkanaal voorkomen. Deze wijzen op een verstoorde darmflora;
  • De bloedtest is geschikt als je al lange tijd last hebt van allerlei klachten, zoals een opgeblazen gevoel, winderigheid, buikklachten en schimmelinfecties;
  • De pre-screening Wat mag ik eten vertelt je welke voeding je niet goed verteert;
  • Merk je dat de Candida niet vermindert ondanks het aanpassen van je voeding? Dan is de nikkeltest interessant voor jou.
candidaboek www.candidacoach.nl

Stap 3: Boek (Over)leven met Candida

(Over)leven met Candida is een boek boordevol informatie over Candida, de klachten die het veroorzaakt en het Candidadieet. Met een praktisch stappenplan en suikervrije recepten is het een onmisbaar hulpmiddel om (opnieuw) te starten met het Candidadieet. Ben je al bekend met Candida, maar krijg je er maar geen grip op? Zet jezelf in de actiemodus met dit inspirerende boek.

Candidacoach Yvonne www.candidacoach.nl

Gratis webinar De 7 belangrijkste valkuilen bij het Candidadieet

Weten waar je op moet letten als je het Candidadieet volgt is het verschil tussen met frustratie doorploeteren en je gezondheid met succes verbeteren. Door deze valkuilen te kennen zal je ontdekken dat ook jij definitief de Candida gedag kan zeggen.

Je leert welke 7 belangrijke valkuilen je tegenkomt als je het Candidadieet volgt, zodat jij hier niet in hoeft te trappen.

Leven Vol Positievev Energie www.candidacoach.nl

Stap 4: Het Hele Jaar Leven Vol Positieve Energie

De coronatijd eist psychisch zijn tol. Steeds meer mensen voelen zich somber, doordat ze hun werk- en privébalans moeilijk op orde krijgen. Het gevolg? Je lichaam reageert (weer) met vervelende kwaaltjes en infecties. Het ziekteverzuim en aantal meldingen van depressie neemt toe. Merk jij dat stress je gezondheid in de war schopt? Dan is het tijd voor een flinke dosis positieve energie! Het programma Het Hele Jaar Leven Vol Positieve Energie helpt je energie omhoog te brengen én hoog te houden.