Ben je helemaal klaar met symptomen bestrijden?

Kuurtjes, zalfjes, pillen en sprays… Je geeft er een vermogen aan uit en het helpt geen zier. Vooruit, misschien werkt het even verlichtend. Maar als je ermee stopt komen je kwalen gewoon weer terug. Dat ben je zat. Logisch!

Je googelt om andere oplossingen te vinden. Je leest hier en daar een tip en probeert alles uit.
Want één ding is zeker: je gezondheid moet verbeteren. En een beetje snel alsjeblieft.

Kom jij er ook niet uit, met dat Candidadieet?

Sta je op het punt met een Candidadieet te beginnen?
Of wil je een zoveelste poging wagen om het vol te houden?

Dat betekent je eetpatroon omgooien.
Maar hoe doe je dat?

Je kan een ei koken, dat is prima te doen.
Maar Candidaproof koken?
En dat met een onwillige partner? Of met een gezin?

Op het internet lees je tegenstrijdige berichten over wat je wel of juist niet mag eten.

De suikervrije recepten op social media zijn niet vanzelfsprekend Candidaproof.

En geen enkele gezondheidsguru heeft jou kunnen vertellen hoe je tot de kern van JOUW specifieke oplossing komt.

Je ziet door de bomen het bos niet meer en dus verandert er helemaal niets. Om moedeloos van te worden.

Lijkt het allemaal lastig? Dan wijs ik je graag de juiste weg!

Met mijn complete anti-Candidaprogramma zet ik je op het goede spoor. Je herstelt je darmgezondheid in enkele maanden én verhoogt je energieniveau met dat wat jij eet.

Thuis en buiten de deur. Alleen of met je gezin.
Ook als je geen sterrenkok bent.

Met het aanpakken van de Candida heb ik de oorzaak van jarenlange ellende gevonden.

“De coaching is gestructureerd, zeer duidelijk en emotioneel ondersteunend! Geen twijfel gehad, het werkt gewoon, want na 2 jaar gaat het nog steeds goed met mij. Ik ben de Candida de baas en heb hierin helemaal mijn weg gevonden!” Marlon (50)

Ik hoefde niet meer na te denken over het eten.

“Ik vond het een geslaagd traject. De recepten zijn verrassend lekker en goed bevallen en ik durf ze zeker ook aan onze gasten voor te schotelen. Hoewel ik er erg tegenop zag ben ik streng geweest voor mezelf. Mijn buik reageerde gelijk op ‘verkeerd’ eten. Ik heb er nu veel vertrouwen in dat ik suikervrij eten kan volhouden, maar ook op speciale momenten kan blijven genieten. De trek in suiker is na 3 maanden al minder en de Candida is weg.” Suzan (40)

Als je genoeg hebt geprobeerd op het standaard pad met symptoombestrijding…

Goed dat je hier dan bent!

Dit traject heb ik in 2014 ontwikkeld en daarna telkens geperfectioneerd.

Het is voor jou gemaakt als je verlangt naar…

 • Meer rust in je hoofd en lijf;

 • Meer energie en minder afspraken afzeggen of ziekmelden;

 • Meer genieten en minder moeten;

 • Meer plezier en minder druk op de ketel;

 • Meer vertrouwen in je lichaam en dat wat je eet;

 • Een gezond lijf, waarin voor (vage) kwalen geen plaats meer is.

Je volgt je eigen weg. Puur en effectief.
In plaats van de hele tijd alles proberen, focus jij je op wat jij precies nodig hebt.
Voeding wordt je medicijn.
Met een flinke dosis energie en tijd om te doen wat er echt toe doet als resultaat.

Je gaat een verbetering van je gezondheid ervaren die nu nog onmogelijk lijkt.

Optimaal genieten van een gezond lijf

Dit traject geeft je alles wat je moet weten over het oplossen van je Candida-infecties en aanverwante kwalen, maar dan op een heel natuurlijke en effectieve manier. Ik leer je mijn unieke methode om de Candida de baas te worden én te blijven, zodat je met nieuwe energie een leuk leven kan leiden.

Op een manier die precies bij jou past.

Stel je eens voor dat je de rest van je leven kan genieten van alles en iedereen.

Zonder aanhoudende infecties.
Zonder dat lamlendige gevoel.
Zonder steeds je afspraken of werk af te zeggen.

Ik beloof je: het is haalbaar. Ook voor jou.

Je leert…

Een unieke methode. Je leert wat je precies moet doen om de Candidaschimmel in je lijf weg te werken en hoe je voeding jouw medicijn laat zijn, waardoor je op een natuurlijke manier jouw gezondheid weer op de rit krijgt. Precies zoals het jou past, voor een duurzaam resultaat.

Gemotiveerd en lekker Candidaproof eten. Met meer dan 100 Candidaproof recepten heb je voortaan volop keuze, waardoor elke maaltijd een feestje is. Candidaproof eten wordt vanzelfsprekend, ook tijdens verjaardagen, feestdagen, etentjes buiten de deur en vakanties. Zo werk je – ook als Bourgondiër – je (schimmel)infecties weg en komt jouw optimale gezondheid met elke hap een stapje dichterbij. Slim, want eten moet je toch. Elke dag weer.

Bestand tegen verleidingen. Je leert zoete verleidingen te weerstaan, waardoor je de Candida voortaan niet meer voedt. Je staat sterk in je schoenen, ondanks de sociale druk van je omgeving. Sterker nog: je behoefte aan zoet neemt af en verdwijnt.

Je saboteurs oplossen. Een tekort aan zelfvertrouwen, onzekerheid, uitstelgedrag of perfectionisme kunnen je gezondheid saboteren. In deze module leer je hoe je jezelf op een effectieve manier bevrijdt van die innerlijke saboteurs, zodat je zonder belemmeringen kan werken aan je gezondheid.

Leven vol positieve energie. Je kiest uit de vele mogelijkheden de tools die jou het meest aanspreken en gaat ontdekken hoe je daardoor voortaan minder last hebt van stress. Zowel in je werk als privé. Je leert in hectische tijden zelf de regie te houden en ontspannen te blijven. Zowel praktisch als mentaal. Door relaxt met spanningen om te gaan, wordt de Candida niet meer snel getriggerd. Heerlijk ontspannen merk je resultaten waar je versteld van staat.

Vooraf had ik heel veel twijfel

“Vooraf had ik heel veel twijfel of het überhaupt zou lukken en was ook sceptisch daarover. Weer een hoop geld en straks gaat het niet lukken… Maar het is super uitgepakt, boven verwachting! Ik slaap beter en voel me minder onrustig, omdat ik constant aan snoepen dacht.
Nu ik anders kook kan ik nee zeggen tegen een koekje of andere zoetigheden en heb ik totaal geen behoefte aan chocolade of drop. Mijn grootste verslavingen! Zonder coach had ik het niet gered. Ik keek elke keer uit naar de sessies en naar de heerlijke recepten. Er wordt goed geluisterd naar waar je het moeilijk mee hebt en krijgt dan een goede feedback. Je hebt waargemaakt wat je zei, Yvonne! Ben er super blij mee. Onwijs bedankt hiervoor! Xx.
Evelyn (54)

Na dit traject…

 • Ken je de voorwaarden voor een Candidaproof leefstijl, afgestemd op dat wat helemaal bij jou past. Candidaproof eten voelt als een bewuste keuze en een manier van eten die je eenvoudig volhoudt. Zonder last te hebben van verleidingen;

 • Is je behoefte aan zoetigheid sterk afgenomen of zelf helemaal verdwenen;

 • Is de Candida terug naar de natuurlijke gistvorm, waardoor je darmflora weer in balans is;

 • Zijn je klachten afgenomen of zelfs verdwenen. In de eerste weken laten huid, haar en energie al een verbetering zien. En een gezond seksleven is weer mogelijk;

 • Is je weerstand aanzienlijk verhoogd, waardoor je nauwelijks vatbaar bent voor virussen;

 • Geniet je van een hernieuwde energiebalans en ben je gestopt met afspraken afzeggen en ziekmelden. Je bent weer een vrolijke en geduldige mamma of pappa en hebt je sociale leven weer opgepakt;

 • Heb je jezelf bevrijd van beperkende patronen en bekijk je de wereld om je heen met een positieve mindset;

 • Merk je dat jouw fitte lijf niet kan wachten om van het leven te genieten. Je weet precies hoe je nieuwe schimmelinfecties kan voorkomen. Als je een kinderwens hebt kun je jouw gezonde darmflora veilig doorgeven aan de baby.

Stel dat je Candida voor de rest van je leven de baas bent.

Dat is niet alleen heel erg plezierig voor jezelf, maar ook voor het contact met je partner, je kinderen, je werk, je vrienden en vriendinnen. Daar knappen je relaties van op, je gezondheid… Daar knapt je hele leven van op!

Hoe hebben Candidaten het ervaren?

Het wordt goed stap voor stap opgebouwd, zodat de omslag niet te groot is.

“Yvonne geeft dat steuntje in de rug om het vol te houden met elke keer nieuwe inspiratie om door te gaan en soms de draad weer op te pakken als het even niet lukte. Maar nooit met een oordeel. Altijd vanuit positieve feedback.” Miranda (53)

Mijn lichamelijke klachten zijn weg en ik heb nu meer rust in mijn hoofd

“Ik weet nu sneller de link te leggen als het even niet goed gaat en kan mijn mentale en fysieke gezondheid daardoor beter beschermen. Als je last hebt van Candida: sta open voor de mogelijkheden op herstel door middel van deze methode! Ik heb heel veel geleerd en kan daar een hele tijd mee vooruit.” Joyce (27)

Mijn relatie met mijn man en kinderen is verbeterd

“Met het traject kreeg ik eerst duidelijkheid over wat ik wel en niet kan eten, daardoor heb ik nu geen Candidakwalen meer. Daarna heb ik een hoop energievreters gestopt, mijn grenzen aangegeven zowel op werk als privé en kan nu genieten van al het moois dat er om mee heen is. Ik heb zo ontzettend veel bereikt en doe daar nog dagelijks mijn voordeel mee.Marieke (39)

Yvonne Oostrom

Ik ben Yvonne, jouw Candida specialist

Tientallen jaren had ik last van vage en steeds terugkerende lichamelijke klachten, waaronder een jeukende huid, vaginale infecties, winderigheid en hersenmist. De chronische luchtweginfecties hielden mij dagelijks bezig. Dat deze niet veroorzaakt werden door astma, zoals de huisarts concludeerde, ontdekte ik in 2008. Alle klachten bleken met elkaar in verband te staan en werden veroorzaakt door een Candida-infectie in mijn darmen. Er ging een nieuwe wereld voor mij open.

Ik stopte met symptomen bestrijden en heel eigen-wijs creëerde ik een eigen pad. Met goede voeding en werken aan mijn stresstriggers werd ik weer gezond en fit en kwam er een einde aan kwakkelen, op wilskracht doorgaan en in stilte lijden. Dit natuurlijke pad veranderde mijn leven en houdt mij nog steeds fit. Daar ben ik elke dag opnieuw dankbaar voor.

Sinds 2014 begeleid ik als ervaringsdeskundige en Candidacoach mensen zoals jij op dit pad. In korte tijd effectief en altijd vanuit een positieve energie.

Als auteur en Candida-expert mocht ik al duizenden mensen begeleiden naar een Candidavrij lijf. Zonder poespas, precies zoals het bij hen past.

Dit krijg je als je meedoet

 • Per module worden live masterclasses gegeven aan de groep. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen en ik kijk met je mee om jouw gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Ben je verhinderd? Dan bekijk je gewoon de opname;

 • Tussentijds hebben we één op één contact, telefonisch of via Zoom. Zo leer ik jou persoonlijk kennen en krijg jij de aandacht die je verdient.

 • Je leert stap voor stap hoe je de Candida blijvend de baas wordt. Van elke masterclass worden de opnames in de leeromgeving gezet, zodat je die kan terugkijken;

 • Er is aandacht voor voedselallergieën, zodat je gaat eten wat jou past;

 • Per post ontvang je een pakket materialen;

 • Het programma duurt 6 maanden en je houdt 2 jaar toegang tot de leeromgeving met de modules, recepten en werkboek.

Leven Vol Positieve Energie
Koud Kunstje 2.0

Begeleiding


De leeromgeving

In de leeromgeving vind je
Candidaproof recepten,
per module masterclasses
en een uitgebreid werkboek
waarmee ik je begeleid om elk facet van je gezondheid
naar een hoger niveau te tillen.
Je ontvangt voor de start van het traject
een pakketje met materialen
in je brievenbus.


Live sessies

Tijdens de online groepssessies begeleid ik je
stap voor stap bij het Candidadieet,
bespreken we cases uit de overige modules
en beantwoord ik jullie vragen.

Tussendoor hebben we één op één contact
zodat ik jou ook goed leer kennen.

Dankzij de live sessies blijft je commitment hoog en ga je echt aan de slag met je nieuwe inzichten.

Voortgang volgen

Bij aanvang van het traject bepalen we jouw startpunt.

Tijdens het traject check ik regelmatig bij je in
zodat je duidelijk weet waar je staat
en welke stappen je nog mag zetten
om het gewenste resultaat te bereiken.

Ik vroeg me af of het goed zou komen, maar het coachtraject pakte hartstikke goed uit

“Die vieze Candida is niet meer zichtbaar! Ik leef nu helemaal suikervrij, ben gezonder geworden en voel me er top bij. Ik ben zoooow blij 🙂 Ik verloor flink gewicht (een heel prettige bijkomstigheid voor mij!) en kreeg meer energie. Ik kan alleen maar zeggen: het wordt steeds beter. Als je merkt dat je beter wordt komt de motivatie vanzelf. Want wie wil er zich nou ziek voelen? Ikke niet! Ik wens iedereen een leven zonder alle pijntjes, vervelende krampen en onverklaarbare ongemakken. Yvonne, ik ben je dankbaar, je hebt m’n leven verbeterd. xx” Angelique (50)

Dit vraag ik van jou

80 – 100% motivatie, want jij gaat het zelf doen.
Zes maanden lang deel ik een schat aan informatie met je en kijk ik met je mee naar wat jij nodig hebt om je weer gezond te voelen. Maar ik kom niet de boodschappen bij je brengen. Ook kom ik niet bij je koken. Het is belangrijk dat jij er klaar voor bent te doen wat nodig is om permanent verlost te raken van je vervelende infecties en vage klachten.

“Het traject was pittig voor mij, met veel extra nodige aanpassingen in de voeding. Het was fijn om hiervoor extra tijd en aandacht te krijgen. Vooraf had ik geen zin om dingen te moeten laten, maar het valt toch mee als je er eenmaal in zit. Dankzij de coaching kon ik volhouden en doorzetten toen  ik me niet lekker voelde, want je wil niet zeggen ‘ik ben ermee gestopt’. Ik slaap nu beter en heb meer energie, zodat ik ’s avonds nog meer dingen oppak. Ook ben ik blij dat ik weer plezier beleef aan mijn werk.” Tessa (37)

“Ik twijfelde eraan of ik echt zou kunnen stoppen met snoepen, maar het is heel goed gelukt om geen tussendoortjes meer te nemen. Mijn huid is veel rustiger geworden, de spierpijnen zijn over, net als de hypoglykemie. De klachten die de overhand hadden komen ook niet terug. Door de samenwerking met Yvonne was er een stok achter de deur om zorgvuldig te blijven eten. De recepten zijn ook heel geschikt voor gezinnen: het zijn bekende maaltijden die Candidaproof gemaakt zijn. Ik vond het fijn om iemand te hebben die me steunt, serieus neemt en achter me staat. Yvonne nam uitgebreid de tijd en dat was fijn. Ze coachte heel goed, had altijd een reactie op mijn verhaal en gaf niet op. Haar inzet is heel groot en oprecht, dat kon ik voelen. Yvonne, heel erg bedankt voor al je tijd en aandacht!” Jolanda (47)

“Suikers kan ik nu makkelijk laten staan. Mijn man en ik gaan heel vaak uit eten en ik ben best trots op mezelf dat het zelfs tijdens een vakantie gelukt was. In je eentje kan je dit bijna niet doen, je hebt toch informatie, feedback en achtervang nodig bij wat je doet. Yvonne kan dat heel goed, ze is vriendelijk en relaxt en stimuleert je om door te gaan als je het even niet ziet zitten. Maar ook door je te vertellen dat je het goed doet, dit heb je ook nodig. Je krijgt veel informatie waar je voor altijd wat aan hebt. Dus als je ooit een terugval zou krijgen, of je moet om de een of andere reden tijdelijk stoppen, dan kan je zelf weer opnieuw beginnen.” Karin (54)

“Het programma leert je oplossingen te vinden voor alles waar je tegenaan loopt. Het is steeds duidelijk wat je aan het doen bent en waarom. Samen met Yvonne ga je naar een definitieve andere levensstijl, op een rustige maar wel zekere manier. Ik twijfelde of ik wel zou kunnen volhouden, het lukt echter prima. Als ik uit eten ga of naar feestjes weet ik door het programma waar ik op moet letten.
Yvonne is enthousiast en positief en als ervaringsdeskundige een bron van inspiratie voor iets wat je wel wil, maar niet weet hoe je het moet doen. Door het contact met Yvonne en de hulpmiddelen erbij lukt het vol te houden. Na een jaar lukt me nog goed om suikervrij te leven, ik ga ermee door. Het programma was een goede stimulans om deze levensstijl aan te pakken. Kortom, het grote voordeel van dit programma is dat je met deze hulp heel bewust en zelf de keuze maakt voor de verandering van eet- en levensstijl.” Mathilde (54)

“Wat een fijne begeleiding met tips, uitleg en motiverende woorden. Ik twijfelde of ik wel voldoende informatie zou krijgen, maar ik heb veel nieuwe dingen bijgeleerd. Nu weet ik welke voedingsmiddelen ik moet laten staan en welke ik juist wel moet gebruiken. Het lukt me nu goed. Ook ga ik nu bewuster om met stress. De opbouw van de coaching was goed, met uitgebreide informatie in gefaseerde stappen. Met veel geduld word je begeleid naar een nieuwe leefstijl. Ik ben alleen maar tevreden. Heel erg bedankt!” Monique (37)

“Ik voel na 2 weken al verbetering in alles en ik voel mij een stuk prettiger. Ik haal veel uit de informatie die ik krijg en het gaat uitstekend. Yvonne is een hele fijne en prettige Candidacoach, zij sleept je er wel doorheen.” Carla (61)

“Ik was al ruim 2 jaar bezig om zo gezond mogelijk te eten, maar kwam toch nog niet tot het gewenste resultaat. Ik vroeg me af of ik het dieet na de 3e maand nog vol kon houden, maar het blijkt door de regelmatige coachgesprekken, de eye openers waar ik zelf niet aan had gedacht en de snelle reactie op mijn vragen makkelijker dan ik dacht. De recepten zijn super, makkelijk klaar te maken en goed uitgelegd met handig overzicht van de producten ernaast. Ik nodig nu graag iemand uit om een van de recepten voor klaar te maken. Als je al deze informatie zelf wil opzoeken en uitproberen ben je jaren bezig, dus ik raad de coaching door Yvonne zeker aan.” Rolf (28)

Ik heb Candida gehad tijdens de zwangerschap en nu een kindje met heel veel spijsverteringsproblemen, allergieën, eczeem, heel vaak verkouden en bijna maandelijks ziek. Toeval? Ik denk het niet… Ik heb tijdens de zwangerschap geprobeerd de Candida te baas te worden, maar dat is niet helemaal gelukt. Mijn advies: eerst van de Candida af komen.Sabine (39)

Als jij je weer gezond kunt voelen
en je kwalen keren niet meer terug,
je relaties merken het verschil in humeur
en je voelt je gelukkiger…
Zeg jij hier dan volmondig JA tegen?