Candidaproof pizza www.candidacoach.nlSuikervrij Genieten

Pizza

Nooit meer een pizza? Nee hoor! Geniet van deze heerlijke, gezonde, suikervrije en Candidaproof pizza!
broccolisoep www.candidacoach.nlSuikervrij Genieten

Zo verhoog jij je immuunsysteem

Of je een goed werkend immuunsysteem hebt, heeft vaak alles te maken met hoe jij voor jezelf zorgt. Maar hoe kun je dat doen..? Allereerst is het belangrijk ruim voldoende vitamine C in te nemen. Vitamine C is de meest bekende weerstandsvitamine. Het komt veel voor in groente en fruit.
koffie candidadieetSuikrvrij Genieten

3 redenen waarom koffie niet in het Candidadieet past

Het doel van het Candidadieet is heel simpel: je darmflora herstellen naar een goede balans aan bacteriën en gisten. Je immuunsysteem wordt versterkt door een gezonde darmflora, zodat ziekmakers geen grip krijgen. Om dat te bereiken kun je de koffie maar beter laten staan.
www.candidacoach.nlSuikervrij Genieten

Eiersalade

Met Pasen, op een boterham of een toastje... Deze eiersalade doet het altijd goed!
www.candidacoach.nl

79 schimmels in het water

Een sauna of zwembad is de ideale omgeving voor een schimmel. Die gedijt namelijk goed waar het warm en vochtig is. Niet in de douches zoals je misschien denkt, maar op de vloer, op de bankjes, de duikplank en in het water. In 2017 bleek uit onderzoek dat in het water van Nederlandse zwembaden maar liefst 79 schimmelsoorten voor komen, waaronder de Candida albicans. Ondanks de strenge eisen voor desinfectie...
www.candidacoach.nl

Help, een blaasontsteking!

Het is 2.40 uur op de klok als Emmy besluit haar vriendin Anne te bellen. “Hallo?” klinkt het slaapdronken aan de andere kant van de lijn. “Hé An, met Emmy. Wil je me alsjeblieft naar het ziekenhuis rijden?” Anne is gelijk klaarwakker. “Wat is er aan de hand, meis?” “Ik heb zo’n stekende pijn in mijn onderbuik, Anne. Ik houd het niet meer en heb een dokter nodig.” Tien minuten later zitten ze in de auto, op weg naar de huisartsenpost. Gelukkig mocht Emmy gelijk komen. “Acute blaasontsteking” zegt de arts.