huid infectie www.candidacoach.nlSuikervrij Genieten

Schimmelinfecties op je huid

Zie je witte vlekjes op je huid, rode plekken (met schilfering langs de randen), of ringvormige plekken die steeds groter worden? Dat zijn vormen van een huidschimmel. Gelukkig kun je dit binnen 3 weken al zien verminderen.
www.candidacoach.nl hersenmist

Hersenmist

Darmbacteriën en Candida produceren chemicaliën die een invloed hebben op je humeur, waardoor je je angstig voelt, neer­slachtig of zelfs depressief. Dit gebeurt heel langzaam. In het begin kun je niet meer helder den­ken. Je komt niet meer op woorden en lijkt wat vergeetachtig te zijn. Deze hersenmist geeft je het gevoel er niet meer ‘bij’ te zijn. Soms krijg je een zweverig gevoel in je hoofd. Je blik wordt waziger en een goede concen­tratie op je werk, of op wat er om je heen gebeurt, wordt lastig.
vegan www.candidacoach.nlSuikervrij Genieten

Zijn vleesvervangers Candidaproof?

Geen of minder vlees eten is vaak een bewuste keuze. Maar is die kant en klare vegetarische worst een verstandige keuze in het Candidadieet?
beslagen tong www.candidacoach.nlSuikervrij Genieten

Schimmel in je mond

Weet je dat Candida van nature voorkomt in je mond? Het is er warm en vochtig, de ideale omgeving voor Candida! Dat de Candidagist daar leeft is helemaal oké. Maar het geeft vervelende klachten als het overmatig gaat groeien naar een schimmel…
groene smoothie www.candidacoach.nl

Smoothie, ja of nee?

Verse smoothies zijn erg populair. Als ontbijt of als tussendoortje. Vooral de groene smoothies. Je wilt een boost geven aan je immuunsysteem. Maar smoothies zijn niet zo gezond als ze lijken. Er zitten nadelen aan, waarmee de Candida in jouw lijf helemaal in zijn hum is.
www.candidacoach aardbeienSuikervrij Genieten

Fruit als toetje na de lunch

Ik herinner me nog goed hoe ik als klein meisje bij mijn opa en oma aan tafel zat. Samen met mijn vader, moeder, broertje en een stuk of zes ooms en tantes. De tafel stond vol met brood, vleeswaren, kaas en zoet broodbeleg. Als extraatje had mijn oma in de winter vaak warme rookworsten en in de zomer aardbeien erbij. Hmmmm, dat lustte ik heel graag op brood!