candidacoach.nlSuikervrij Genieten

De invloed van straling op Candida

Elektromagnetische straling zorgt ervoor dat schimmels, bacteriën en andere schadelijke micro-organismen in jouw lijf zich explosief vermenigvuldigen. Ook de Candida in jouw lijf reageert op de elektromagnetische velden.
www.candidacoach.nl haaruitvalSuikervrij Genieten

De relatie tussen haaruitval en Candida

Elke dag verliezen we haren. Dat is heel normaal. Merk je dat je erg veel haren verliest? Dan is er vaak sprake van een onderliggend probleem. De meest bekende oorzaak van haaruitval is stress. Mentale stress, maar ook chronische fysieke stress zoals een gestrest spijsverteringssysteem beïnvloedt je haarkwaliteit. In dit blog lees je wat de relatie is met een Candida-overgroei.
antischimmelmiddelen www.candidacoach.nlSuikervrij Genieten

Waarom antischimmelmiddelen soms niet werken

Het leek zo goed te gaan... En ineens zijn de Candidakwalen weer terug.​​ Het jeukt weer. Of je infectie vlamt weer op. Het is niet alleen een extra last bovenop al het gezondheidsleed dat je al te verduren kreeg, maar ook een enorme deuk in je zelfvertrouwen. Je vraagt je af: Waarom lukt het bij mij niet? Wat kan ik nog doen?
champignons www.candidacoach.nl

Mag je champignons eten?

Het is een van de meest gestelde vragen met betrekking tot Candida en het Candidadieet: maakt het uit als je champignons (of andere paddenstoelen) eet? De meningen zijn erover verdeeld en veranderen nog wel eens. In dit blog leg ik je uit hoe het zit.
kombucha www.candidacoach.nlSuikervrij Genieten

Kefir en kombucha, ja of nee?

Lang geleden, voor de mens slimme apparaten als koelkasten en vriezers gebruikte of voedingsmiddelen chemisch werden bewerkt om de houdbaarheid te verlengen, werd voeding gefermenteerd. Door fermenteren wordt het product zonder chemische toevoegingen langer houdbaar gemaakt. Het fermenteren van producten is sinds enkele jaren weer ontzettend populair. De dranken kefir en kombucha hebben daarmee een gezond imago gekregen. Maar zijn ze Candidaproof?
huid infectie www.candidacoach.nlSuikervrij Genieten

Schimmelinfecties op je huid

Zie je witte vlekjes op je huid, rode plekken (met schilfering langs de randen), of ringvormige plekken die steeds groter worden? Dat zijn vormen van een huidschimmel. Gelukkig kun je dit binnen 3 weken al zien verminderen.