vegan www.candidacoach.nlSuikervrij Genieten

Zijn vleesvervangers Candidaproof?

Geen of minder vlees eten is vaak een bewuste keuze. Maar is die kant en klare vegetarische worst een verstandige keuze in het Candidadieet?
beslagen tong www.candidacoach.nlSuikervrij Genieten

Schimmel in je mond

Weet je dat Candida van nature voorkomt in je mond? Het is er warm en vochtig, de ideale omgeving voor Candida! Dat de Candidagist daar leeft is helemaal oké. Maar het geeft vervelende klachten als het overmatig gaat groeien naar een schimmel…
groene smoothie www.candidacoach.nl

Smoothie, ja of nee?

Verse smoothies zijn erg populair. Als ontbijt of als tussendoortje. Vooral de groene smoothies. Je wilt een boost geven aan je immuunsysteem. Maar smoothies zijn niet zo gezond als ze lijken. Er zitten nadelen aan, waarmee de Candida in jouw lijf helemaal in zijn hum is.
Candidaproof pizza www.candidacoach.nlSuikervrij Genieten

Pizza

Nooit meer een pizza? Nee hoor! Geniet van deze heerlijke, gezonde, suikervrije en Candidaproof pizza!
broccolisoep www.candidacoach.nlSuikervrij Genieten

Zo verhoog jij je immuunsysteem

Of je een goed werkend immuunsysteem hebt, heeft vaak alles te maken met hoe jij voor jezelf zorgt. Maar hoe kun je dat doen..? Allereerst is het belangrijk ruim voldoende vitamine C in te nemen. Vitamine C is de meest bekende weerstandsvitamine. Het komt veel voor in groente en fruit.
koffie candidadieetSuikrvrij Genieten

3 redenen waarom koffie niet in het Candidadieet past

Het doel van het Candidadieet is heel simpel: je darmflora herstellen naar een goede balans aan bacteriën en gisten. Je immuunsysteem wordt versterkt door een gezonde darmflora, zodat ziekmakers geen grip krijgen. Om dat te bereiken kun je de koffie maar beter laten staan.