www.candidacoach aardbeienSuikervrij Genieten

Fruit als toetje na de lunch

Ik herinner me nog goed hoe ik als klein meisje bij mijn opa en oma aan tafel zat. Samen met mijn vader, moeder, broertje en een stuk of zes ooms en tantes. De tafel stond vol met brood, vleeswaren, kaas en zoet broodbeleg. Als extraatje had mijn oma in de winter vaak warme rookworsten en in de zomer aardbeien erbij. Hmmmm, dat lustte ik heel graag op brood!
Candidaproof pizza www.candidacoach.nlSuikervrij Genieten

Pizza

Nooit meer een pizza? Nee hoor! Geniet van deze heerlijke, gezonde, suikervrije en Candidaproof pizza!
broccolisoep www.candidacoach.nlSuikervrij Genieten

Zo verhoog jij je immuunsysteem

Of je een goed werkend immuunsysteem hebt, heeft vaak alles te maken met hoe jij voor jezelf zorgt. Maar hoe kun je dat doen..? Allereerst is het belangrijk ruim voldoende vitamine C in te nemen. Vitamine C is de meest bekende weerstandsvitamine. Het komt veel voor in groente en fruit.
koffie candidadieetSuikrvrij Genieten

3 redenen waarom koffie niet in het Candidadieet past

Het doel van het Candidadieet is heel simpel: je darmflora herstellen naar een goede balans aan bacteriën en gisten. Je immuunsysteem wordt versterkt door een gezonde darmflora, zodat ziekmakers geen grip krijgen. Om dat te bereiken kun je de koffie maar beter laten staan.
www.candidacoach.nlSuikervrij Genieten

Eiersalade

Met Pasen, op een boterham of een toastje... Deze eiersalade doet het altijd goed!
www.candidacoach.nl

79 schimmels in het water

Een sauna of zwembad is de ideale omgeving voor een schimmel. Die gedijt namelijk goed waar het warm en vochtig is. Niet in de douches zoals je misschien denkt, maar op de vloer, op de bankjes, de duikplank en in het water. In 2017 bleek uit onderzoek dat in het water van Nederlandse zwembaden maar liefst 79 schimmelsoorten voor komen, waaronder de Candida albicans. Ondanks de strenge eisen voor desinfectie...