www.candidacoach.nl hersenmist

Hersenmist

Darmbacteriën en Candida produceren chemicaliën die een invloed hebben op je humeur, waardoor je je angstig voelt, neer­slachtig of zelfs depressief. Dit gebeurt heel langzaam. In het begin kun je niet meer helder den­ken. Je komt niet meer op woorden en lijkt wat vergeetachtig te zijn. Deze hersenmist geeft je het gevoel er niet meer ‘bij’ te zijn. Soms krijg je een zweverig gevoel in je hoofd. Je blik wordt waziger en een goede concen­tratie op je werk, of op wat er om je heen gebeurt, wordt lastig.
vegan www.candidacoach.nlSuikervrij Genieten

Zijn vleesvervangers Candidaproof?

Geen of minder vlees eten is vaak een bewuste keuze. Maar is die kant en klare vegetarische worst een verstandige keuze in het Candidadieet?
beslagen tong www.candidacoach.nlSuikervrij Genieten

Schimmel in je mond

Weet je dat Candida van nature voorkomt in je mond? Het is er warm en vochtig, de ideale omgeving voor Candida! Dat de Candidagist daar leeft is helemaal oké. Maar het geeft vervelende klachten als het overmatig gaat groeien naar een schimmel…
groene smoothie www.candidacoach.nl

Smoothie, ja of nee?

Verse smoothies zijn erg populair. Als ontbijt of als tussendoortje. Vooral de groene smoothies. Je wilt een boost geven aan je immuunsysteem. Maar smoothies zijn niet zo gezond als ze lijken. Er zitten nadelen aan, waarmee de Candida in jouw lijf helemaal in zijn hum is.
Candidaproof pizza www.candidacoach.nlSuikervrij Genieten

Pizza

Nooit meer een pizza? Nee hoor! Geniet van deze heerlijke, gezonde, suikervrije en Candidaproof pizza!
broccolisoep www.candidacoach.nlSuikervrij Genieten

Zo verhoog jij je immuunsysteem

Of je een goed werkend immuunsysteem hebt, heeft vaak alles te maken met hoe jij voor jezelf zorgt. Maar hoe kun je dat doen..? Allereerst is het belangrijk ruim voldoende vitamine C in te nemen. Vitamine C is de meest bekende weerstandsvitamine. Het komt veel voor in groente en fruit.