www.candidacoach.nl

Sabotagegedachte 1

Excuses... We gebruiken ze allemaal. Vaak kwam ik er ook prima mee weg. In deze video vertel ik je welke sabotagegedachte ervoor zorgt dat je niet aan het dieet begint.

Als je klinkt als een zeehond…

Imelda is net terug van vakantie in het warme Turkije als ze weer de longen uit haar lijf hoest. Ze kucht het hele jaar door, maar deze hoest klinkt anders. Alsof het van heel diep komt. En met veel slijm.

Zo herken je jouw overactieve gaspedaal

Heerlijk hè? Die vakantietijd. Toch brengt het niet altijd wat we ervan verwachten. Neem nu Joyce. Ze heeft lang uitgekeken naar een paar weken vrij. Ze vloog naar een zonnige bestemming en droomde van luieren.

Hoe voorkom je de trek in tussendoortjes?

Herken je dit? Je hebt een drukke dag met veel afspraken of werk dat gedaan moet worden. Je voelt de druk en merkt ineens: hé, ik heb zin in iets. Je zoekt in je tas en vindt een vergeten banaan of mueslireep. Wat een geluk! ...
www.candidacoach.nl

Candida Checklist

Candida de baas worden vraagt om veranderingen. Veranderingen in je voeding én gewoonten. Candidaproof eten en leven vol positieve energie, zodat je darmen weer gezond worden en je klachten verdwijnen. Maar waar moet je op letten? En hoe weet je of je al op de goede weg bent?

OMG, ik hou het niet vol!

Er is niks mis met lange en drukke werkweken. Maar als je meer energievreters dan energieleveranciers hebt is de kans op een burn out erg groot. Ook de privésfeer kan veel stress veroorzaken, als er veel speelt. Je doet je best alle ballen hoog te houden en veel te bereiken ...