De invloed van straling op Candida

De afgelopen 20 jaar is de elektromagnetische straling in onze leefomgeving enorm toegenomen. De straling is afkomstig van de zendmasten voor telefonie en wordt uitgezonden door alle apparatuur die nodig is om data draadloos te versturen. Zoals je smartphone, de router, je tablet, de pc en ook de slimme meter in je meterkast.

De invloed van straling wordt steeds groter

Misschien heb je al eens gelezen dat de straling waaraan we blootgesteld worden niet zo gezond is? Wel, de negatieve invloed van straling wordt steeds groter.

Inmiddels is het al miljoenen keren hoger dan het tien jaar geleden was. Dat is enorm, vind je niet?

Die straling zorgt ervoor dat schimmels, bacteriën en andere schadelijke micro-organismen in jouw lijf zich explosief vermenigvuldigen. Ook de Candida in jouw lijf reageert op de elektromagnetische velden. Een woekerende Candida in jouw lijf kan ervoor zorgen dat, bij blootstelling aan elektromagnetische velden, jouw lichaam van binnenuit vergiftigd wordt door de productie van gifstoffen.

Die gifstoffen worden opgeslagen in bijvoorbeeld je bindweefsel. En die ballast van gifstoffen heeft een negatief effect op je immuunsysteem.

Alleen al om deze reden is het verstandig je telefoon voortaan niet meer op je lichaam te dragen.

Nu zijn er altijd mensen die zeggen dat dit de grootste flauwekul is. Ze zeggen ‘Er is geen ontkomen aan, dat is nu eenmaal de tijd waarin we leven.’

Omdat we het niet kunnen zien is het best lastig te vatten.

Oplossingen om de invloed van straling te beperken

En omdat er geen ontkomen aan is, ontstaan er ook oplossingen om de invloed van straling te beperken. Zoals de heel mooie orgonite producten van Monique.

Orgonite is afgeleid van het woord orgon, wat levensenergie betekent. Deze energie bezit ieder mens, plant of dier. Het is in de atmosfeer aanwezig en zelfs in vaste objecten waar te nemen.

Het komt dus zowel in vrije als in vaste vorm voor en is overal in en om ons heen. We kunnen deze energie onderscheiden in positieve en negatieve frequenties.

In de natuur is veel positieve orgon aanwezig, deze energie bevat vele negatieve ionen. Vandaar dat de natuur een heilzame werking heeft op de mens.

In stedelijke gebieden overheerst door alle elektromagnetische straling tegenwoordig de negatieve orgon, waar de positieve ionen de overhand hebben. De natuurlijke frequentie van ons lichaam wordt hierdoor verstoord.

Nu ken ik Monique en ze maakt heel mooie orgonite items om de straling in jouw omgeving om te buigen. Die items geven een positieve energie af aan je omgeving. Hoe tof is dat?

Ze maakt piramides, sieraden en discs die niet alleen functioneel zijn, maar ook prachtig als ontwerp. Kijk maar eens op haar site.

Ik heb er zelf een ketting van én een disc, waardoor mijn woonomgeving en mijn lijf beschermd zijn. Ook tegen de groei van Candida.

Omdat ik jou dat ook gun heb ik een heel leuke afspraak gemaakt met Monique:

Wanneer je bij je bestelling ‘Yvonne Candida’ vermeldt, ontvang je er gratis een plaatje voor op je telefoon bij t.w.v. €10.
Dit plaatje helpt de elektromagnetische straling van je telefoon te reduceren.

Trakteer jezelf op zo’n mooie piramide.
Verras je dochter of vriendin met een origineel orgonite (kraam)cadeau.
Of kies een mooie hanger om je moeder met Moederdag cadeau te geven.

Dus klik hier als je gebruik wilt maken van deze slimme oplossing om je gezondheid op diepere lagen te beschermen.

Dan verwerkt Monique je bestelling via de mail.
Doe haar de groeten van me!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *