Klanten

Ik had geen zin om dingen te moeten laten

Het traject was pittig voor mij, met veel extra nodige aanpassingen in de voeding. Het was fijn om hiervoor extra tijd en aandacht te krijgen. Vooraf had ik geen zin om dingen te moeten laten, maar het valt toch mee als je er eenmaal in zit. Dankzij de coaching kon ik volhouden en doorzetten toen  ik me niet lekker voelde, want je wil niet zeggen ‘ik ben ermee gestopt’. Ik slaap nu beter en heb meer energie, zodat ik ’s avonds nog meer dingen oppak. Ook ben ik blij dat ik weer plezier beleef aan mijn werk. De samenwerking met de therapeut vond ik erg waardevol.

Tessa (37)

Eerst plofte ik neer en keek ik toe, nu heb ik zin om mee te spelen!

Iets veranderen vind ik na 2-3 weken altijd moeilijk, dus ik vroeg me af of ik het zou volhouden. Maar met dit traject wilde ik bewijzen dat het me wél lukt. Na 4 maanden merk ik dat mijn huid en nagels verbeterd zijn en vooral dat ik véél meer energie heb. Dat merken mijn partner en kinderen ook: ik ben nu veel actiever en meer met hen bezig. Eerst plofte ik neer en keek ik toe, nu heb ik zin om mee te spelen! Ook merk ik veel meer geduld. Yvonne is heel toegankelijk, ondanks dat we elkaar niet kennen. Niks is gek, ze heeft geen oordeel, reageert positief en is een echte hulp. Je hebt deze back up nodig om te slagen. Ik raad het je absoluut aan!

Marijke (31)

Zacht Werken is super!

Zacht Werken is super! Ik pas het nu dagelijks toe, zowel in mijn werk als privé en het doet iets met me. Ik ben nu ‘s avonds minder moe, doordat ik lekker heb gewerkt. Door een paar simpele aanpassingen ben ik nu meer stressbestendig. Is er een kleine tegenslag? Dan kijk ik daar nu anders naar!

Jacques (53)

Zacht Werken heeft meer rust gebracht in mijn doen en laten

Ik was vooraf nieuwsgierig. Zacht Werken heeft meer rust gebracht in mijn doen en laten.  Ik ben bewust geworden van een aantal zaken, leef meer in het nu en geef meer mijn grenzen aan. Als ik iets wil realiseren, ga ik dat ook daadwerkelijk doen. Dat voorkomt dat mijn energie weglekt. Ik verzet veel meer en ben daar zelf blij mee. Ik ben tot inzichten gekomen, waarvan sommige zaken eigenlijk al wel bekend zijn, maar ben door het te lezen, beleven en bewust te ervaren vaster in mijn schoenen komen te staan.

Astrid (46)

Ik weet zeker dat ik nu genoeg informatie heb

Vooraf was ik vooral heel nieuwsgierig, maar ik heb veel profijt gehad van dit traject. Het heeft mij nog bewuster gemaakt van wat voeding met de mens doet en nu zijn mijn darmen rustiger. Ik ben blij dit traject te hebben gevolgd. Ik weet zeker dat ik nu genoeg informatie heb om daar zelf mee verder te werken, wat ik ook zeker zal doen. Heel hartelijk dank voor jouw uitgebreide informatie en al jouw stimulerende werk richting mijn persoon. En het feit dat jij mij hebt laten inzien wat voor mij de goede weg is op voedingsgebied.

Marijke (74)

Zacht werken is echt een manier om zelf het heft in handen te nemen

“Ik was altijd met honderd dingen tegelijk bezig. Liep mezelf vaak voorbij, kon geen nee zeggen en streefde continu naar perfectie. Hierdoor was ik energieloos, mopperig en kon geen rust vinden om even te ontspannen of een boek te lezen. Met zacht werken vond ik meer rust in mijn hoofd en dus ook in mijn bezigheden. Op mijn werk gaf ik mijn grenzen aan. In mijn privéleven merkte ik vooral dat ik minder ging mopperen. En als je dan tijdens een familieweekend te horen krijgt dat je zo relaxt bent en dat dit doorwerkt op iedereen is dat het beroemde kroontje op de moeite. Yvonne’s rol is ontzettend groot geweest. Zonder haar begeleiding zou ik nog steeds als een razende, mopperende Roeland door het leven gaan. Zou ik de toekomst niet zo rooskleurig inzien, misschien zelfs wel behoorlijk depri zijn. Ik zou mij nog steeds in mijn comfortzone opsluiten en met mijn verleden in strijd leven. Ik zou ook niet zoveel liefde kunnen ontvangen dan dat ik nu krijg. En zo zou ik nog een hele poos door kunnen gaan. Naast alle therapieën en coachgesprekken die ik al had gevoerd is zacht werken echt een manier om zelf het heft in handen te nemen. Met de superfijne begeleiding ben ik er steeds sterker uitgekomen.”

Jannie (65)

Vooraf had ik heel veel twijfel

Vooraf had ik heel veel twijfel of het überhaupt zou lukken en was ook sceptisch daarover. Weer een hoop geld en straks gaat het niet lukken…. Maar het is super uitgepakt, boven verwachting! Ik slaap beter en voel me minder onrustig, omdat ik constant aan snoepen dacht.
Nu ik anders kook kan ik nee zeggen tegen een koekje of andere zoetigheden en heb ik totaal geen behoefte aan chocolade of drop. Mijn grootste verslavingen! Zonder coach had ik het niet gered. Ik keek elke keer uit naar de sessies en naar de heerlijke recepten. Er wordt goed geluisterd naar waar je het moeilijk mee hebt en krijgt dan een goede feedback. Je hebt waargemaakt wat je zei, Yvonne! Ben er super blij mee. Onwijs bedankt hiervoor! Xx

Evelyn (54)

Zacht Werken is voor mij als een way of life!

Mijn dagen zaten te vol, met de administratie voor mijn bedrijf en de vele e-mails. Ik zag daardoor tegen de leuke dingen op. Het was een uitdaging tijd te maken om te ontspannen en alle leuke dingen te doen. Nu ik het zacht werken toepas kan ik wél ontspannen genieten van bijeenkomsten met familie en vrienden en zie ik het als een hele leuke tijd. Zacht Werken is voor mij als een way of life! Dat ervaar ik als heel fijn. Blij!

Monica (58)

Na vijf weken was er geen Candida meer!

Het Candidadieet gaat nu zó goed dat ik het idee heb dat ik het fout doe… Ik heb ook nergens last van. En na vijf weken was er geen Candida meer! Ik wil je ontzettend bedanken voor het goede spoor.

Fatima (48)

De opbouw van de coaching was goed

Wat een fijne begeleiding met tips, uitleg en motiverende woorden. Ik twijfelde of ik wel voldoende informatie zou krijgen, maar ik heb veel nieuwe dingen bijgeleerd. Nu weet ik welke voedingsmiddelen ik moet laten staan en welke ik juist wel moet gebruiken. Het lukt me nu goed dit vol te houden. Ook ga ik nu bewuster om met stress. De opbouw van de coaching was goed, met uitgebreide informatie in gefaseerde stappen. Met veel geduld word je begeleid naar een nieuwe leefstijl. Ik ben alleen maar tevreden. Heel erg bedankt!

Monique (37)

Yvonne is een hele fijne en prettige Candidacoach

Ik voel na 2 weken al verbetering in alles en ik voel mij een stuk prettiger. Ik haal veel uit de informatie die ik krijg en het gaat uitstekend. Yvonne is een hele fijne en prettige Candidacoach, zij sleept je er wel doorheen.

Carla (61)

Het was het achteraf meer dan waard

Ik hoopte dat ik verandering in mijn leven kon aanbrengen. Daar was ik vooraf niet van overtuigd, maar mijn buikpijn is nu ’s nachts over en ik leef nu een veranderd, verbeterd leven. Ik durf meer en zie meer mogelijkheden, daardoor ben ik gelukkiger. Yvonne was de motivator, de kickstarter voor de dingen die ik nog niet zag en ben haar dankbaar daarvoor. Ik ben ontroerd. Ik oogst bewondering van mijn naasten en ze zijn blij met mij. Ik heb er wel tegen opgezien dat het zo’n groot bedrag kostte, moest er lang voor sparen, maar het was het achteraf meer dan waard. Ik zou zeggen: luister goed naar je gevoel, want je verstand brengt een mens altijd aan het twijfelen. Ga voor je zelf als je het financieel gezien kunt.

José (62)

Yvonne stimuleert, legt uit en laat zien welke mogelijkheden er zijn

Gewoon mee beginnen. Ik twijfelde of ik wel zou kunnen volhouden en zag er tegenop niet meer elke ochtend mijn mok koffie verkeerd met (veel) suiker en een stukje cake of ontbijtkoek (liefst met pindakaas) te kunnen nemen. De bezwaren die ik had, blijken niet zo moeilijk of onoverkomelijk als ik dacht. Het programma KOUD KUNSTJE leert je oplossingen te vinden voor alles waar je tegenaan loopt. Samen met Yvonne ga je naar een definitieve andere levensstijl, op een rustige maar wel zekere manier. Yvonne is enthousiast en positief en als ervaringsdeskundige een bron van inspiratie voor iets wat je wel wil, maar niet weet hoe. Yvonne stimuleert, legt uit en laat zien welke mogelijkheden er zijn. Met de hulpmiddelen erbij lukt het goed en na drie weken zag ik al een mooiere gezichtshuid! Kortom, het grote voordeel van dit programma is dat je met deze hulp heel bewust zelf de keuze maakt voor de verandering van eet- en levensstijl. Daarna kun je op die ervaring teruggrijpen als je dreigt terug te vallen in je oude gewoonten.

Mathilde (54)

Ik ben nu CANDIDA VRIJ!

Ik had al het Candidadieet gevolgd en mijn voeding aangepast. Ik twijfelde daarom of ik er wel voldoende uit zou halen. Maar: het dieet is nu veel overzichtelijker geworden en ik heb geleerd hoe ik ‘normale’ recepten kan aanpassen, zodat ik bij anderen ook makkelijk mee kan eten. Het was fijn dat alle vragen serieus genomen werden. Het traject maakte het dieet veel makkelijker. De handvatten van de recepten, in combinatie met de gesprekken, leren je om te gaan met het dieet en van daaruit verder te kunnen. Na het traject kreeg ik goed nieuws van mijn therapeut: ik ben nu CANDIDA VRIJ!”

Ilse (47)

Yvonne gaat op elke vraag in

De nieuwe manier van eten is wel even wennen, maar het is de moeite waard als je merkt dat je je beter voelt. Het is fijn om te weten wat ik kan doen en in welke stappen. Daarvoor is een coach een aanrader. Het is een flink bedrag, maar je krijgt veel aandacht. Yvonne gaat op elke vraag in en geeft je alle informatie, zodat je weet wat erbij zou kunnen horen. Ze kan goed luisteren en aanmoedigen, ook als het moeilijk is. Dat is belangrijk!

Wanda (59)