Vooraf had ik heel veel twijfel

Vooraf had ik heel veel twijfel of het überhaupt zou lukken en was ook sceptisch daarover. Weer een hoop geld en straks gaat het niet lukken…. Maar het is super uitgepakt, boven verwachting! Ik slaap beter en voel me minder onrustig, omdat ik constant aan snoepen dacht.
Nu ik anders kook kan ik nee zeggen tegen een koekje of andere zoetigheden en heb ik totaal geen behoefte aan chocolade of drop. Mijn grootste verslavingen! Zonder coach had ik het niet gered. Ik keek elke keer uit naar de sessies en naar de heerlijke recepten. Er wordt goed geluisterd naar waar je het moeilijk mee hebt en krijgt dan een goede feedback. Je hebt waargemaakt wat je zei, Yvonne! Ben er super blij mee. Onwijs bedankt hiervoor! Xx

Evelyn (54)

Hoe je je voelt bepaal je zelf, maar hoe je je lichaam voedt bepaalt hoe je je voelt

Al meer dan 20 jaar worstelde ik met mijn gezondheid. Dat uitte zich in een kort lontje, snel geïrriteerd zijn, me futloos voelen en onzekerheid over mijn lichaam en geest. Ik was ook uiterst stressgevoelig en had het gevoel het niet meer aan te kunnen, wat ook de sfeer in de relatie beïnvloedt.

Alles werd veroorzaakt door de Candida, samen met een nikkelallergie en aluminiumbelasting. Yvonne leerde mij bewuster met eten om te gaan, met haar recepten als leidraad. Ik ging beter opletten in de winkel, leerde meer bij mezelf te komen en om te gaan met stress. De positieve feedback heb ik als belangrijk ervaren.

De Candida was na enkele maanden onder controle en na een half jaar is de behoefte aan suiker nog steeds niet toegenomen. Ik ben trots op mezelf dat ik het nog steeds volhoud. Het gevoel dat het gelukt is weer controle te krijgen over mijn lichaam is heel positief. Vooral bewustwording is verhelderend en werkt op alle vlakken door.

Samen zijn we erin geslaagd om veel klachten op te heffen en weer positief in het leven te staan. Hoe je je voelt bepaal je zelf, maar hoe je je lichaam voedt bepaalt hoe je je voelt. Bewust eten betekent niet dat niets mag, maar dat je bewust kiest.

Luister naar je lichaam en geest. Daag het soms uit, nieuwe ervaringen zijn heel leerzaam!

Leo (64)

Ik hoefde niet meer na te denken over het eten

Ik heb veel uit het groepsprogramma geleerd en vond het een geslaagd traject. Vooral heb ik veel aan de weekmenu’s gehad: ik hoefde niet meer na te denken over het eten. Dit heeft mij ontzettend geholpen. De recepten zijn verrassend lekker en goed bevallen en ik durf ze zeker ook aan onze gasten voor te schotelen! Hoewel ik er erg tegenop zag ben ik streng geweest voor mezelf. Mijn buik reageerde gelijk op ‘verkeerd’ eten. Ik heb er nu veel vertrouwen in dat ik suikervrij eten kan volhouden, maar ook op speciale momenten kan blijven genieten. De trek in suiker is na 3 maanden al minder en de Candida is weg. 🙂

Suzan (40)

Ik had geen zin om dingen te moeten laten

Het traject was pittig voor mij, met veel extra nodige aanpassingen in de voeding. Het was fijn om hiervoor extra tijd en aandacht te krijgen. Vooraf had ik geen zin om dingen te moeten laten, maar het valt toch mee als je er eenmaal in zit. Dankzij de coaching kon ik volhouden en doorzetten toen  ik me niet lekker voelde, want je wil niet zeggen ‘ik ben ermee gestopt’. Ik slaap nu beter en heb meer energie, zodat ik ’s avonds nog meer dingen oppak. Ook ben ik blij dat ik weer plezier beleef aan mijn werk. De samenwerking met de therapeut vond ik erg waardevol.

Tessa (37)

Eerst plofte ik neer en keek ik toe, nu heb ik zin om mee te spelen!

Iets veranderen vind ik na 2-3 weken altijd moeilijk, dus ik vroeg me af of ik het zou volhouden. Maar met dit traject wilde ik bewijzen dat het me wél lukt. Na 4 maanden merk ik dat mijn huid en nagels verbeterd zijn en vooral dat ik véél meer energie heb. Dat merken mijn partner en kinderen ook: ik ben nu veel actiever en meer met hen bezig. Eerst plofte ik neer en keek ik toe, nu heb ik zin om mee te spelen! Ook merk ik veel meer geduld. Yvonne is heel toegankelijk, ondanks dat we elkaar niet kennen. Niks is gek, ze heeft geen oordeel, reageert positief en is een echte hulp. Je hebt deze back up nodig om te slagen. Ik raad het je absoluut aan!

Marijke (31)

De recepten waren absoluut inspiratie!

Bedankt voor de inzichten tijdens mijn proces. De recepten waren absoluut inspiratie! Ze zijn zeker eenvoudig te maken en ik ben absoluut van mening dat voor een beginner onder ons, die nog helemaal niet bezig is met gezonde voeding, dit heel makkelijk koken is. Zelf gaf ik er vaak mijn eigen swing eraan. Mijn favoriet is de rode linzen lasagne. 🙂

Roos (35)

Yvonne gaat op elke vraag in

De nieuwe manier van eten is wel even wennen, maar het is de moeite waard als je merkt dat je je beter voelt. Het is fijn om te weten wat ik kan doen en in welke stappen. Daarvoor is een coach een aanrader. Het is een flink bedrag, maar je krijgt veel aandacht. Yvonne gaat op elke vraag in en geeft je alle informatie, zodat je weet wat erbij zou kunnen horen. Ze kan goed luisteren en aanmoedigen, ook als het moeilijk is. Dat is belangrijk!

Wanda (59)

Yvonne stimuleert, legt uit en laat zien welke mogelijkheden er zijn

Gewoon mee beginnen. Ik twijfelde of ik wel zou kunnen volhouden en zag er tegenop niet meer elke ochtend mijn mok koffie verkeerd met (veel) suiker en een stukje cake of ontbijtkoek (liefst met pindakaas) te kunnen nemen. De bezwaren die ik had, blijken niet zo moeilijk of onoverkomelijk als ik dacht. Het programma KOUD KUNSTJE leert je oplossingen te vinden voor alles waar je tegenaan loopt. Samen met Yvonne ga je naar een definitieve andere levensstijl, op een rustige maar wel zekere manier. Yvonne is enthousiast en positief en als ervaringsdeskundige een bron van inspiratie voor iets wat je wel wil, maar niet weet hoe. Yvonne stimuleert, legt uit en laat zien welke mogelijkheden er zijn. Met de hulpmiddelen erbij lukt het goed en na drie weken zag ik al een mooiere gezichtshuid! Kortom, het grote voordeel van dit programma is dat je met deze hulp heel bewust zelf de keuze maakt voor de verandering van eet- en levensstijl. Daarna kun je op die ervaring teruggrijpen als je dreigt terug te vallen in je oude gewoonten.

Mathilde (54)

Als je al deze informatie zelf wil opzoeken en uitproberen ben je jaren bezig

Ik was al ruim 2 jaar bezig om zo gezond mogelijk te eten, maar kwam toch nog niet tot het gewenste resultaat. Ik vroeg me af of ik het dieet na de 3e maand nog vol kon houden, maar het blijkt door de regelmatige coachgesprekken, de eye openers waar ik zelf niet aan had gedacht en de snelle reactie op mijn vragen makkelijker dan ik dacht. De recepten zijn super, makkelijk klaar te maken en goed uitgelegd met handig overzicht van de producten ernaast. Ik nodig nu graag iemand uit om een van de recepten voor klaar te maken. Een van mijn grootste overwinningen is het stoppen met bier drinken en dit was zeker zonder de coaching niet gelukt. Als je al deze informatie zelf wil opzoeken en uitproberen ben je jaren bezig, dus ik raad de coaching door Yvonne zeker aan.

Rolf (28)

Ik ben nu CANDIDA VRIJ!

Ik had al het Candidadieet gevolgd en mijn voeding aangepast. Ik twijfelde daarom of ik er wel voldoende uit zou halen. Maar: het dieet is nu veel overzichtelijker geworden en ik heb geleerd hoe ik ‘normale’ recepten kan aanpassen, zodat ik bij anderen ook makkelijk mee kan eten. Het was fijn dat alle vragen serieus genomen werden. Het traject maakte het dieet veel makkelijker. De handvatten van de recepten, in combinatie met de gesprekken, leren je om te gaan met het dieet en van daaruit verder te kunnen. Na het traject kreeg ik goed nieuws van mijn therapeut: ik ben nu CANDIDA VRIJ!

Ilse (47)

Ik ben nu gezonder en bewuster gaan eten

Wat me het meest aansprak van de coaching? Dat Yvonne uitgebreid de tijd nam, goed luisterde en goede tips en aanwijzingen gaf. Ik twijfelde eerst of het wel zou lukken om de Candida te bestrijden, maar het is gelukt! Bedankt voor de plezierige gesprekken, je begrip en zorgzaamheid, Yvonne. Ik ben nu gezonder en bewuster gaan eten en weet nu waar ik op moet letten in de winkel. Ik raad het iedereen aan.

Annelies (59)

Ik weet zeker dat ik nu genoeg informatie heb

Vooraf was ik vooral heel nieuwsgierig, maar ik heb veel profijt gehad van dit traject. Het heeft mij nog bewuster gemaakt van wat voeding met de mens doet en nu zijn mijn darmen rustiger. Ik ben blij dit traject te hebben gevolgd. Ik weet zeker dat ik nu genoeg informatie heb om daar zelf mee verder te werken, wat ik ook zeker zal doen. Heel hartelijk dank voor jouw uitgebreide informatie en al jouw stimulerende werk richting mijn persoon. En het feit dat jij mij hebt laten inzien wat voor mij de goede weg is op voedingsgebied.

Marijke (74)

Yvonne is een hele fijne en prettige Candidacoach

Ik voel na 2 weken al verbetering in alles en ik voel mij een stuk prettiger. Ik haal veel uit de informatie die ik krijg en het gaat uitstekend. Yvonne is een hele fijne en prettige Candidacoach, zij sleept je er wel doorheen.

Carla (61)

Ik had niet verwacht dat ik al dat lekkers zou kunnen laten liggen

Ik vond het erg fijn dat er niet alleen gekeken wordt naar de algemene inhoud van het Candidadieet, maar dat er een persoonlijk dieet wordt samengesteld, mocht dit nodig zijn. Ik twijfelde vooraf heel erg of de aanpak van het groepstraject via webinars, mails en persoonlijke gesprekken echt zou helpen voor mij. Meestal heb ik wel meer een stok achter de deur nodig en iemand die wekelijks met mij meekijkt om te kijken of het ook echt goed gaat. De aanpak heeft uiteindelijk wél goed uitgepakt. Ik was zo klaar met alle ongemakken die Candida met zich meebrengt dat ik enorm gemotiveerd was. Dit had ik van te voren niet verwacht.

Ik eet weinig tot geen suiker meer. Dit klinkt misschien logisch, omdat dit de basis van het Candidadieet is. Toch had ik niet verwacht dat ik al dat lekkers zou kunnen laten liggen. Ik ben bewuster bezig met mezelf, ben veel meer gaan koken. Voorheen at ik overal en nergens, maar nu vind ik het fijner om zelf eten te maken zodat ik lekker kan eten wat ik mag eten.

Als je echt gemotiveerd bent om je patroon te veranderen zou ik coaching aanraden, maar als je van jezelf weet dat je niet zo’n zelfstandige doorzetter bent zou ik niet het groepstraject aanraden. Je krijgt wel de nodige middelen aangereikt, maar het is niet zo dat je dan wekelijks bij een coach komt.

Romy (23)

Na vijf weken was er geen Candida meer!

Het Candidadieet gaat nu zó goed dat ik het idee heb dat ik het fout doe… Ik heb ook nergens last van. En na vijf weken was er geen Candida meer! Ik wil je ontzettend bedanken voor het goede spoor.

Fatima (48)

De opbouw van de coaching was goed

Wat een fijne begeleiding met tips, uitleg en motiverende woorden. Ik twijfelde of ik wel voldoende informatie zou krijgen, maar ik heb veel nieuwe dingen bijgeleerd. Nu weet ik welke voedingsmiddelen ik moet laten staan en welke ik juist wel moet gebruiken. Het lukt me nu goed dit vol te houden. Ook ga ik nu bewuster om met stress. De opbouw van de coaching was goed, met uitgebreide informatie in gefaseerde stappen. Met veel geduld word je begeleid naar een nieuwe leefstijl. Ik ben alleen maar tevreden. Heel erg bedankt!

Monique (37)

Eerst Candida wegwerken, dan zwanger worden

Ik heb Candida gehad tijdens de zwangerschap en nu een kindje met heel veel spijsverteringsproblemen, allergieën, eczeem, heel vaak verkouden en bijna maandelijks ziek. Toeval? Ik denk het niet… Ik heb tijdens de zwangerschap geprobeerd de Candida op tijd de baas te worden. Dat is niet helemaal gelukt, maar pas later. Mijn advies: eerst van de Candida afkomen!

Sabine (39)

Het is fijn om iemand te hebben waar je tegenaan kan praten

Ik vroeg me af of het goed zou komen, maar het coachtraject pakte hartstikke goed uit: die vieze Candida is niet meer zichtbaar! Ik leef nu helemaal suikervrij, ben gezonder geworden en voel me er top bij. Ik ben zoooow blij 🙂 Ik verloor flink gewicht (een heel prettige bijkomstigheid voor mij!) en kreeg meer energie. Ik kan alleen maar zeggen: het wordt steeds beter. Als je merkt dat je beter wordt komt de motivatie vanzelf. Want wie wil er zich nou ziek voelen? Ikke niet! De fijne gesprekken en de feedback spraken me erg aan en gaven me inzicht, zowel in het dieet als in mezelf. Het is fijn om iemand te hebben waar je tegenaan kan praten, die je helpt met de recepten en je rustig maakt. Ik wens iedereen een leven zonder alle pijntjes, vervelende krampen en onverklaarbare ongemakken. Yvonne, ik kan je niet genoeg bedanken dat je me het licht hebt gegeven! xx

Angelique (50)

In korte tijd zoveel effect

De bruikbare tips waar ik gelijk mee aan de slag kon vond ik prettig aan de één op één coaching. Ik twijfelde vooral of ik het wel vol zou houden. Door het voedingskompas en de aangereikte menu’s lukt dat. Ik ben me bewust geworden wat er in producten zit en kan nu ‘nee’ zeggen tegen suiker. Ik voel me véél beter, gezonder. Had niet verwacht dat het traject in korte tijd zoveel effect zou hebben. 🙂

Hilde (58)