www.candidacoach.nl neerslachtig

Schiet jij vaak ‘zomaar’ uit je slof?

“Het was eruit voor ik er erg in had. Ik wil helemaal niet zo fel reageren en anderen kwetsen. Maar ja… Ik voel me zó moe en pieker me suf ‘s nachts. Ik wil mezelf het liefst verstoppen. Onder een deken. Niemand zien.” ...
www.candidacoach.nl fitness

Hoe Wilma in 2 maanden haar gezondheid 180 graden zag draaien

“Duizend maal sorry dat ik te laat ben!” Op een zonnige nazomerdag genoot ik op het terras in een vogelpark rustig van een kop verse muntthee, toen Wilma arriveerde. Ze had de verkeerde trein genomen en voelde zich er behoorlijk stom over.
www.candidacoach.nl buikpijn

Vraag jij je af of je Candida hebt?

Vraag jij je af of je Candida hebt? Tijdens een gratis online training hoor je alles over Candida en beantwoord ik jouw vragen. Meld je gelijk aan.
www.candidacoach.nl verlangen

Waarom het Candidadieet lastig is. En hoe het wel lukt.

“Wat wens je jezelf toe?” vraag ik. Dionne hoeft er aan de andere kant van de telefoon niet lang over na te denken. “Een goede gezondheid, zonder al die vervelende kwalen”, antwoordt ze stellig. Een veel voorkomende reactie. Want wie wil dit niet? ...
www.candidacoach.nl verkouden

Hoe je nooit meer last hebt van luchtweginfecties

“De Candida heeft de slijmvliezen in je darmen in de war geschopt en hyperactief gemaakt. Je andere slijmvliezen in je lijf doen gezellig mee.” Zo verklaarde mijn therapeut in 2008 mijn chronische verkoudheden.
www.candidacoach.nl stress

De tweede factor voor gezondheid

"Ik eet helemaal suikervrij en volgens de voorschriften van mijn voedingskompas en tóch komen mijn klachten nu weer terug”, zucht Marieke. “Ik begrijp er niets van!” Marieke is een leuke spontane vrouw. Altijd enthousiast, staat vol in het leven en is betrokken bij haar werk en gezin. Er is altijd iets te doen of te regelen en je zal Marieke daar nooit over horen mopperen.