Candida bij de man

“Hè, verdorie”, zucht Mark. Hij is net wakker en tijdens het plassen voelt hij het gelijk: zijn plas voelt branderig aan. Als hij zijn penis bekijkt, herkent hij de roodheid en witte aanslag vlak onder zijn eikel. Hij veegt het weg. Het lijken net velletjes. Ook zijn er rode bobbeltjes te zien. De huid is overduidelijk geïrriteerd en het jeukt. Mark gaat gelijk op zoek naar de anti-schimmelzalf om erger te voorkomen.

Candida bij de man

Gisteravond dacht hij het al te voelen tijdens het vrijen. Maar ja, toen negeerde hij het liever en zijn vriendin had ook niet aangegeven ergens last van te hebben. Net als bij vrouwen kan Candida ook bij mannen voor problemen zorgen. Mannen dragen ook de Candida in hun lichaam en kunnen daardoor ook allerlei klachten ontwikkelen. Candida-infecties aan de penis (of vagina) hebben niets met een slechte hygiëne te maken. Wel kunnen een lage weerstand, verkeerde voeding, alcohol en veel stress de ontwikkeling van een infectie bevorderen.

www.candidacoach.nl Candida bij man

Besmetting

De kans is groot dat je elkaar telkens opnieuw over en weer  besmet als niet beide partners de Candida behandelen. Een anti-schimmelzalf, katoenen ondergoed en een periode geen seksueel contact kan het probleem lokaal even verhelpen. Maar daarmee is het niet klaar.

Om herhaling te voorkomen, is het heel belangrijk dat beide partners de algemene weerstand verhogen. Door een sterk immuunsysteem zal je de Candida-infecties van binnenuit bestrijden, waardoor de klachten voor altijd wegblijven.

Goede voeding in combinatie met weinig stress levert een grote bijdrage aan een sterk immuunsysteem. Dan wordt seksueel contact niet meer verstoord door infecties aan de geslachtsdelen en kun je zonder zorgen genieten van intimiteit. 

Wil jij samen met je partner de Candida-infecties grondig aanpakken?

Willen jullie je immuunsysteem versterken, zonder ingewikkeld gedoe en op een manier die jullie past? Dan is mijn programma Koud Kunstje interessant voor jullie. Een programma waarin je leert je voeding aan te passen en om te gaan met de stress in je leven. Met volop aandacht van mij persoonlijk, bij het herstel van jullie gezondheid.
Vraag je je af of het iets voor jullie is? Klik dan hier en meld je aan voor een gratis Candidagesprek. Dat is een gesprek van 40 minuten, via telefoon of Skype, waarin we samen inzoomen op jullie situatie en bekijk hoe ik jullie het beste kan helpen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *