www.candidacoach.nl relatie pds candida

Als PDS geen PDS is

“We zien geen oorzaak van je buikpijn. Je zal ermee moeten leren leven.” Het zal je maar gezegd worden! Toch krijgen duizenden mensen per jaar dit van de arts te horen als onderzoeken niets uitwijzen. Maar wat als jouw PDS geen PDS is?
www.candidacoach.nl vertellen

4 redenen om te vertellen

“Maak het jezelf makkelijk en vertel! Je helpt daar niet alleen jezelf mee, ook een ander wordt daar beter van.“ “Hoezo?” vragen mijn klanten vaak als ik deze zin uitspreek ...
www.candidacoach.nl yvonne oostrom

Aangenaam kennis te maken!

“Iedereen kent me met die naam, dat ga ik echt niet veranderen” sprak ik een aantal jaren geleden stellig. Snel kwam er nog een tweede excuus achteraan: “Als je mijn naam googelt zie je gelijk mijn boek. Zo krijg ik aanvragen.” Ik wilde er niet eens over nadenken.
www.candidacoach.nl ruiken

De (on-)frisse flamoes

Dit weekend is er Appelpop in mijn woonplaats. Een gratis evenement met zowel grote als onbekende namen op het poppodium. Het evenement liet me deze week terugdenken aan een gesprek dat ik daar vorig jaar opving.
www.candidacoach.nl

De noodzaak van een goede balans

“Morgen ga ik er met frisse tegenzin weer tegenaan”, antwoordt Bart met een knipoog als ik hem vraag of hij nog lang vakantie heeft. “En voorlopig heb ik dan geen tijd, want er komen belangrijke projecten aan.” Hij spoelt zijn laatste hap weg met een slok en voegt eraan toe: “Maak je geen zorgen, ik red het wel. “
www.candidacoach.nl aandacht

Het effect van een beetje meer aandacht

“Ik schaam me diep! Het heeft nooit mijn aandacht gehad, maar wat is het hier mooi!” zeg ik tegen een van mijn wandelmaatjes. Ik voel me ineens een toerist, maar wel één met het schaamrood op de wangen.