Weinig energie

José tuurt uit het raam. Ze wéét dat ze vanmiddag nog wat werk af moet hebben, maar waar haalt ze de energie vandaan? Ze staat dagelijks al moe op. Zal ze een vakantie boeken? Misschien is een weekje er tussenuit voldoende om energie op te doen?

Lekkende energie

Er zijn veel mensen als José. Ze denken dat een week vakantie de oplossing is voor een chronische vermoeidheid en een tekort aan energie. Maar dat is niet waar. De oorzaak ligt voor een groot deel in het lekken van hun energie. De energie gaat verloren in de verkeerde dingen. Dat is niet gebonden aan een jaargetijde. En daar kun je thuis op de bank aan werken.

www.candidacoach.nl energielekken

Hoe stroomt jouw energie?

Moe zijn aan het einde van de avond is normaal. Je hebt je ingespannen, je energie is verbruikt en het is tijd om te rusten.

Moe zijn aan het begin van de dag is een teken dat iets niet goed gaat. De oorzaak kan op verschillende terreinen liggen, zoals je voeding, je omgeving of een Candida overgroei in je lijf.

Door te kijken naar hoe jouw energie stroomt ontdek je waar jij energie lekt. Met behulp van de volgende vragen kom je daar achter:

Heb je een Candida overgroei in je lijf?

De Candidagist hoort in je lijf, dat is heel normaal. Maar zodra het gaat woekeren en transformeert naar een schimmelvorm beginnen de problemen. Het begint met vage en onschuldig lijkende klachten, zoals bijvoorbeeld een jeukende huid of een langdurige verkoudheid. Maar het verspreidt zich door je hele lijf als je het zijn gang laat gaan. Een Candida overgroei neemt veel energie bij je weg. Met deze ontlastingtest kom je erachter in welke mate de Candida in je lijf woekert.

Eet jij de bij jou passende voeding?

In de winter kan extra vitamine D3 je helpen een gebrek aan daglicht te compenseren en je energiepeil te verbeteren. Maar wanneer je structureel een laag energieniveau hebt kan de oorzaak ook in verkeerde voeding liggen. Ieder mens is verschillend en zo heeft elk mens een eigen voedingskompas. Als je voeding niet goed verteert kost dat veel energie, waardoor je je erg moe blijft voelen.

Eet je suikervrij?

Suiker levert geen energie zoals veel mensen denken, het maakt juist moe. Veel mensen met Candidakwalen minderen wel, maar zien nog veel dingen over het hoofd wat betreft de suiker. Ze houden de Candida onbewust in stand, waardoor hun energie nog steeds weg lekt naar deze lastpak.

Schenk je jouw energie aan de juiste personen?

Je hebt van die mensen met wie je geen ‘klik’ hebt, of die erg egocentrisch zijn. Je kunt je groen en geel aan ze ergeren en ze vreten jouw energie. Zij dragen niet bij aan je gezondheid.

Investeer je jouw energie in de juiste dingen?

Door hard te werken in plaats van met je hart brand je jezelf op. Stress is een niet te onderschatten energievreter en stimuleert je Candida-overgroei. Zorg goed voor jezelf door te luisteren naar de signalen van je lichaam.

Vind jij het net als José erg lastig hierin iets te veranderen?

Aangeven dat je het niet langer kunt opbrengen is geen zwakte. Het is een kracht! Je geeft het signaal: hier is het niet langer goed voor mij. Soms mag je best een beetje egoïstisch zijn. Vanuit zelfliefde voor jezelf zorgen, om er daarna optimaal voor de anderen te zijn. Ik help je graag daarin je eigen keuzes te maken.

Verlang jij naar meer energie en weer lekker in je vel zitten?

Meld je dan aan voor het meest complet anti-Candidaprogramma en ontdek op een ontspannen manier hoe je het voortaan anders kan doen. Dan heb je straks aan het eind van de dag nog zin om de ramen te zemen of het gras te maaien. Om maar iets te noemen. 🙂

“Het programma heeft ervoor gezorgd dat mijn energie binnen een maand al veel hoger is. Ik voelde me eerst een vrouw van 80 en had geen kracht. Vrijdagmiddag was ik rond 14.00 uur helemaal op. Nu pak ik vaker de fiets en heb ik op vrijdagmiddag nog zin om wat te doen. :-)”
Michelle (31)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *