www.candidacoach.nl

Kinderen en Candida

Sjoerd, Saskia en Thomas zijn geen familie. Ze hebben wel één ding gemeen: ze hebben alle drie een moeder met een Candidabelasting en kregen deze gevoeligheid met de geboorte van haar mee, waardoor zij nu last hebben van vervelende kwalen ...
www.candidacoach.nl

3 belangrijkste oorzaken van jouw Candidabelasting

Langdurige, chronische klachten. Simone heeft er al meerdere artsen voor gezien. Zonder resultaat. De spierkrampen, buikpijn en eczeem blijven maar terugkomen.
www.candidacoach.nl

3 Tips voor stoere vrouwen met Candida

“Ik hoop maar dat mijn man het goed vindt”, zegt Marjolein. Haar vingers strijken over het theeglas. ‘Weet hij wat je dagelijks doormaakt?”, vraag ik. Marjoleins blik in haar ogen verandert. Even leek ze heel stellig. Ze wil van haar buikpijn af, ’s morgens fit opstaan en een vrolijke moeder zijn voor haar kinderen.
www.candidacoach.nl

Snelle tip voor hard werkende mannen met Candida

Het is bijna 15.00 uur als ik word gebeld. Ik schuif een stapel recepten opzij en neem de telefoon op. Het is Jan. Hij vertelt last te hebben van een aantal ‘typisch mannelijke’ klachten die nu veel te lang naar zin aanhouden. Daar wil hij vanaf.
www.candiacoach.nl

Hier word je toch happy van?

“Gisteren ben ik voor controle bij de therapeut geweest en hij kan geen overtollige schimmels meer vinden… CANDIDA VRIJ dus!!!!! Je snapt, helemaal happy… Bedankt hè!”
www.candidacoach.nl

Hoe je nooit meer op dieet hoeft

Nog meer verward dan ik al was ga ik naar huis. Wat nu? Wat mag ik nog wel eten? Ik heb verdorie trek in koffie met een koek! Het is 2008 als ik het advies krijg een dieet te volgen. Het Candidadieet. Nog nooit van gehoord! Ik ben dan 44 en voel me belabberd.