Vraag jij je af of je Candida hebt?

“Ik denk dat ik het toch maar eens moet laten onderzoeken. Ik herken zoveel in jouw verhaal. Alsof het over mezelf gaat! Dank je wel voor deze fijne avond.”

Het is al tegen elven als ik mijn laptop en beamer in de tassen stop. Het was voor mij ook een fijne avond. Lezingen zijn ALTIJD fijne avonden. De laatste lezing over ‘Candida, een onzichtbare bron van (vage) klachten’ zit er voor dit jaar weer op. Tijdens de rit naar huis geniet ik na van de warme ontmoetingen.

Veel (vage) klachten

Het zijn ontmoetingen met mensen die soms al bekend zijn met Candida, maar meestal nog zoekende zijn naar de oorzaak van hun (vage) klachten.

Zoals Ineke. Ze kwakkelt al lange tijd met een verkoudheid die niet over wil gaan. Voor haar omgeving een onschuldige kwaal, maar het sloopt haar. Ze wordt doodmoe van die almaar druppende neus en het gekuch door het slijm dat achter in haar keel naar beneden zakt. Wanneer houdt dit eens op? Ze wil nu weleens goed kunnen slapen. En niet langer aanmodderen met medicijnen die niets verbeteren aan deze situatie.

Of Marion, die altijd een drang naar zoet heeft, met vlagen misselijk is en zich zorgen maakt over haar onrustige huid.

En Natasja, die vooral baalt van haar opgezette buik, krampen en winderigheid.

www.candidacoach.nl buikpijn

Ze vragen zich af: zal Candida de oorzaak van mijn probleem zijn..? En ja, die kans is bij alle drie heel groot.

Overal, maar niet bij jou…

Ik plan ze niet zelf in; voor het geven van lezingen word ik uitgenodigd. Onder andere door locatiehouders die aangesloten zijn bij de stichting Gezond Verstand Avond (GVA). Zo sprak ik bijvoorbeeld in Venray, Driebergen, Vlissingen en Den Haag.

Voors en tegens

Het leuke is dat wij elkaar zo ‘in het echt’ kunnen ontmoeten en ik jouw vragen kan beantwoorden. We maken kennis met een stem en gezicht bij de naam en kunnen iets dieper op jouw persoonlijke situatie ingaan.

Het nadeel is dat jij er bijvoorbeeld in Friesland, Overijssel of ergens in het buitenland niets aan hebt als ik in Vlissingen sta. En je moet in Vlissingen ook maar net in de gelegenheid zijn om naar de lezing te komen.

Tegelijkertijd is het voor mij niet altijd plezierig ’s avonds laat nog dik een uur (en als het tegenzit met kletterende regen of een pak sneeuw) onderweg te zijn. Nagenieten doe ik net zo lief thuis op de bank. Vooral omdat ik een beetje nachtblind ben.

Daar heb ik een interessante oplossing voor bedacht:
een online webinar ‘Candida, een onzichtbare bron van (vage) klachten’.

Gedurende een uur neem ik je mee in mijn verhaal. Je hoort van mij:

  • Wat is Candida?
  • Hoe kom je eraan?
  • Welke klachten geeft het?
  • Hoe kun je het laten diagnosticeren?
  • Hoe kom je er vanaf?

En aan het eind beantwoord ik een jouw vragen.

Dus: heb jij een vermoeden, maar twijfel je nog of Candida de oorzaak is van jouw (vage) klachten? Maak dan gebruik van deze unieke gelegenheid: meld je hier aan voor de eerstvolgende online lezing over ‘Candida, een onzichtbare bron van (vage) klachten’.