Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

september 2019

Wandelchallenge Fluitend door je Dag

2 september - 8 september
Gratis

Van 2 tot en met 8 september a.s. ontvang je elke dag een e-mail met een kleine opdracht die je wandelend uitvoert. Dit kun je alleen doen. Of samen met een wandelmaatje die je 100% vertrouwt, zoals je beste vriend of vriendin, je buurvrouw of je collega.

De opdrachten hebben niets met het wandelen te maken. Het wandelen is alleen maar de tijd die je vrijmaakt om met de opdracht aan de slag gaat. Je gaat dus niet leren hoe je je voorbereidt op het lopen van de 4daagse. Je hoeft ook niet op geitenwollen sokken in sandalen te lopen, of in een uniseks jas met je partner. 😉

Het half uurtje wandelen wordt jouw moment voor jezelf, waarin je veel over jezelf leert. De opdrachten gaan jou helpen te zien waar je energie kunt besparen, zodat jij voortaan meer energie overhoudt en fluitend door de dag gaat. Ook in hectische tijden.

Meer weten »

oktober 2019

Workshop Zacht Werken aan je Gezondheid

12 oktober @ 13:00 - 17:00
€147
www.candidacoach.nl

Tijdens deze interactieve workshop met informatie, oefeningen en kleine opdrachtjes maak je jouw persoonlijke situatie heel inzichtelijk. We spelen het Zacht-Werkenbordspel, waarbij je jezelf nog beter leert kennen, zonder dat anderen alles van je te weten komen.

Je gaat dus een middag lekker aan de slag, zoals het bij een workshop hoort. En ook nog eens op een heel ontspannen manier.

Naast de materialen zijn koffie, thee en water deze middag ook inbegrepen.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen