Ojee, de vakantie komt er aan!

“Yvonne, ik maak me zorgen”, schrijft Irma in haar e-mail. “Ik heb thuis al moeite met het Candidadieet… Hoe ga ik het doen als ik straks op vakantie ga?” Irma is niet de enige die worstelt met deze vraag. Het is de meest gestelde vraag voor elke vakantieperiode. Je kijkt enorm uit naar de vakantie. Je zoekt je zomerkleding bij elkaar en koopt nog een zonnebril of een paar slippers. Pas als het bijna zover is besef je dat het eten op je vakantiebestemming een probleem kan opleveren voor jouw gezondheid.

De voorpret is al snel voorbij

Je zin in de vakantie neem al af, want je ziet het al voor je:

  • In de supermarkt zie je vreemde verpakkingen van suikerrijke producten. Hoe maak je een verantwoorde keuze?
  • Je beheerst de taal niet en kunt de etiketten niet lezen. Hoe herken je de suiker, gist of koemelk?
  • Je vindt voornamelijk vreemde groenten op de groenteafdeling van de supermarkt. Wat kun je er mee maken?
  • Hoe maak je een goede keuze in een restaurant?
  • Je klachten spelen weer op waardoor het je niet meer lukt te ontspannen en te genieten.
Het liefst maak je plezier zonder aan eten te hoeven denken

Heerlijk ontspannen op een terras. Eenvoudig je boodschappen inslaan en daarmee een heerlijke Candidaproof maaltijd op tafel toveren. Leuke dingen doen en plezier maken met je kinderen. Dus vooral: zonder terugval in je gezondheid van deze welverdiende vakantie genieten!

Je kunt heel veel doen

Op vakantie gaan hoeft geen grote gevolgen te hebben. Het is echt mogelijk tijdens de vakantie te genieten van je gezin, het mooie weer, de omgeving en de lokale specialiteiten. Zonder je zorgen te maken over je gezondheid.

www.candidacoach.nl vakantie

Zo zet je het dieet naar jouw hand

Met kleine oplossingen kun je vaak al veel bereiken. Houd het simpel en

  • Ga op zoek naar een ‘whole food store’, een variant op de Nederlandse natuurwinkel voor een verantwoord assortiment. Kies daar lekkere tussendoortjes waarmee je snacken of snoepen voorkomt. Of de ingrediënten voor jouw Candidaproof maaltijd als je zelf gaat koken.
  • Voorkom vergissingen; download een vertaal app of koop een vertaalwoordenboekje. Zoek de belangrijkste woorden alvast op, dan lees je ook de etiketten en menukaart makkelijker.
  • Pak in de supermarkt een recept-idee mee en experimenteer met de verse lokale groenten.
  • Kies bewust van de menukaart of het buffet. Dat wil zeggen: de producten die in je dieet passen. Neem bijvoorbeeld liever een moot vis of biefstuk in plaats van spare ribs.

Zo kun je klachten al grotendeels voorkomen en de regie houden over je gezondheid.

Wil jij leren hoe je de vakantieperiode zonder zorgen en ontspannen doorkomt?

Het is mogelijk ook tijdens je vakantieperiode begeleid te worden bij het Candidadieet. Meer weten? Vraag een gratis Candidagesprek aan en we bespreken de mogelijkheden.

1 antwoord
  1. Carla
    Carla zegt:

    Ik heb een heel fijn en informatief gesprek gehad met Yvonne en tot de conclusie gekomen dat zij mij kan helpen de Candida te overwinnen,ik zeg ga in gesprek met haar en kijk wat zij voor jou kan betekenen.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *