Hoe wordt 2018 voor jou?

Veel mensen nemen zich aan het begin van het jaar voor bepaalde dingen voortaan anders te gaan doen. Stoppen met roken, gezonder eten, meer bewegen, vaker ontspannen en ook het Candidadieet weer goed oppakken. Maar weet je dat 80% van de mensen dit niet waarmaakt? Al na een maand zijn de meeste mensen van hun voornemen afgestapt. Hoe komt dit toch?

Er zijn een aantal redenen voor:

1. Je voornemen blijft een voornemen. “Morgen begin ik”, zeg je. En morgen zeg je dat weer, want er komt steeds iets tussen waardoor jij het UITSTELT echt in actie te komen. Of: diep van binnen voel je ANGST om uit je comfortzone te stappen. Die oude gewoonte is dan wel ongezond, het voelt ook lekker vertrouwd. Het vraagt moed en doorzettingsvermogen om een nieuwe weg in te slaan!

2.Je ziet en voelt niet wat de nieuwe gewoonte je uiteindelijk OPLEVERT, waardoor het lastiger is een oud patroon te doorbreken.

3. Je bent wel enthousiast en gemotiveerd, maar weet eigenlijk niet goed hoe je het slim aanpakt. Je PROBEERT van alles uit en hebt geen stappenplan. Dit levert meer teleurstelling op dan resultaat, waardoor de motivatie wegzakt.

4. Er zijn teveel VERLEIDINGEN in je omgeving, waardoor je op een zwak moment zwicht. Je voelt je wat down, neemt als troost een lik uit de Nutella-pot en denkt ‘hm, dit is best lekker…’

Helaas, nieuwe gewoonten aanwennen, gaat niet vanzelf!

Als jij definitief van je Candidabelasting en bijkomende klachten af wil, zal je aan de slag moeten.

Zorg dat je iets echt WIL, in plaats van MOET. VERLANG ernaar en VISUALISEER wat je zou doen als je Candidavrij bent. VOEL het in je hele lijf en houd dat beeld vast.

Vraag je af: als je van januari je meest dappere, gezonde, leerzame en voor jezelf liefdevolle maand weet te maken, hoe ziet 2018 er dan verder voor je uit?

Als je in januari het goede spoor volgt, wat kun je dan opmerken in 2018?

Ben je bereid om eerst een maand lastige dingen te doen, zodat 2018 een makkie wordt?

fitness www.candidacoach.nl

De volgende tips helpen je een fantastisch 2018 tegemoet te gaan:
  • Denk steeds aan de voordelen die een lijf zonder Candidaklachten je oplevert. Zowel voor de korte als de lange termijn.
  • Doe het niet alleen. Samen met anderen ben je elkaars steun in de rug.
  • Koppel je nieuwe gewoonten aan de dingen die je al dagelijks op een vast moment doet. Zo slijt het makkelijker in.
  • Vermijd vooral in het begin de verleidelijke situaties.
  • Zie het voor je en voel het. Stel je telkens weer voor hoe het zal zijn om vrij te zijn van je Candidaklachten.
  • Wat gaat al goed? Vier je succes en beloon jezelf.

Heb jij dat extra zetje nodig om te beginnen, of de steun in de rug om door te zetten?
Ik sta naast je en ben er voor jou als je me nodig hebt. Vraag een gratis Candidagesprek aan om samen te ontdekken wat jij nu kunt doen om Candida te overwinnen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *