Hoe Wilma in 2 maanden haar gezondheid 180 graden zag draaien

“Duizend maal sorry dat ik te laat ben!” Op een zonnige nazomerdag genoot ik op het terras in een vogelpark rustig van een kop verse muntthee, toen Wilma arriveerde. Ze had de verkeerde trein genomen en voelde zich er behoorlijk stom over. Vergeetachtigheid en concentratieproblemen zijn twee klachten waar ze wel vaker last van heeft, vertelde ze. Net als vlekken voor de ogen zien, een onrustige huid, kalknagels, voetschimmel en een opgezette buik met krampen.

“Ik heb al van alles geprobeerd”, vertelde ze

Wilma behandelde de nagels en voeten met een gel en was ook met haar voeding bezig, maar dat leek niet genoeg. “Ik probeer de suiker zoveel mogelijk te laten staan. Erg lastig als je kleuterjuf bent en elke dag zoete traktaties krijgt van jarige leerlingen! Vooral op ijs ben ik erg gek!” Het verlangen naar suiker was erg groot.

Wilma wilde een gezond lijf hebben

Meer energie en zich ook gezond voelen. Dat wilde ze! Het nu eens goed behandelen en opmerken dat de vele kwaaltjes verdwijnen. Nu werd het tijd. En daarom zocht ze hulp.

www.candidacoach.nl fitness

Twee maanden later is het al zover

Wilma voelt zich stukken beter, vertelt ze. “Ik heb nu meer energie en het lukt me de energie goed te verdelen. Natuurlijk ben ik aan het einde van de dag moe, maar dat is normaal. Mijn bloedsuikerspiegel is stabieler, waardoor ik nu niet eens meer aan koekjes dénk! Mijn conditie is verbeterd en ik ben graag buiten. Met de teennagels gaat het nu ook zichtbaar de goede kant op En de opgeblazen buik? Die is verdwenen!”

Hoe Wilma dit zo snel voor elkaar kreeg?

Door te stoppen met zelf van alles uitproberen. Door hulp te zoeken en zich als Candidaat aan te melden voor het programma Koud Kunstje. En dat werkte!

Wilma ontdekte met dit programma waar haar lijf precies behoefte aan heeft. “Ik volgde de tips op en vond al snel een manier van eten die goed bij me past. Nu ik meer aandacht heb voor mezelf voel ik me goed en houd ik het Candidadieet veel makkelijker vol. Ik heb ook geen last van de sociale druk; op school voel ik me nu gesteund door mijn collega’s en leerlingen. En hoor ik eens “Doe niet zo raar, wat jij eet is niet goed”, dan is mijn reactie: “Joh, ik voel me beter dan ik me ooit heb gevoeld!”

Een jaar later wordt Wilma geïnterviewd door het tijdschrift Vriendin. Je leest het artikel hier.

Denk jij nu: dat wil ik ook!?

Wil jij ook stoppen met van alles proberen en van 2017 het jaar maken waarin je jouw gezondheid 180 graden ziet draaien? Vraag dan nu een gratis Candidagesprek aan. Dan bekijken we samen of het programma Koud Kunstje ook voor jou de oplossing is.

P.S. Wat Wilma ook nog opmerkte: “Die commitment doet het! Dan wil je ervoor gaan.“

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *