Opleiding Candidacoach

In minder tijd Candidapatiënten nóg beter helpen


HERKEN JIJ JE HIERIN?

 • Je bent therapeut of diëtiste en ziet regelmatig Candidapatiënten in je praktijk, of je voelt vanuit een andere hoek veel affiniteit met voeding als medicijn
 • Je merkt dat jouw cliënten het Candidadieet heel lastig vinden, maar het ontbreekt je aan tijd of kennis hen goed te begeleiden bij het dieet;
 • Je behaalt niet de gewenste resultaten met deze cliënten, voelt je tekort schieten en zou graag meer willen doen;
 • Je gelooft erin dat het aanpassen van de levensstijl nodig is om Candida te overwinnen.
  Of:
 • Je wilt je onderscheiden van je collega, concurrent of andere gezondheidsexperts.
www.candidacoach.nl yvonne oostrom

Dan is de opleiding tot Candidacoach interessant voor jou!

Tweemaal per jaar gaan de deuren open voor de opleiding Candidacoach. Een opleiding voor zorgverleners die meer willen betekenen voor Candidapatiënten in hun praktijk.

Met deze opleiding leer je alles over het Candidadieet én mag je het door mij ontwikkelde Candida-voedingsprogramma aanbieden aan jouw cliënten. Ik help je persoonlijk om een eigen Candida hulptraject te ontwikkelen. Een programma, precies zoals het bij jou en jouw praktijk past.

JOUW CANDIDACLIËNT WORSTELT

Wanneer jouw cliënt hoort dat het een Candidabelasting heeft geeft dat een heel dubbel gevoel. Enerzijds is hij/zij natuurlijk heel blij dat nu eindelijk de oorzaak van de (vage) klachten bekend is. Het eind aan een vaak lange weg van zoeken, van arts naar arts lopen en van alles uitproberen is in zicht. Tegelijkertijd is het aanpassen van de voeding een enorme uitdaging. Want:
Waar begin je?
Gaat het lukken van die behoefte aan suiker en de vele klachten af te komen?
Hoe combineer je het Candidadieet met je partner en kinderen?
Of met een baan?

Overal zijn verleidingen! In de winkels, in restaurants of bij iemand op bezoek. Hoe kun je die verleidingen weerstaan?
En hoe kun je door de bomen het bos blijven zien bij alles wat niet in het dieet past?

Dit is waar Candidapatiënten tegenaan lopen. Na de diagnose staan ze er vaak alleen voor. Ze mogen het zelf allemaal gaan uitzoeken…

Loopt jouw Candidacliënt vast in het dieet, dan is de kans groot dat hij/zij zich niet voldoende geholpen voelt door jou. Er is geen of te weinig resultaat en het vertrouwen in een goede afloop neemt af.  Het gevolg? Je cliënt komt niet meer terug. En iedereen mag dat weten… Dit wil je niet!

JE WILT VERDER HELPEN

Je wilt
dat je Candidacliënt zich 100% geholpen voelt.

Meer resultaat boekt dan vooraf was verwacht.
En jaarlijks terugkomt voor een controle.
Tevreden klanten, dat wil je.

Maar ook:
meer tijd voor jezelf en een ontspannen werkdag.

Het goede nieuws is: dat kan nu! Je kunt met weinig tijdsinvestering je Candidacliënten beter helpen. Op een ontspannen manier en voor een hoger inkomen.

Als je begrijpt waar je Candidacliënt mee worstelt,
weet wat de impact van Candida is op zijn/haar leven
én de begeleiding geeft die het nodig heeft,
kun je  je cliënt helpen sneller gezond te worden.
Dan gaat jouw cliënt na elk consult tevreden naar huis.

Maddy, holistisch therapeut
“Ik was flabbergasted. Door het volgen van het voedingsprogramma sloegen mijn middelen ineens wél aan!”

HOE KOMT HET DAT JOUW CANDIDACLIËNT NOG WORSTELT?

Daar kunnen verschillende redenen voor zijn:

 • Je hebt te weinig of geen kennis over een blijvende aanpak van Candida;
 • Je hebt een volle praktijk en denkt dat het je veel tijd zal kosten om je cliënt meer hulp te bieden;
 • Je hebt nog geen methode om deze cliënten goed te helpen bij het dieet.

CANDIDA PROGRAMMA

Met mijn Candidaprogramma geef ik jou de oplossing en handvatten om stap voor stap je Candidacliënt verder te helpen. Jij bent straks de expert, het programma is een prachtige aanvulling op jouw werk.

In 4 fases leert je cliënt stap voor stap het dieet vorm te geven én er een levensstijl te maken. Een dieet klinkt vaak zo zwaar; dat gaat om wat niet mag en over beperkingen. Een levensstijl klinkt veel positiever; het is een bewuste keuze, een manier van leven.

Met die mindset is het een methode die je lang vol kunt houden en vaak in de eerste weken al resultaat laat zien. Dan voelt het niet meer als een dieet.

Het mooie is: dit programma mag jij gaan gebruiken!

Met mijn programma mag jij je Candidacliënten helpen. Gewoon vanaf je eigen werkplek. Ik ga je leren hoe je dit kunt doen tijdens de opleiding. Zonder dat je daar heel hard voor moet werken. Ik ben immers niet voor niets ook een Zacht Werken-coach. 😉

Waarom ik dat doe?
Natuurlijk kan ik ze ook zelf verder helpen met het Candidadieet. Maar er zijn twee redenen waarom ik het graag samen met jou doe:

 • Veel Candidapatiënten hebben een lange zoektocht achter de rug voor ze bij jou de oorzaak van hun klachten vinden. Ze zijn al vaak teleurgesteld geraakt en vinden het lastig vertrouwen te hebben in een nieuw persoon. Dat ze bij jou aan tafel zitten is al heel fijn! Jij hebt het vertrouwen al gewonnen en een band opgebouwd. Voor hen is het belangrijk goed geholpen te worden door één persoon. (Hoe je dat doet, op een manier die bij jou past, leer je tijdens deze opleiding.)
 • Samen kunnen we veel meer mensen bereiken en helpen. Hoe meer mensen goede begeleiding kunnen bieden bij het Candidadieet, hoe gezonder we Nederland samen gaan maken. Dát is mijn missie. 🙂

Carla (61), 2 weken na de start met het programma:
“Ik voel al verbetering in alles en ik voel mij een stuk prettiger. Ik haal veel uit de mailtjes en het boek. Waar mogelijk voeg ik zelf nog wat toe en dat gaat uitstekend.”

Mathilde (54):
“Het programma Koud Kunstje leert je oplossingen te vinden voor alles waar je tegenaan loopt. Het is steeds duidelijk wat je aan het doen bent en waarom. Je gaat naar een definitieve andere levensstijl, op een rustige maar wel zekere manier. 
Ik twijfelde of ik wel zou kunnen volhouden, het lukt echter prima. Ik drink ‘s morgens geen mok koffie verkeerd meer, met lekker veel suiker en een plak ontbijtkoek met pindakaas of stuk cake. Als ik uit eten ga of naar feestjes weet ik door het programma waar ik op moet letten en lukt het vol te houden. Daarna kun je op die ervaring teruggrijpen als je dreigt terug te vallen in je oude gewoonten. Na één jaar lukt me nog steeds goed om suikervrij te leven. Ik ga ermee door! Het programma was een goede stimulans om deze levensstijl aan te pakken. Kortom, het grote voordeel van dit programma is dat je met deze hulp heel bewust en zelf de keuze maakt voor de verandering van eet- en levensstijl.”

Fatima (48):
“Het Candidadieet gaat nu zó goed, dat ik het idee heb dat ik het fout doe… Ik heb ook nergens last van. En na vijf weken was er geen Candida meer 🙂 Ontzettend bedankt voor dit goede spoor.”

OPZET VAN DE OPLEIDING 

De opleiding bestaat uit twee delen.

In het eerste deel duik je samen met mij een-op-een in het Candidadieet en ga je het aanpassen van de voeding zelf ervaren.  Alles wat je leert  kun je eenvoudig gaan toepassen. Gewoon in je dagelijks leven bij de dingen die je nu ook al doet. Zo kun je er op een ontspannen manier aan werken. Je ontdekt precies waar een Candidapatiënt tegenaan loopt, zodat je hem/haar goed begrijpt. Heb je zelf een Candiddabelasting? Dan lossen we die gelijk op. 🙂

In het tweede deel ga je tijdens livedagen de technische achtergrond leren, een mooi aanbod maken van mijn programma en leren hoe je het pakket aanbiedt. Je ontdekt hoe jij op een handige manier kan coachen, zonder dat dit veel extra tijd van je vraagt.

De opleiding duurt ongeveer 5 maanden. We hebben telefonisch contact en komen bij elkaar tijdens 4 livedagen en 2 workshops. Je krijgt veel informatie, uitgewerkt in een handleiding.

LIVEDAGEN

Op livedagen krijg je veel achtergrond informatie, maar je gaat ook praktisch aan de slag. Samen gaan we ontdekken op welke manier jij het programma kan aanbieden, zodat het echt bij jou past. Ook is er uitgebreid aandacht voor marketing en het werven van klanten.

We werken op mooie en centraal gelegen locaties, afhankelijk van waar iedereen vandaan komt. Natuurlijk is de lunch en catering helemaal verzorgd. De data hoor je nadat je je hebt aangemeld.

opleiding candidacoach candidacoach.nl
opleiding candidacoach candidaoach.nl

ONLINE ONDERSTEUNING EN CONTACT

Als Candidacoach krijg je toegang tot de online leeromgeving en de community voor Candidacoaches. Je kunt hier je vragen stellen, ideeën voorleggen, of gewoon vertellen wat je bezighoudt. Je profiteert dus van de kennis en ervaring van het hele team van Candidacoaches. Natuurlijk zal ik zelf ook een actieve rol hebben en nieuwe inzichten en ervaringen met je delen.

Door jouw deelname 

 • Kun je inzoomen op de behoefte van je cliënt, zodat je afgestemd blijft op zijn/haar proces en heb je het basisvertrouwen dat nodig is om jouw cliënten écht verder te helpen.
 • Heb je een duidelijk beeld van de begeleiding en weet je hoe je de lijn van een optimaal herstel neerzet, in afstemming met je cliënt.
 • Zal jouw eigen werk een grote transformatie doormaken. Je energie en betrokkenheid zullen een positieve verandering doormaken.
 • Zal het leven van jouw Candidacliënten veranderen. Hun resultaten zijn van een andere orde dan voorheen.
 • Ontdek je jouw unieke kracht als coach of coachend therapeut en weet je hoe je deze optimaal inzet.
 • Maak je deel uit van het team en kun je op de achtergrond hulp krijgen van mij en de groep. Je hoeft er niet alleen voor te staan.

Paul, mesoloog
“Jij bent voor mij absoluut waarde toevoegend in dit soort trajecten. Echt heel mooi hoe dit programma zo’n snel resultaat geeft.”

HOE WERKT HET?

Jij mag jouw cliënten mijn coachprogramma aanbieden voor een af te spreken minimum bedrag. Je omzet is dus interessant voor een product waarin je zelf geen ontwikkeltijd hoeft te steken.

Je kunt bij het Candidaprogramma zelf een aanvulling geven voor jouw cliënten, afhankelijk van jouw expertise en achtergrond. Bijvoorbeeld met een serie gesprekken, een behandeling, training of een workshop.

Tijdens de live dagen krijg je mijn persoonlijke hulp bij het maken van je eigen aanbod. Een mooi product dat jij alleen in jouw praktijk gaat aanbieden. Zo kun je dus tegelijkertijd gebruik maken van alle materialen die er al zijn rond het Candidadieet én je eigen maatwerk realiseren.

Je merkt:
dit is geen doorsnee opleiding waarbij je iets leert en het daarna allemaal zelf maar moet uitzoeken.

JOUW INVESTERING

Jouw investering om Candidacoach te worden is eenmalig €2950 ex btw, of 4 termijnen van elk €750 ex btw. Deze investering kun je als studiekosten opvoeren bij de belasting en verdien je met een paar klanten al terug.

Je krijgt de licentie om met een uniek en bewezen succesvol programma te werken. Een programma dat veel meer waard is.

Om de kosten van de opleiding laag te houden betaal je per verkocht programma aan mij een fee. Daarvoor krijg je veel terug:

 • jouw klant krijgt toegang tot de online leeromgeving met de materialen;
 • de informatie en materialen worden aangevuld en ge-update;
 • wanneer nodig ontvang je feedback en tips bij het coachen of als je vragen hebt over het dieet;
 • kosteloze vermelding op de overzichtspagina van van de Candidacoaches;
 • kosteloos welkom de terugkomdagen en bij een teamuitje;
 • een jaarlijks werkbezoek om te bespreken hoe het gaat;
 • de gelegenheid om tegen een extra bijdrage deel te nemen aan gezondheidsbeurzen.

Na de opleiding tot Candidacoach ben je officieel gecertificeerd Candidacoach en als zelfstandig ondernemer onderdeel van het team.

certificaat candidacoach candidacoach.nl

AANTAL PLAATSEN

Starten kan op elk moment, je begint namelijk met het individuele 1:1 traject van het Candidadieet. De livedagen starten elk jaar in april en september met een nieuwe groep.

Omdat ik iedereen de volle aandacht wil kunnen geven is er plaats voor maximaal 6 personen. Overige aanmeldingen worden op een wachtlijst gezet en krijgen bij een volgende groep voorrang.

Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

AANMELDEN OF VRAGEN

Lijkt het je interessant om Candidacoach te worden? Dan maak ik graag een telefonische afspraak met je! Mail me en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Of wil jij eerst nog meer weten? Ik beantwoord je vragen graag. Stuur een bericht naar yvonne@candidacoach.nl en we bekijken we samen of deze opleiding jou past.

WIE IS CANDIDACOACH YVONNE?

Mijn naam is Yvonne Oostrom, een leven lang ervaringsdeskundige met Candida en de nr. 1 Candidacoach in Nederland. Als voormalig onderwijzeres, auteur en Candidacoach ontwikkelde ik deze opleiding tot Candidacoach. De livedagen en trainingen worden door mij persoonlijk verzorgd.  www.candidacoach.nl Yvonne van der Burg

Sinds mijn jeugd kampte ik met chronische luchtweginfecties en diverse (vage) klachten, tot ik op mijn 44e ontdekte dat alle klachten met elkaar in verband stonden en veroorzaakt werden door een Candidabelasting. Ik paste mijn voeding aan en zag de eerste klachten snel afnemen. Door van het Candidadieet mijn levensstijl te maken verdwenen alle klachten en kwamen ze niet meer terug. Zacht Werken hielp mij in balans te blijven tijdens stressvolle periodes en te voorkomen dat Candida misbruik maakt van een verminderde weerstand. Nu is mijn weerstand hoog en voel ik mij fitter dan ooit!

Als ervaringsdeskundige, Candidacoach en Zacht Werken-coach help ik Candidapatiënten in alle uithoeken van het land het Candidadieet succesvol in te zetten met voeding als medicijn en er een gezonde levensstijl van te maken. Zodat het goed is vol te houden en ook zij hun klachten zien verdwijnen.

Tijdens de opleiding tot Candidacoach ontdek je hoe ik dat doe én hoe jij dit ook aan anderen kunt leren.

Monique:
“Wat een fijne begeleiding met tips, uitleg en motiverende woorden. Ik twijfelde of ik wel voldoende informatie zou krijgen, maar ik heb veel nieuwe dingen bijgeleerd. Nu weet ik waar ik op moet letten en het lukt me nu goed. Ook ga ik nu bewuster om met stress. De opbouw van de coaching was goed, met uitgebreide informatie in gefaseerde stappen. Met veel geduld word je begeleid naar een nieuwe leefstijl. Ik ben alleen maar tevreden. Heel erg bedankt!”

Ik kijk ernaar uit samen met jou Nederland weer gezond te maken!

Hartelijke groet,

Yvonne Oostrom
ervaringsdeskundige, auteur, Candidacoach en Zacht-Werkencoach

opleiding candidacoache candidacoach.nl