Gratis Live Webinar (Over)leven met Candida

vanaf je eigen computer

Veel mensen lopen rond met (vage) klachten. Je zou haast denken dat het normaal is… Inzien welke klachten je hebt is de eerste stap. De volgende is begrijpen wat de oorzaak is van je klachten. Weet je dat veel klachten vanuit je buik ontstaan? En dat in 75% van de gevallen een Candidabelasting in de darmen een rol […]

Gratis Live Webinar Meer Rust in je Leven

vanaf je eigen computer

We leven in een hectische tijd, waarin veel van je wordt verwacht.

Verlang jij ook naar meer rust, zowel in je hoofd als in je lijf? Even geen kinderen om voor te zorgen of huiswerk te overhoren. Geen klus van het werk dat thuis nog afgemaakt moet worden. Een huis dat vanzelf schoon en opgeruimd is. Een weekend zonder afspraken. En tijd hebben om te sporten. Lijkt iedereen leek aan jou te trekken en iets van jou te willen?

Ik ga je alles vertellen over de oorzaken van jouw stress, zodat jij ziet waar voor jou de winst te halen is. In deze online training ontdek je ook welke overtuigingen jou elke dag saboteren, waardoor jij nog niet de rust kon voelen waar je zo naar verlangt.

Je kunt live meedoen, ‘s avonds om 20.00 uur. Aan het eind beantwoord ik jouw vragen.

Gratis

Workshop Zacht Werken aan je Gezondheid

Tijdens deze interactieve workshop met informatie, oefeningen en kleine opdrachtjes maak je jouw persoonlijke situatie heel inzichtelijk, waardoor je jezelf nog beter leert kennen, zonder dat anderen alles van je te weten komen.

Je gaat dus een middag lekker aan de slag, zoals het bij een workshop hoort. En ook nog eens op een heel ontspannen manier.

We ontmoeten elkaar online, de materialen krijg je thuisgestuurd.