Hoera, het is december

Yeah! Je hebt er het hele jaar naar uitgekeken. De gezelligste maand van het jaar is aangebroken: december. De feestmaand met een en al vrolijkheid. Lichtjes en brandende kaarsen in de huizen. Blije gezichten vanwege de presentjes en gezelligheid.

Waarom je altijd etiketten moet lezen

Als je mijn boek Heb jij Candida? Ik (k)ook! gebruikt weet je welke kant-en-klaar producten geen suiker, gist of schadelijke toevoegingen bevatten. De lijst met geschikte producten geeft je een overzicht van wat je waar kunt vinden.
www.candidacoach.nl

Voedingsrichtlijnen 2015 versus het Candidadieet

Op 4 november 2015 bracht de Gezondheidsraad, het onafhankelijk wetenschappelijk adviesorgaan voor de overheid, de nieuwe richtlijnen voor gezonde voeding naar buiten. Deze richtlijnen vormen de basis voor de voedingsvoorlichting door het voedingscentrum. Het algemene advies voor de Nederlandse bevolking luidt ‘Eet meer plantaardige producten en minder dierlijke producten.’.

Zet je gezondheid in de steigers

Of het nu gaat om een lekkage of je gezondheid, dat het effectiever is het probleem bij de oorzaak aan te pakken moge duidelijk zijn. Ook bij Candida is het noodzakelijk het probleem bij de bron aan te pakken: bij de darmen.

Ben jij druk, drukker, drukst?

‘Oh, is het alweer zó laat!?’ Marlies schrikt. Het is weer zo’n dag. Zo’n dag die overvol zit. Ze voelt een zeurende buikpijn, maar negeert het. Er was een klusje van het werk dat nog af moest. Ze vergezelde haar moeder bij een bezoek aan een arts in het ziekenhuis ...