Candidaproof eiersalade
Met Pasen, op een boterham of een toastje… Deze eiersalade doet het altijd goed!
Benodigdheden:
- 4 eieren
- 75 gram schapen feta
- 5 snoep- of kerstomaatjes of een trostomaat
- 1 theelepel kerriepoeder
- 2 eetlepels suikervrije mayonaise
- 1 eetlepel fijngesneden bieslook
- zwarte peper uit de molen
- zeezout
- 1 theelepel gedroogde oregano
Zet de eieren op met water en wat zout en laat ze nog 5 minuten doorkoken als het water kookt. Spoel ze onder de koude kraan en laat de eieren afkoelen.
Pel de eieren en haal de eidooiers eruit.
Doe deze dooiers in een kom en prak ze met een vork fijn.
Voeg mayonaise, peper, zout, bieslook en kerriepoeder erbij en roer dit goed door.
Snijd daarna de eiwitten klein en schep het door het dooiermengsel.
Snijd de feta fijn, de tomaatjes in kleine stukjes en voeg het toe.
Verdeel de oregano erover.
Nogmaals goed mengen en klaar is je eiersalade!
Eet smakelijk!
PS. Wil je meer inspiratie voor (Paas-)gerechten? Klik hier voor meer Candidaproof recepten.
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!