(ONLINE) CURSUSSEN OM JE GEZONDHEID DRASTISCH TE VERBETEREN

Je bent niet tevreden over je gezondheid. En, je wil een oplossing vinden voor de klachten, de vage klachten of de steeds terugkerende klachten, waar jij elke dag mee worstelt. Je legt je er niet bij neer, dat je ze hebt. En dat is super, dat zouden veel meer mensen moeten doen.

Misschien heb je wel gemerkt, dat jouw huisarts of specialist in het ziekenhuis de oplossing van jouw klachten niet meer weet. Dat ze zeggen: we kunnen niets meer voor je betekenen. Je moet er maar mee leren leven. Nou, hoe vervelend is dat!

Samen met jou ga ik onderzoeken of Candida een rol kan spelen in jouw gezondheid. Zodat je niet langer hoeft te raden, maar het goede spoor kan gaan volgen op weg naar die gezonde, nieuwe versie van jezelf.

candida videocursus

Candida, een onzichtbare bron van (vage) klachten

In deze videocursus leer je wat Candida is en wat er nodig is om ervan af te komen. Ontdek voor slechts €7 of Candida de oorzaak is van jouw klachten en hoe jij je gezondheid op het goede spoor zet.

candidaboek www.candidacoach.nl

Boek (Over)leven met Candida

(Over)leven met Candida is een boek boordevol informatie over Candida en het Candidadieet, met een praktisch stappenplan en suikervrije recepten. Een onmisbaar hulpmiddel om (opnieuw) te starten met het Candidadieet. Ben je al bekend met Candida, maar krijg je er maar geen grip op? Zet jezelf (opnieuw) in de actiemodus met dit inspirerende boek.