Proeverij in natuurwinkel

Week van de Smaak
In het kader van de Week van de Smaak ontving ik de uitnodiging van natuurwinkel Naturijn in Culemborg een dag in de winkel te komen kokkerellen. Een uitgelezen gelegenheid voor mij om het winkelend publiek kennis te laten maken met mijn ervaring op het gebied van natuurlijk genezen, mijn boek en mijn suiker- en E-nummers vrije gerechten. De spandoeken werden aan tafels gebonden, het kooktoestel aangesloten, de biologische ingrediënten klaar gelegd… Alles stond die zaterdagochtend om 10.00 uur klaar voor de proeverij.

SAMSUNG

De geur van de geroosterde pijnboompitten vulde al snel de winkel en liet de eerste nieuwsgierigen mijn richting uitkomen. Helaas voor hen was de soep nog niet klaar.

proeverij Naturijn-1

Tot 16.00 uur was het een komen en gaan van geïnteresseerde mensen, die genoten van een kommetje soep of een toastje met salade en met wie ik zeer prettige en boeiende gesprekken voerde over (uiteraard) voeding en gezondheid.

Voldaan
Met een voldaan gevoel vertrok ik aan het eind van de middag met de lege pannen weer huiswaarts. Geweldig om proeverijen op locatie te verzorgen, om mijn ervaring met het publiek te delen.
Dank mensen! Voor de mooie ervaring en de fijne contacten.