Lezing in stadswerkplaats Culemborg

Een goede voorbereiding is het halve werk
Na een drukke dag van voorbereidingen vertrek ik naar de stadswerkplaats in Culemborg voor een lezing over mijn boek. Laptop mee, hapjes mee, boeken mee, glimlach mee… ik ben er helemaal klaar voor..!
Als om 19.30 uur de eerste bezoekers binnen druppelen is de beamer aangesloten, het projectiescherm geplaatst, de koffie en thee gezet en staat de meegebrachte suikervrije traktatie op tafel. Er ontstaat al snel een gezellige drukte.

Volle bak
Om 20.00 uur zijn sommige geïnteresseerden zonder aankondiging vooraf binnen gelopen en zijn alle aanwezige stoelen bezet. Ik start mijn verhaal. Al snel zijn de eerste blikken van herkenning zichtbaar voor mij en worden na verschillende dia’s de eigen ervaringen openlijk gedeeld met de aanwezigen. Heerlijk, zo’n interactieve avond! En wat fijn om te merken dat meer mensen al ervaren hebben wat een teveel aan suiker met een mens kan doen!
presentatie-swp-20-9-1

Traktatie
Tussendoor wordt nog een bekertje soep uit eigen keuken geserveerd. (Als ik wist dat jullie met zo velen zouden komen had ik meer gemaakt…sorry dames!) En aan het eind een drankje met iets te knabbelen.
Leuk dat ik zelf ook werd getrakteerd…op mooie complimenten. Ik heb ze in mijn zak gestoken en bewaar ze goed. Het werd een avond om met veel plezier aan terug te denken!