Deelneemsters over kookworkshop Picknick

Kookworkshop Suikervrij Genieten, 22 april 2015 te Haaksbergen

[metaslider id=1439]

Een kookworkshop op locatie in een heerlijk ruime keuken met maar liefst 5 werkplekken is natuurlijk fantastisch om te mogen doen. Nu kan ik zelf enthousiast beschrijven hoe het verliep en wat de deelnemers ervan vonden, maar veel leuker is het de deelneemsters zelf aan het woord te laten.

Sandra en Wilma vertellen in de video hun ervaring:

En Karin vertelt:

Wat een leuke , gezellige en inspirerende avond heb ik gehad.

Samen met 5 andere dames heb ik de kookworkshop Suikervrij Genieten mogen meemaken die georganiseerd werd door Yvonne. Het thema van de avond was ‘picknick’.

Na binnenkomst hebben we eerst een lekker kopje koffie/thee gedronken. Yvonne gaf een heldere uitleg over Candida, haar boek en hoe de avond ingedeeld was. Daarna zijn we in tweetallen recepten gaan maken. Yvonne had een goede voorbereiding getroffen, duidelijke recepten, allemaal verse ingrediënten, helemaal super!

Samen met een vriendin heb ik börek gemaakt van filodeeg met feta en kruiden, en een courgette frittata. Heerlijke simpele gerechten die er prachtig en heerlijk uitzien. Inspirerend om ook eens andere gerechten te maken dan dat jezelf altijd maakt. Onze “medekoks” hadden ook gerechten gemaakt en na een klein anderhalf uur koken en bakken schoven we aan tafel om alles samen te proeven. Wat smaakte alles lekker en wat simpel en eenvoudig is het eigenlijk om met verse producten te koken.

We hadden met elkaar zoveel gemaakt dat we allemaal nog genoeg mee naar huis konden nemen om het thuisfront  te laten proeven wat we hadden gemaakt.

De recepten van iedereen hebben we ook gekregen , dus we kunnen thuis zo zelf weer aan de slag.

Yvonne, bedankt voor de geweldig leuke avond, vol inspiratie, gezelligheid en lekker eten! Je had het TOP geregeld!!

Karin van der Elst
Karin van der Elst