Coaching

Wil jij op een slimme manier je Candida aanpakken?

Je hebt te horen gekregen dat je Candida hebt en wilt er vanaf. Meer nog: je wilt je gezondheid blijvend terug. Van je suikerbehoefte af, je klachten zien verdwijnen, meer energie krijgen. Je wilt je weer fit voelen en niet terug vallen in oude patronen. Je wilt het goed doen. Maar hoe pak je dat aan?

Ben je helemaal klaar met die vervelende infecties en (vage) klachten?

Ben je al bezig met het Candidadieet? Slim, want een Candidabelasting gaat niet vanzelf over.

Met het Candidadieet kun jij je weer gezond eten. Helemaal als je van het dieet een levensstijl maakt: dan voelt het als een bewuste keuze en een manier van eten die jou past. Dan zal je merken dat je er je hand niet meer voor omdraait.

Voeding als medicijn is dus een superslimme investering van je tijd. Want eten moet je toch. Elke dag weer.

Maar de realiteit is voor de meeste Candidapatiënten anders

Want de meesten krijgen nooit vat op de Candida. De meeste Candidapatiënten blijven jaren worstelen met het dieet en klachten die terugkeren.

Zij haken na een aantal weken af. Zij krijgen geen grip op het dieet.

Want als je niet precies weet hoe je het dieet slim opbouwt, of waar je precies op moet letten, blijft het Candidadieet een geploeter. Het internet staat vol met tegenstrijdige informatie. Dus wat is voor jou de beste aanpak?

Ondertussen is Candida als een opportunist. Die wacht zijn kans af weer te kunnen smullen van de suikers, die overal in verstopt zitten.

De meeste Candidapatiënten geven de moed dan op. Die zeggen dat het dieet niet voor hen werkt. Of houden zichzelf voor dat het gewoon in de familie zit en nu eenmaal bij ze hoort. Ze leggen zich bij de aanhoudende klachten neer.  Het is zonde als dat met jouw gezondheid ook gebeurt, toch?

Want je steekt kostbare tijd en energie in je gezondheid. Je bent er elke dag mee bezig. Je wil er moeite voor doen. De beste versie van jezelf tevoorschijn laten komen. Je gezondheid is je wat waard.

Als het dan niet lukt, doet dat zeer.

Je verliest geld met jouw strijd tegen Candida

Want de middeltjes die je koopt kosten een hoop. En je auto rijdt niet op water als je naar de specialist in het ziekenhuis moet. Je betaalt een hoge premie voor je ziektekostenverzekering en gaat elk jaar over je eigen risico heen. Dat geld dat je besteedt, kun je niet gebruiken voor leuke dingen. Terwijl je merkt dat je situatie niet verbetert.

Het geld dat je zo weggooit, kan in de honderden euro’s per jaar lopen. Al die tijd dat je bezig bent met zoeken naar de oplossing, kun je niet besteden aan leuke dingen doen. Je kunt geen spelletjes doen met je (klein-)kinderen. Je kunt niet ontspannen genieten van uit eten gaan. Of een avond knus met je partner op de bank doorbrengen.

Hoeveel avonden en weekenden voel jij je niet fit, terwijl je kinderen of je partner leuke dingen aan het doen zijn zonder jou?

En misschien investeer je ook wel energie en vrije tijd. Hoe vaak zeg jij een uitstapje af omdat je je niet fit voelt? Hoeveel uren speur je het internet af terwijl je kinderen of je partner leuke dingen aan het doen zijn zonder jou? Dan is het pijnlijk als je gezondheid zwak blijft. Al die verloren inzet die niks oplevert. Al die energie voor niks opgeofferd. Helaas maken de meeste Candidapatiënten dit dus mee.

Of je meldt je regelmatig ziek op je werk.

Zo’n 75% van de bevolking heeft lichamelijke klachten als gevolg van een onbalans in de darmen. Zorg dat jouw lijf weer gezond wordt.

Voorkom dat je een worstelende Candidapatiënt wordt
Als je een Candidabelasting hebt, kun je 2 dingen doen. Je kunt je gedragen als een ploeteraar of als een strijder.

Ploeteraars blijven in stilte strijden, proberen alles uit wat ze op internet lezen, en daarna hopen ze dat hun gezondheid goed gaat verbeteren. Vol verwachting wachten ze elke dag af of ze zich fitter voelen dan gisteren. Dat gaat hem niet worden… Zo wordt je gezondheid dus geen succes.

Als je een therapeut hebt, denk je misschien: die moet er maar voor zorgen dat mijn gezondheid gaat verbeteren. En je hebt gelijk: een therapeut doet ook wel zijn best voor je. Maar weet je hoe dat gaat in de praktijk? Ze schrijven je supplementen voor, maar zodra je de deur uitloopt moet je het allemaal zelf gaan doen.

Er is weinig tijd en kennis om je verder te helpen. Dat doet de therapeut niet alleen bij jou zo, trouwens. Ze doen precies hetzelfde voor alle andere patiënten die in de praktijk komen. Daardoor valt het Candidapatiënten in de praktijk vaak tegen hoeveel praktische tips en informatie hun therapeut nou eigenlijk voor ze heeft.

Het is geen onwil. therapeuten doen wat ze kunnen. Maar ze moeten hun aandacht uitsmeren over al die patiënten. En dan blijft er weinig aandacht over voor jouw gezondheid.

Gedraag je als een strijder. Een paar procent van alle Candidapatiënten heeft dit door. Zij zorgen dat hun gezondheid prioriteit krijgt, waardoor ze wél resultaat zien. Wil jij daar bij zitten?

Want het is toch cool als jouw gezondheid veel beter herstelt dan bij die anderen? Als je merkt dat je klachten verminderen. En later weg blijven.

Als mensen die jou zien meteen opmerken dat jij je goed voelt. Dat je energie hebt om leuke dingen met ze te doen.

Als je gezondheid geen belemmering meer is om mee te doen. En je wordt uitgenodigd door je vrienden, kennissen, familie of collega’s.

Als je complimenten krijgt omdat je er zo goed uitziet. Als je straalt omdat je energie hebt.

En niet meer verzuimt van je werk, omdat je weerstand hoog is en gewoon niet meer ziek bent. Gedraag je dus als een strijder en zorg ervoor dat je gezondheid herstelt en goed blijft.

Ik weet wat jij doormaakt

Zelf heb ik het in de praktijk geleerd en zag ik veel valkuilen over het hoofd. Dat heeft me veel doorzettingsvermogen gekost. Nu weet ik: van Candida afraken kan nog slimmer. Jij hoeft die fouten niet te maken. Klanten die mijn aanpak volgen en uitvoeren zien binnen 3 maanden resultaat: een betere gezondheid en meer energie. Stap voor stap en zonder ingewikkeld gedoe.

Hoe kan ik jou helpen?

Waar heb jij nu behoefte aan?

Wil je leren hoe je voeding als medicijn inzet, zodat jij jezelf weer gezond eet?

Wil je leren hoe je de stress in je werk en leven kan beheersen, doordat jij je drukke dagen anders organiseert en zo meer energie overhoudt voor leuke dingen?

Of wil je zowel je voeding als je energiemanagement goed voor elkaar hebben, waardoor jij je elke dag opnieuw fit en opgewekt voelt?

Wat je ook kiest: ik bied je een gestructureerde aanpak met alle informatie op een presenteerblaadje in de vorm van aantrekkelijke coachprogramma’s. Je vindt hier onder de uitgebreide informatie bij elk programma.

Vind je het lastig te bepalen wat jou het beste past? Vraag dan een gratis Candidagesprek aan. Tijdens dit telefonisch contact van 40 minuten bespreken we waar jij nu nog mee worstelt en wat voor de jou de beste oplossing is.

KOUD KUNSTJE, van dieet naar levensstijl

Een uitgebreid coachingstraject waarin je samen met mij de stap zet naar een andere levensstijl. Je ontdekt hoe je het Candidadieet slim aanpakt, zodat je BLIJVEND van je suikerbehoefte en Candidaklachten afraakt. Op een manier die bij JOU past. Je krijgt 3 maanden onbeperkt alle steun en ontvangt vele extra’s.

Carla (61):
“Ik voel na 2 weken al verbetering in alles en ik voel mij een stuk prettiger. Ik haal veel uit de informatie die ik krijg en het gaat uitstekend. Yvonne is een hele fijne en prettige Candidacoach, zij sleept je er wel doorheen.”

Monique:
“Wat een fijne begeleiding met tips, uitleg en motiverende woorden. Ik twijfelde of ik wel voldoende informatie zou krijgen, maar ik heb veel nieuwe dingen bijgeleerd. Nu weet ik welke voedingsmiddelen ik moet laten staan en welke ik juist wel moet gebruiken. Het lukt me nu goed dit vol te houden. Ook ga ik nu bewuster om met stress. De opbouw van de coaching was goed, met uitgebreide informatie in gefaseerde stappen. Met veel geduld word je begeleid naar een nieuwe leefstijl. Ik ben alleen maar tevreden. Heel erg bedankt!”

Jannie (65):
“Een fantastische steun in de rug kreeg ik van Yvonne. Twijfels werden weggenomen in hele fijne gesprekken. Thanks.”

ZACHT WERKEN tegen Candida

Candida smult van stress en duikt weer de kop op zodra jij jezelf voorbij holt. Met dit online programma gaan we in 6 maanden van gestrest naar gezond door zachter te werken. Je gaat de dingen doen die bij je passen en die jou energie opleveren. Je ziet waar jouw valkuilen en grenzen liggen. Je gaat merken voldoende energie te hebben voor alles wat je graag doet, zonder dat je Candidaklachten weer opspelen. Je leert dé methode voor een leven waarin voor stress geen plaats meer is en Candida geen kans meer krijgt. Je werk doe je met rust en focus en je hebt tijd in overvloed om al je dromen te realiseren. Niet later, maar nu.

Jacques (53):
“Zacht Werken is super! Ik pas het nu dagelijks toe, zowel in mijn werk als privé en het doet iets met me. Ik ben nu ‘s avonds minder moe, doordat ik lekker heb gewerkt. Door een paar simpele aanpassingen ben ik nu meer stressbestendig. Is er een kleine tegenslag? Dan kijk ik daar nu anders naar!”

Astrid (46):
“Ik was vooraf nieuwsgierig. Zacht Werken heeft meer rust gebracht in mijn doen en laten.  Ik ben bewust geworden van een aantal zaken, leef meer in het nu en geef meer mijn grenzen aan. Als ik iets wil realiseren, ga ik dat ook daadwerkelijk doen. Dat voorkomt dat mijn energie weglekt. Ik verzet veel meer en ben daar zelf blij mee. Ik ben tot inzichten gekomen, waarvan sommige zaken eigenlijk al wel bekend zijn, maar ben door het te lezen/beleven/bewust te ervaren vaster in mijn schoenen komen te staan.”

Als je de hulp van een ander accepteert, betekent dat niet dat je gefaald hebt.
Het betekent dat je er niet alleen voor staat.
Twijfel je welke aanpak jou het meeste oplevert?
Meld je dan aan voor een gratis Candidagesprek. Telefonisch ontdekken wij samen wat jij nodig hebt om Candida de baas te worden en of ik je daarbij kan helpen.