Coaching

Wil jij op een slimme manier je gezondheid herstellen?

Je hebt te horen gekregen dat je Candida hebt en wilt er vanaf. Meer nog: je wilt je gezondheid blijvend terug. Van je suikerbehoefte af, je klachten zien verdwijnen, meer energie krijgen. Je wilt je weer fit voelen en niet terug vallen in oude patronen. Je wilt het goed doen. Maar hoe pak je dat aan?

Gratis webinar De 7 belangrijkste valkuilen bij het Candidadieet

Weten waar je op moet letten als je het Candidadieet volgt is het verschil tussen met frustratie doorploeteren en je gezondheid met succes verbeteren. 

Ik ga je alles vertellen over de valkuilen die je tegenkomt als je het Candidadieet volgt, zodat jij hier niet in hoeft te trappen. In het webinar ontdek je welke valkuilen dat zijn.

Door de valkuilen te kennen zul je ontdekken dat ook jij definitief de Candida gedag kan zeggen.

Dit webinar is live en speciaal voor mensen die al weten dat ze een Candidabelasting hebben en daar nu echt van af willen.

Ik weet wat jij doormaakt

Zelf heb ik het herstellen van mijn gezondheid in de praktijk geleerd en zag ik eerst nog veel valkuilen over het hoofd. Dat heeft me veel doorzettingsvermogen gekost. Nu weet ik: van een Candidabelasting afraken kan op een slimme manier. Jij hoeft die fouten niet te maken.

Hoe kan ik jou helpen?

Klanten die mijn methode volgen en uitvoeren zien binnen 3 maanden resultaat: een betere gezondheid en meer energie. Stap voor stap en zonder ingewikkeld gedoe.

Waar heb jij nu behoefte aan?

Wil je leren hoe je voeding als medicijn inzet, zodat jij jezelf weer gezond eet?

Wil je leren hoe je de stress in je werk en leven kan beheersen, doordat jij je drukke dagen anders organiseert en zo meer energie overhoudt voor leuke dingen?

Of wil je zowel je voeding als je energiemanagement goed voor elkaar hebben, waardoor jij je elke dag fit en opgewekt voelt?

Wat je ook kiest: ik bied je een gestructureerde aanpak met alle informatie op een presenteerblaadje in de vorm van aantrekkelijke coachprogramma’s. Je vindt hieronder de uitgebreide informatie bij elk programma.

Vind je het lastig te bepalen wat jou het beste past? Vraag dan een gratis Candidagesprek aan. Tijdens dit telefonisch contact van 40 minuten bespreken we waar jij nu nog mee worstelt en wat voor de jou de beste oplossing is.

Voedingsprogramma KOUD KUNSTJE, van dieet naar levensstijl

Een uitgebreid coachingstraject waarin je samen met mij de stap zet naar een andere levensstijl. Je ontdekt hoe je het Candidadieet slim aanpakt, zodat je BLIJVEND van je suikerbehoefte en Candidaklachten afraakt. Op een manier die bij JOU past. Je krijgt 3 maanden onbeperkt alle steun en ontvangt vele extra’s.

Carla (61):
“Ik voel na 2 weken al verbetering in alles en ik voel mij een stuk prettiger. Ik haal veel uit de informatie die ik krijg en het gaat uitstekend. Yvonne is een hele fijne en prettige Candidacoach, zij sleept je er wel doorheen.”

Monique:
“Wat een fijne begeleiding met tips, uitleg en motiverende woorden. Ik twijfelde of ik wel voldoende informatie zou krijgen, maar ik heb veel nieuwe dingen bijgeleerd. Nu weet ik welke voedingsmiddelen ik moet laten staan en welke ik juist wel moet gebruiken. Het lukt me nu goed dit vol te houden. Ook ga ik nu bewuster om met stress. De opbouw van de coaching was goed, met uitgebreide informatie in gefaseerde stappen. Met veel geduld word je begeleid naar een nieuwe leefstijl. Ik ben alleen maar tevreden. Heel erg bedankt!”

Jannie (65):
“Een fantastische steun in de rug kreeg ik van Yvonne. Twijfels werden weggenomen in hele fijne gesprekken. Thanks.”

Anti-stress programma ZACHT WERKEN tegen Candida

Candida smult van stress en duikt weer de kop op zodra jij jezelf voorbij holt. Met dit online programma gaan we in 6 maanden van gestrest naar gezond door zachter te werken. Je gaat de dingen doen die bij je passen en die jou energie opleveren. Je ziet waar jouw valkuilen en grenzen liggen. Je gaat merken voldoende energie te hebben voor alles wat je graag doet, zonder dat je Candidaklachten weer opspelen. Je leert dé methode voor een leven waarin voor stress geen plaats meer is en Candida geen kans meer krijgt. Je werk doe je met rust en focus en je hebt tijd in overvloed om al je dromen te realiseren. Niet later, maar nu.

Jacques (53):
“Zacht Werken is super! Ik pas het nu dagelijks toe, zowel in mijn werk als privé en het doet iets met me. Ik ben nu ‘s avonds minder moe, doordat ik lekker heb gewerkt. Door een paar simpele aanpassingen ben ik nu meer stressbestendig. Is er een kleine tegenslag? Dan kijk ik daar nu anders naar!”

Astrid (46):
“Ik was vooraf nieuwsgierig. Zacht Werken heeft meer rust gebracht in mijn doen en laten.  Ik ben bewust geworden van een aantal zaken, leef meer in het nu en geef meer mijn grenzen aan. Als ik iets wil realiseren, ga ik dat ook daadwerkelijk doen. Dat voorkomt dat mijn energie weglekt. Ik verzet veel meer en ben daar zelf blij mee. Ik ben tot inzichten gekomen, waarvan sommige zaken eigenlijk al wel bekend zijn, maar ben door het te lezen/beleven/bewust te ervaren vaster in mijn schoenen komen te staan.”

Als je de hulp van een ander accepteert, betekent dat niet dat je gefaald hebt.
Het betekent dat je er niet alleen voor staat.
Twijfel je welke aanpak jou het meeste oplevert?
Meld je dan aan voor een gratis Candidagesprek. Telefonisch ontdekken wij samen wat jij nodig hebt om Candida de baas te worden en of ik je daarbij kan helpen.