Coaching

Wil jij op een slimme manier je gezondheid herstellen?

Je hebt te horen gekregen dat je Candida hebt en wilt er vanaf. Meer nog: je wilt je gezondheid blijvend terug. Van je suikerbehoefte af, je klachten zien verdwijnen, meer energie krijgen…
Je wilt je weer fit voelen en niet terug vallen in oude patronen. Je wil het goed doen. Maar hoe pak je dat aan?

Levert jouw Candidadieet nog niet het gewenste resultaat op?

Het klonk zo veelbelovend: een Candidadieet, dé manier om jouw lijf Candidavrij te maken. Het heeft anderen veel gebracht, dus waarom lukt het jou niet? Simpelweg omdat jij anders bent.

Als Candidaspecialist weet ik dat er geen ‘one-size-fits-all-oplossing’ is. Een Candidadieet is altijd maatwerk.

Maar niet getreurd: binnen enkele maanden kan ook jij je gezondheid aanzienlijk verbeteren, met voeding als je medicijn.

Leer je ook anders om te gaan met de hoeveelheid stress in je leven? Dan krijgt Candida geen kans meer zich nog eens uit te breiden tot de hardnekkige schimmelvorm.

Candidavrij, fit en energiek door het leven gaan. Het ligt binnen handbereik!

Ik weet wat jij doormaakt

Zelf heb ik het herstellen van mijn gezondheid in de praktijk geleerd en zag ik eerst nog veel valkuilen over het hoofd. Dat heeft me veel doorzettingsvermogen gekost. Nu weet ik: van een Candidabelasting afraken kan op een slimme manier. Jij hoeft die fouten niet te maken.

Hoe kan ik jou helpen?

Klanten die mijn methode volgen en uitvoeren zien binnen 3 maanden resultaat: een betere gezondheid en vooral meer energie. Stap voor stap en zonder ingewikkeld gedoe.

Waar heb jij nu behoefte aan?

Wil je leren hoe je voeding als medicijn inzet, zodat jij jezelf weer gezond eet?

Wil je leren hoe je de stress in je werk en leven kan beheersen, doordat jij je drukke dagen anders organiseert en zo meer energie overhoudt voor leuke dingen?

Of wil je zowel je voeding als je energiemanagement goed voor elkaar hebben, waardoor jij je elke dag fit en opgewekt voelt?

Wat je ook kiest: ik bied je een gestructureerde aanpak met alle informatie op een presenteerblaadje in de vorm van aantrekkelijke coachprogramma’s.