Workshop Zacht Werken aan je Gezondheid

Herken jij je hierin?

Patricia heeft een leuke baan als coördinator. Dagelijks rijdt ze langs een aantal locaties om gesprekken te voeren en brandjes te blussen. Ze houdt van de afwisseling. Al is het vaak hectisch. Haar agenda staat vol afspraken en om iedereen snel te helpen plant ze deze strak in. Ze heeft daardoor weinig tijd om even op adem te komen. Lunchen? Dat doet ze al rijdend in de auto, op weg naar de volgende afspraak.

Ze voelt dat het haar spanning oplevert. In haar nek en schouders zit het vast. Ze slikt pijnstillers tegen de hoofdpijn. En ook al let ze best goed op haar voeding, ze voelt het nu ook aan de krampen in haar buik. ‘s Middags heeft ze weer trek in (vooral ongezonde) snacks. Patricia is moe. Heel moe. Dat zorgt ervoor dat ze zich niet altijd goed kan concentreren en fouten maakt. Met alle gevolgen van dien.

Patricia voelt haar klachten wel, maar wat kan ze er aan doen? Ze voelt zich verantwoordelijk voor haar werk en houdt vast aan haar vertrouwde gewoontes. Achteraf heeft ze dan spijt dat ze, zoals gewoonlijk, weer in die valkuil stapt. Patricia kijkt beteuterd. “Ik baal ervan dat het me niet lukt. Ik weet gewoon niet hoe ik mijn gewoontes kan doorbreken.” Ze vraagt zich af: hoe kan ik het anders doen?

Voel jij dat je vermoeid opstaat?

Voel jij regelmatig hoofdpijn opkomen of je spieren verkrampen?
Herken jij de lunchdip, stemmingswisselingen en het ontbreken van zin om ‘s avonds nog iets te doen?

Lukt het jou goed te voelen wat je dan nodig hebt?
Je klachten zijn een signaal dat er iets niet klopt. Niets gebeurt zomaar. Je energie vloeit weg en dat wil je niet. Steeds meer mensen krijgen een burn out, terwijl dat met kleine veranderingen in je dagelijks leven eenvoudig te voorkomen is. Maar liefst 1:6 heeft er al last van. En in de leeftijd 25-35 jaar 1:5. Daar wil jij toch niet bij horen?

Je weet dat je iets moet doen. Het gaat niet vanzelf.

Als het gaat om HOE je dat doet vallen een paar dingen op. Je vraagt je af:

 • Hoe vind ik de tijd? Want je doet alles nu even snel, terwijl je weet dat het niet goed is.
 • Hoe voorkom ik dat ik regelmatig hoofdpijn krijg? Of te moe ben om ‘s avonds nog iets te doen? Je zou ‘s avonds zo graag willen genieten van iets leuks doen.
 • Hoe kan ik weer die gezellige ouder of partner worden? Je hoort jezelf nu zo vaak mopperen…
Het is toch veel leuker om klachtenvrij en met veel energie je werk te doen!

Er is een tijd geweest dat ik me ook zorgen maakte om deze dingen. Maar gelukkig leerde ik een methode die bewees dat het eigenlijk heel eenvoudig was. Een methode die voor verbetering zorgde, zowel bij mij als bij mijn klanten.

En het liefst zou ik willen dat ook jij merkt dat je alle dagen rust en tijd hebt. Dat is precies wat ik je wil laten bereiken.

Hoe je dat doet?
Dat ontdek je tijdens de online workshop Zacht Werken aan je Gezondheid. 
De workshop wordt gehouden op zondag 20 november 2022. We ontmoeten elkaar online, zodat je thuis vanaf je bank kan meedoen.

Wat ga je leren?

Je gaat tussen 13.00 en 17.00 uur zien

 • hoe jouw lijf laat weten dat je te hard werkt, zodat je jouw reacties beter begrijpt;
 • hoe je die signalen sneller herkent, zodat je het niet meer zover hoeft te laten komen;
 • waar jouw valkuilen liggen, zowel in je werk als privéleven;
 • welke kleine dingen je kan verbeteren om je voortaan wél ontspannen en vrolijk te voelen.

Het resultaat?

 • Niet één dag, maar alle dagen het geduld hebt voor je kinderen, je partner, je ouders en al die anderen;
 • Tijdens drukke werkdagen lekker ontspannen blijven;
 • ‘s Avonds energie over hebben om gezellig een spelletje te spelen met je kinderen;
 • En daarna nog zin hebben om het gras te maaien of de ramen te zemen. Om maar iets te noemen. 🙂

workshop zacht werken www.candidacoach.nl

Eerder werd deze workshop op locatie gegeven. Dit is wat de deelnemers ervan vonden:

“Een leerzame workshop en de organisatie straalde rust uit.”

“Een leuke, inspirerende en goed georganiseerde workshop in een geweldige omgeving.”

“Een rustgevende workshop met een positieve energie in het algemeen.”

“Ik weet nu duidelijker waar ik een belangrijk knelpunt heb. Die wil ik nu oplossen, om zachter voor mezelf te kunnen zijn.”

“De workshop geeft inzicht in je eventuele problemen en inzicht brengt je verder. Ik herken nu mijn zombiegedrag.”

“Een waardevolle workshop en Yvonne heeft het prima georganiseerd. Ik ben onder de indruk van haar inzet en kwaliteiten.”

Wat je leert kun je direct toepassen, zodat je voortaan klachten kan voorkomen.

Ik pas deze methode zelf al een behoorlijke tijd toe en voel me met de dag nóg meer in balans, gezonder en energieker. Ook als het eens tegen zit. En dat gun ik jou ook!

“Ik vond het een fijne en leerzame workshop en het mooie is dat er elke dag in mijn hoofd wel een moment is dat mij herinnerd aan wat je allemaal verteld hebt. Wat ik leerde zette voor mij de puntjes op de i. Als iets wat je eigenlijk weet, maar door een ander anders wordt verwoord, krijg je er toch een andere kijk op. Of je begrijpt het een stuk beter waardoor je er weer anders en beter mee om kan gaan. Dankjewel voor de leerzame dag.”

Meld je aan voor deze workshop, zodat je merkt:

 • dat je accu niet langer leeg hoeft te lopen (en jij een burn out kan voorkomen)
 • dat jij je weerstand hoog kan houden als je de stress vermindert (en daardoor geen last meer krijgt van hoofdpijn, verkrampte spieren, rugpijn, of allergie)
 • en dat je met kleine aanpassingen in drukke tijden heel ontspannen kan blijven werken (ook al wordt iedereen om jou heen gek van de stress)
www.candidacoach.nl

Want het gaat mij erom dat je je gezondheid blijvend verbetert. Structureel verbetert. Niet alleen met gezond eten, maar ook met de manier waarop je je werk en je leven organiseert en beleeft.

“Ik vond het fijn om even gefocust op mezelf bezig te zijn en in een kleine groep. Er was tijd voor uitwisseling en de inhoud was afwisselend. Yvonne is rustig en weloverwogen is wat ze zegt vaak raak. Dat is mooi. Ik zou de workshop zeker aanbevelen als preventieve workshop voor hardwerkende mensen, die willen voorkomen dat de balans in hun leven gaat doorslaan naar de verkeerde kant. De workshop houdt je een spiegel voor: hoe sta ik ervoor? Ik mag meer de regie nemen in mijn werk. Hoewel ik het prima naar mijn zin heb, kan het zachter met een betere energieverdeling. En dus fijner voor mij! Ik ben heel blij dat ik ben gekomen: een dikke 8,5!”

Je krijgt deze middag…

Het is natuurlijk hartstikke saai om 4 uur lang alleen maar te luisteren, dus het is een interactieve workshop met kleine opdrachtjes die jouw persoonlijke situatie heel inzichtelijk maken. We spelen ook een spel, waarbij je jezelf nog beter leert kennen, zonder dat anderen alles van je te weten komen.

Je ontvangt alle materialen thuis en gaat een middag lekker aan de slag, zoals het bij een workshop hoort. En ook nog eens op een heel ontspannen manier.

“Het spel is een leuke en leerzame manier om dingen over jezelf te ontdekken! :-)”

“De organisatie en inhoud van de workshop Zacht Werken aan je Gezondheid waren super. Het was erg fijn om zoveel mooie inzichten te krijgen via het spel en zie nu dat er twee dingen zijn die me steeds weer in een lage energie trekken. Ik gun het iedereen om zichzelf te leren kennen en lief te hebben. Ik geef deze workshop een dikke 10, zou zo weer gaan.”

Deze middag levert jou op:

 • inzicht in jouw persoonlijke situatie; waar gaat het mis en hoe kan het zachter?
 • informatie die jou direct verder helpt, waardoor je gelijk het verschil merkt
 • mijn persoonlijke aandacht en tips; ik kijk met jou mee
 • checklists om precies te zien hoe je ervoor staat en waar de winst ligt

“Als werkende twintiger binnen een branche waar hárd werken beloond wordt, is het lastig te beseffen dat je met zacht werken niet mindere resultaten behaalt. Juist niet! Deze workshop heeft mij geholpen door stil te staan bij hoe ik zaken aanpak, zodat ik nu bewuster aan het werk ga. Zacht werken is niet laks of lui zijn, het is je energie in een goede balans brengen zodat je ’s avonds niet uitgeteld op de bank ploft. Een aanrader!”

“Ik vond de workshop heel fijn. De kleine groep was prettig, het spel was leuk en er was veel ruimte voor voorbeelden. Yvonne heeft een prettige stem en alles verliep erg gestructureerd. Yvonne, super bedankt voor deze middag!”

Jouw investering voor deze lekker relaxte middag ontdekken en leren is € 97 incl btw. Reserveer je jouw ticket vóór zondag 13 november 2022? Dan doe je mee voor € 77. 

“Ik vond het een heel leerzame workshop, met een veilige sfeer om je eigen verhaal te delen!”

“Zeer leuk en leerrijk, lekkere hapjes en een goede balans tussen het spel en luisteren. Dankjewel voor de leuke middag. Ik ben zingend naar huis gereden en heb genoten van het Hollandse landschap :-)”

Doe je mee? Ik kijk er alvast naar uit jou straks online te ontmoeten!

Tot snel!

Hartelijke groet,

Yvonne Oostrom
Yvonne Oostrom
Candidacoach en Zacht Werken-coach

PS. Wacht niet te lang, want ik werk met kleine groepen, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. 
En… Je hoeft geen last te hebben van Candida om tijdens deze workshop veel te leren.
Dus kom erbij, je bent van harte welkom!