Candida symptomen

Word jij moedeloos van je aanhoudende kwalen waar je arts geen oplossing voor weet?

Heb jij last van gekke vage kwaaltjes waarvan je moet zuchten en je afvraagt waar het vandaan komt?

Goed dat je hier dan bent!

Zelf kampte ik er ook tientallen jaren mee. Bij mij waren het vooral de chronische luchtweginfecties. En een lange lijst van vage dingen, waarvan je je afvraagt ‘zal het zin hebben om daarmee naar de dokter te gaan..?’

Tot ik ontdekte dat alle klachten met elkaar in verband stonden en veroorzaakt werden door een Candida-infectie. Inmiddels ben ik er al 10 jaar vanaf. Wat een rust geeft dat!

Iedereen heeft Candida. Maar als het in je lijf gaat woekeren veroorzaakt het veel klachten. Welke dat zijn is heel persoonlijk.

Een opgeblazen buik, wisselende ontlasting, winderigheid, buikkrampen en anale jeuk worden veel herkend. Niet vreemd, als je beseft dat een Candidabelasting je spijsvertering in de war schopt… En bij de meeste vrouwen komt de vaginale infectie ook regelmatig om de hoek kijken. 🙁

www.candidacoach.nl

Welke klachten herken jij?

Om het makkelijk voor je te maken heb ik de symptomen van een Candidabelasting voor je op een rij gezet. Vink ze aan en ontdek in 3 minuten hoe jouw gezondheid er op dit moment voor staat.

PS

Herken je veel Candidasymptomen en heb je veel hokjes aangekruist? Het hebben van dit soort klachten is niet normaal!

Weet dat Candida op den duur diabetes en kanker kan veroorzaken. Serieus! Zorgen voor je gezondheid is als het onderhoud van je auto, doe je dit niet op tijd dan kom je stil te staan. Wat zou er met jouw gezondheid gebeuren als je nu niets doet?

Helaas worden in de reguliere gezondheidszorg veel symptomen niet met elkaar in verband gebracht of serieus genomen. Bijvoorbeeld: als je veel buikklachten hebt, waar je arts de oorzaak niet van vindt, krijg je de diagnose Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) en hoort dan ermee te moeten leren leven. Vervelend, want dit is niet altijd nodig! PDS kan namelijk door een Candidabelasting in je darmen veroorzaakt worden. En van een Candidabelasting kun je afkomen.

HEB JE WEL EENS GEHAD…

…Dat je de ene na de andere oplossing uitprobeert om van je kwalen af te komen, maar dat het niks verbetert of het probleem juist erger maakt?

…Dat jij aanvoelt dat je kwaal het gevolg is van een onderliggend probleem, maar jij door anderen niet serieus wordt genomen?

…Of dat je boos of geïrriteerd raakt, omdat je arts het ook niet meer weet en zegt dat je er maar mee moet leren leven?

www.candidacoach.nl

Vraag jij je af of Candida de oorzaak kan zijn van je kwalen?

Om jouw leven een heel stuk gezonder te maken maakte ik een videocursus waarin je ontdekt of Candida de aanleiding is voor jouw klachten, waardoor je vanaf vandaag zelfs de meest hardnekkige klachten in een ander licht gaat zien. Je leest hier alles over de cursus.