Candida symptomen

Word jij moedeloos van je aanhoudende kwalen waar je arts geen oplossing voor weet?

Heb jij last van gekke vage kwaaltjes waarvan je moet zuchten en je afvraagt waar het vandaan komt?

Goed dat je hier dan bent!

Zelf kampte ik er ook tientallen jaren mee. Bij mij waren het vooral de chronische luchtweginfecties. En een lange lijst van vage dingen, waarvan je je afvraagt ‘zal het zin hebben om daarmee naar de dokter te gaan..?’

Tot ik ontdekte dat alle klachten met elkaar in verband stonden en veroorzaakt werden door een Candida-infectie. Inmiddels ben ik er al 10 jaar vanaf. Wat een rust geeft dat!

Iedereen heeft Candida. Maar als het in je lijf gaat woekeren veroorzaakt het veel klachten. Welke dat zijn is heel persoonlijk.

Een opgeblazen buik, wisselende ontlasting, winderigheid, buikkrampen en anale jeuk worden veel herkend. Niet vreemd, als je beseft dat een Candidabelasting je spijsvertering in de war schopt… En bij de meeste vrouwen komt de vaginale infectie ook regelmatig om de hoek kijken. 🙁

www.candidacoach.nl

Welke klachten herken jij?

Om het makkelijk voor je te maken heb ik de symptomen van een Candidabelasting voor je op een rij gezet. Vink ze aan en ontdek in 3 minuten hoe jouw gezondheid er op dit moment voor staat.

PS: HEB JE WEL EENS GEHAD…

…Dat je de ene na de andere oplossing uitprobeert om van je kwalen af te komen, maar dat het niks verbetert of het probleem juist erger maakt?

…Dat jij aanvoelt dat je kwaal het gevolg is van een onderliggend probleem, maar jij door anderen niet serieus wordt genomen?

…Of dat je boos of geïrriteerd raakt, omdat je arts het ook niet meer weet en zegt dat je er maar mee moet leren leven?

Dan is de videocursus Candida, een onzichtbare bron van (vage) klachten iets voor jou!

Na het volgen van deze cursus weet jij precies:
Hoe het komt dat jij nog steeds last hebt van je klachten;
Waarom jouw dokter je niet kan helpen;
Hoe jij wél op het goede spoor van gezondheid komt.

Zodat jij deze symptomen voortaan achter je kan laten. Stel je eens voor wat dat zou betekenen voor jou, je relatie, je werk, je energie, de rust in je hoofd…
Bestel de cursus hier.

www.candidacoach.nl

Vraag jij je af of Candida de oorzaak kan zijn van je kwalen?

Om jouw leven een heel stuk gezonder te maken maakte ik een videocursus waarin je ontdekt of Candida de aanleiding is voor jouw klachten, waardoor je vanaf vandaag zelfs de meest hardnekkige klachten in een ander licht gaat zien. Je leest hier alles over de cursus.