Candida symptomen

Word jij moedeloos van je aanhoudende kwalen waar je arts geen oplossing voor weet?

Heb jij last van gekke vage kwaaltjes waarvan je moet zuchten en je afvraagt waar het vandaan komt?

Goed dat je hier dan bent!

Zelf kampte ik er ook tientallen jaren mee. Bij mij waren het vooral de chronische luchtweginfecties. En een lange lijst van vage dingen, waarvan je je afvraagt ‘zal het zin hebben om daarmee naar de dokter te gaan..?’

Tot ik ontdekte dat alle klachten met elkaar in verband stonden en veroorzaakt werden door een Candida-infectie. Inmiddels ben ik er al 10 jaar vanaf. Wat een rust geeft dat!

Iedereen heeft Candida. Maar als het in je lijf gaat woekeren veroorzaakt het veel klachten. Welke dat zijn is heel persoonlijk.

Een opgeblazen buik, wisselende ontlasting, winderigheid, buikkrampen en anale jeuk worden veel herkend. Niet vreemd, als je beseft dat een Candidabelasting je spijsvertering in de war schopt… En bij de meeste vrouwen komt de vaginale infectie ook regelmatig om de hoek kijken. 🙁

www.candidacoach.nl

Welke klachten herken jij?

Om het makkelijk voor je te maken heb ik de symptomen van een Candidabelasting voor je op een rij gezet. Vink ze aan en ontdek in 3 minuten hoe jouw gezondheid er op dit moment voor staat.

PS

 Het hebben van dit soort klachten is niet normaal! Helaas worden in de reguliere gezondheidszorg veel symptomen niet met elkaar in verband gebracht of serieus genomen. Bijvoorbeeld: als je veel buikklachten hebt, waar je arts de oorzaak niet van vindt, krijg je de diagnose Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) en hoort dan ermee te moeten leren leven. Vervelend, want dit is niet altijd nodig! PDS kan namelijk door een Candidabelasting in je darmen veroorzaakt worden. En van een Candidabelasting kun je afkomen.

Gratis live webinar over Candida

Het is mijn missie jou zo goed mogelijk te informeren over Candida. Ik informeer je over de oorzaken, de risico’s en hoe je er vanaf komt. Regelmatig geef ik daarom gratis live webinars. Een online training die je thuis kunt volgen vanaf je pc en waar je me via de chat jouw vragen kan stellen. Klik hier voor meer informatie, de data en aanmelden. Tot snel!