Candida symptomen

 • Een Candida-infectie kan gepaard gaan met veel verschillende symptomen. Vaak worden er meerdere herkend. Een opgeblazen buik, wisselende ontlasting, winderigheid, buikkrampen en anale jeuk worden vaak als eerste herkend.

  Mogelijke klachten zijn:
 • candida-overgrowth-in-a-glance Helaas worden in het reguliere circuit veel symptomen niet met elkaar in verband gebracht of serieus genomen. Wie veel buikklachten heeft, waarvan de oorzaak niet aanwijsbaar is, krijgt de diagnose Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) en hoort dan ermee te moeten leren leven. Jammer, want dit is niet altijd nodig!

  Herken je veel symptomen oftewel heb je naar jou mening veel hokjes aangekruist?

  Ik adviseer je een volgende stap te nemen en de behandeling van Candida goed aan te pakken. Vul hieronder je gegevens in. Ik zal contact met je opnemen voor een vrijblijvend advies. Je ontvangt dan ook de uitslag van deze test in je mailbox.
  Je ontvangt regelmatig gratis tips en informatie over Candida en leven vol positieve energie in je mailbox. Hiervoor kun je je op ieder moment weer eenvoudig afmelden.
  Lees meer informatie in het Privacy Statement.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

PS. Je gegevens zijn veilig en worden vertrouwelijk in behandeling genomen. Zie ook de privacyverklaring.

Gratis live webinar over Candida

Regelmatig geef ik gratis live webinars over Candida. Een online training die je thuis kunt volgen vanaf je pc en waar je me via de chat jouw vragen kan stellen. Klik hier voor meer informatie, de data en aanmelden.