Candida symptomen

Word jij moedeloos van je aanhoudende kwalen waar je arts geen oplossing voor weet?

Heb jij last van gekke vage kwaaltjes waarvan je moet zuchten en je afvraagt waar het vandaan komt?

Goed dat je hier dan bent!

Zelf kampte ik er ook tientallen jaren mee. Bij mij waren het vooral de chronische luchtweginfecties. En een lange lijst van vage dingen, waarvan je je afvraagt ‘zal het zin hebben om daarmee naar de dokter te gaan..?’

Tot ik ontdekte dat alle klachten met elkaar in verband stonden en veroorzaakt werden door een Candida-infectie. Inmiddels ben ik er al 10 jaar vanaf. Wat een rust geeft dat!

Iedereen heeft Candida. Maar als het in je lijf gaat woekeren veroorzaakt het veel klachten. Welke dat zijn is heel persoonlijk.

Een opgeblazen buik, wisselende ontlasting, winderigheid, buikkrampen en anale jeuk worden veel herkend. Niet vreemd, als je beseft dat een Candidabelasting je spijsvertering in de war schopt… En bij de meeste vrouwen komt de vaginale infectie ook regelmatig om de hoek kijken. 🙁

candida symptomen

Welke klachten herken jij?

Om het makkelijk voor je te maken heb ik de symptomen van een Candidabelasting voor je op een rij gezet. Vink ze aan en ontdek in 3 minuten hoe jouw gezondheid er op dit moment voor staat.

Hoe groot is de kans dat Candida de oorzaak is van je klachten?

Dat ontdek je hier binnen 1 minuut met de online Candidatest of laat het vaststellen met een laboratoriumonderzoek.

bloedwaardentest www.candidacoach.nl
candida videocursus

Vraag jij je af wat Candida is?


Om jouw leven een heel stuk gezonder te maken maakte ik een videocursus waarin je ontdekt of Candida de aanleiding is voor jouw klachten, waardoor je vanaf vandaag zelfs de meest hardnekkige klachten in een ander licht gaat zien. Je leest hier alles over de cursus.

Nieuw boek: (Over)leven met Candida

(Over)leven met Candida is een boek boordevol informatie over Candida en het Candidadieet, met een praktisch stappenplan en suikervrije recepten. Een onmisbaar hulpmiddel om (opnieuw) te starten met het Candidadieet.

Met 9 praktische stappen ga je ontdekken

  • hoe een Candidabelasting jouw gezondheid beïnvloedt;
  • hoe je je met voeding als medicijn jezelf beter eet;
  • hoe je zowel fysieke als mentale klachten ziet afnemen.

Bestel hier jouw exemplaar en verbeter je gezondheid en levensvreugde.

candidaboek www.candidacoach.nl