WAAR CANDIDAPATIËNTEN MEE WORSTELEN

Ik heb al veel Candidapatiënten persoonlijk gesproken. Vooral vrouwen, variërend van 20 tot 70 jaar. Maar steeds meer mannen gaan op zoek naar de oorzaak van hun klachten. En ze hebben het niet makkelijk.

Candida heeft een grote impact op het leven en welbevinden!

www.candidacoach.nl

Ik maakte het zelf mee en hoor het nu dagelijks van anderen. Uit alle gesprekken die ik voerde bespreek ik in dit webinar de 9 meest genoemde belemmeringen waar Candidapatiënten tegenaan lopen in hun dagelijks leven.

Dit webinar is voor therapeuten die Candidapatiënten in de praktijk ontmoeten.
Over de 9 meest genoemde uitdagingen die Candidapatiënten tegenkomen.
En hoe jij ze zelf hierbij kan helpen.

Je kunt dit gratis webinar hier bekijken, op elk moment dat het jou uitkomt.

Heb je een vraag of opmerking? Deel het in de chat, dan geef ik je een reactie per mail.

PS. Wil je meer gratis tips en informatie over Candida ontvangen? Meld je dan hiernaast aan.