Over Angelie

Ik ben Angelie de Groot, ik woon in Woudrichem (Noord-Brabant) en ben moeder van drie zonen.

Ik ben al jaren geïnteresseerd in gezonde voeding en de invloed die dit heeft op hoe je je voelt. De opleiding ‘Medische Basiskennis’ heeft mij veel informatie, kennis en inzichten gegeven.

In 2018 stak ook bij mij door omstandigheden die vervelende Candidaschimmel de kop op. Uit onderzoek bleek dat ik deze, zonder dat ik het wist, al jarenlang had. En inderdaad: als ik terugdenk had ik regelmatig vage, steeds terugkerende klachten waarvoor ik geen verklaring kon vinden. De middeltjes, zalfjes, antibioticakuren etc. die ik voorgeschreven kreeg, bleken geen van allen (definitief) te helpen.

Ik ben in contact gekomen met Yvonne Oostrom, de Candidacoach, en ontdekte wat ik kon veranderen en verbeteren op het gebied van voeding en levensstijl. Mijn ervaring met haar manier van coachen en de methode waarmee zij werkt, hebben mij erg gemotiveerd en geïnspireerd. En door de positieve resultaten die ik hier al snel mee boekte (binnen 5 weken was ik dankzij haar hulp en mijn veranderde voeding candida vrij!), ben ik zo enthousiast geworden dat ik dit zelf in praktijk wilde gaan brengen en hier anderen mee wilde helpen. Ik ben de opleiding tot Candidacoach bij Yvonne gaan volgen en ben er nu helemaal klaar voor om jou te begeleiden.

Mijn doel is jou te helpen je gezondheid te verbeteren, zodat je een fijn, fit en gezond leven kunt leiden. Een leven waarin je klachtenvrij bent, veel meer energie hebt en weer gaat stralen! Ik zet je graag op het goede spoor en kijk ernaar uit je te mogen begeleiden op weg naar een gezondere versie van jezelf. Want zo fit en energiek als ik me nu voel … dat gun ik jou ook!

Ga je de uitdaging met mij aan?
Vraag een gratis Candidagesprek aan of bel naar 06-51247687 voor het maken van een belafspraak.

www.candidacoach.nl angelie candidacoach