Laden Evenementen

« Alle evenementen

Massage- en Complementair Vakbeurs Hoevelaken

27 juni @ 10:00 - 17:00

- €7
Suikervrij Genieten

Wil jij als gezondheidsbewuste professional nieuwe wegen inslaan m.b.t. preventie, regeneratie en prestatieverbetering? Kom op vrijdag 26 juni of zaterdag 27 juni naar de Massage- en Complementair Vakbeurs in Hoevelaken.

Ontmoet 3.000 vakgenoten in twee dagen. De beurs is gericht op het professionaliseren van jouw beroepsuitoefening als (startend) therapeut in de complementaire zorg met interesse voor holistische geneeswijze en natuurgeneeskunde.

Aandacht voor de achtergronden en de ontstaanswijze van de klachten, zowel op lichamelijk, geestelijk als psychosociaal vlak is de weg naar de duurzame oplossing van gezondheidsproblemen… Dit is precies zoals ik werk. Geen symptoombestrijding, maar met voeding als medicijn de levensstijl veranderen en blijvend de Candidaklachten achter je laten.

Zie jij Candidapatiënten in je praktijk en spreekt een rol als Candidacoach jou wel aan om je cliënten sneller, duurzaam en praktisch van de klachten af te helpen? Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden een gecertificeerd Candidacoach te worden!

Je vindt mij op het Marketplein.

Bespaar €5 en bestel hier je ticket met kortingscode candida.

massage complementair vakbeurs

PS. I.v.m. het coronavirus was de beurs in maart afgelast. Tickets bestellen is mogelijk zodra evenement weer mogen plaatsvinden.

Gegevens

Datum:
27 juni
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€7
Evenement Categorie:
Website:
https://www.sooner.nl/

Locatie

EXPO Hoevelaken

Gegevens

Datum:
27 juni
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€7
Evenement Categorie:
Website:
https://www.sooner.nl/

Locatie

EXPO Hoevelaken