Diagnose

In de reguliere gezondheidszorg wordt Candida helaas vaak niet erkent als oorzaak van (vage) klachten die steeds weer terug komen. Misschien heb je dit al gemerkt? Je huisarts schrijft je middeltjes voor die het probleem niet oplossen. De specialisten proberen van alles, maar je klachten lijken chronisch en komen steeds terug. Je krijg te horen dat je er maar mee moet leren leven. Heel frustrerend!

Gelukkig zijn er therapeuten in het land die wél kunnen vaststellen wat de oorzaak is van je klachten en in hoeverre Candida daar een rol bij speelt. En met hen werk ik samen.

Door bij een van die therapeuten een persoonlijke analyse te laten opmaken weet je zeker dat je met de juiste middelen, afgestemd op jouw lichamelijke behoefte, de oorzaak van je klachten aanpakt. Je gezondheid is immers maatwerk!

Ik heb er zelf zeer goede ervaringen mee.

Tijdens het eerste consult ontdek je al wat de oorzaak is van je klachten, welke voedingsstoffen je beter (tijdelijk) vermijdt en wat je nodig hebt om je gezondheid te herstellen. Niet langer ‘proberen’ dus, maar heel gericht de oorzaak van je probleem aanpakken waardoor je je gezondheid snel ziet verbeteren.

Ben jij er klaar voor de vervelende klachten achter je te laten? En ben je bereid daar zelf in te investeren als je zorgverzekering deze niet volledig vergoed? Vraag dan een gratis Candidagesprek aan. Dan bespreken we telefonisch hoe wij er samen voor zorgen dat jij je gezondheid weer terug krijgt.

www.candidacoach.nl mesoloog

Doe de test!

De online Candidatest laat zien hoe groot de kans is dat Candida de oorzaak is van jouw (vage) klachten.
Heb jij de vragen vaak met ‘ja’ beantwoord bij de online Candidatest? Zet de volgende stap om je gezondheid te verbeteren! Ik help je daar graag bij.

Menno:
“Ik heb een uiterst vriendelijke en zorgzame manier van behandelen ervaren. Er werd uitgebreid de tijd genomen en ik kon mij volledig vinden in wat mij verteld werd. Het gaf eigenlijk een totaal kloppend beeld van mijn klachten. Wat na een jaar behandelen via de reguliere geneeskunde niet is gelukt, bleek nu wel aan te slaan. De infectie is nu zo goed als weg.”

Hetty:
“Niet leuk wat de therapeut allemaal te vertellen had, maar daar kan zij weinig aan doen… Twee dagen iets weggelaten waar ik niet goed op bleek te reageren en ik voelde me al een heel ander mens! Waarmee maar weer bewezen is hoe belangrijk voeding is.”