Candida behandeling

Schimmelinfecties op je lichaam worden over het algemeen van buitenaf behandeld. De huisarts zal je in de meeste gevallen een middel voorschrijven om de klachten te verminderen. Helaas is op deze manier de kans groot dat de klachten niet verdwijnen of later weer terugkeren. Misschien heb je dat al gemerkt? Dat is heel vervelend en frustrerend!

Persoonlijke analyse

Candida wordt helaas door veel huisartsen niet herkend of erkend. Maar bij een alternatieve therapeut wordt Candida wél opgespoord en gezien als oorzaak van vele lichamelijke problemen. Aan de hand van een persoonlijke analyse wordt een voedingsadvies gegeven dat je helpt de balans in je darmen te herstellen, ondersteund met homeopathische middelen of voedingssupplementen. Zo leer je exact welke voedingsmiddelen vermeden moeten worden. Je gezondheid blijft immers maatwerk.

Ik heb er zelf goede ervaringen mee en kreeg in korte tijd mijn gezondheid terug. Sterker nog: ik kreeg mijn leven terug!

Voeding aanpassen

Een Candida-infectie vindt zijn oorsprong in de darmen. Door je voeding aan te passen en je spijsvertering te verbeteren wordt de schimmel teruggedrongen, je darmflora weer opgebouwd en je immuunsysteem ondersteund. Op dieet dus! Zo zet je voeding in als medicijn. Het Candidadieet is als het ware een reinigingskuur. De natuurlijke balans in het lichaam wordt hersteld door aanpassing van de voeding.

Maar een dieet klinkt als vervelend, zwaar en lastig. Als ‘moeten’ in plaats van een bewuste keuze. Daarom leer ik je liever hoe jij je levensstijl verandert. Zodat je blijvend van de klachten afraakt en Candida voor de rest van je leven de baas blijft.

Tijdens een coachtraject richten we ons op jouw persoonlijke behoeften, zodat we een optimaal resultaat behalen. Hiervoor breng ik je in contact met een therapeut in jouw buurt.

Als je niets verandert zal er niets veranderen.

Hulp voor het beste resultaat

Voor niemand is het vinden van een nieuwe weg in het begin simpel. Je bent daar niet de enige in. Een steuntje in de rug of een stok achter de deur is wat veel Candidapatiënten kunnen gebruiken. Vooral wanneer je lichaam steeds om zoetigheid blijft vragen.

Onder mijn begeleiding ga je de goede stappen zetten. Je voorkomt ziek worden door een te snelle Candida afbraak en je maakt in korte tijd een succes van het dieet. Jij krijgt je gezondheid voor de lange termijn terug. Je hoeft niet alles zelf uit te vinden, je houdt het makkelijker vol én het wordt leuker.

Spreekt dit je aan? Vraag dan een gratis Candidagesprek aan en we bespreken in 40 minuten welke hulp jou het beste past.