Sabotagegedachte 2

Is het denken aan wat je allemaal niet mag eten voor jou gelijk aan stress en ga je het uit de weg?

Voeding als medicijn en je klachten zien verdwijnen. Dat klinkt mooi. Maar hoe doe je dat als het doodeng is je vertrouwde gewoontes aan te passen en je eigenlijk niet durft?

Het is vreemd, maar heel vaak worden we rond het realiseren van onze grootste wensen ook geconfronteerd met allerlei angsten. Grote angsten, kleine angsten, rationele angsten, of onbegrijpelijke paniek. Stemmetjes in je hoofd die jou op je plaats houden. In je veilige comfort zone. Ook als is die zone helemaal niet zo comfortabel.

Hoe ga je daar nou mee om?

Deze zomer liep ik de 4daagse in Apeldoorn. Maar voor ik zover was gebruikte ik ook elk excuus dat ik kon vinden om er onderuit te komen. Vaak kwam ik er ook prima mee weg. Maar ik merkte (en jij weet dat ook) dat je met excuses niet ver komt.

Ik maakte een serie van 4 video’s over veel voorkomende sabotagegedachten. De eerste video zie je hier.

In deze tweede video vertel ik je welke sabotagegedachte ervoor zorgt dat je blijft twijfelen.

Laat jouw angst je gezondheid niet saboteren. En als je het aanpassen van je leefstijl niet zit zitten, overweeg dan mijn hulp in te schakelen. In een groepstraject of 1:1.

Werk aan jouw gezondheid én tegelijkertijd aan die van je (toekomstige) kinderen. Praktisch en op een manier die jou past. Met kleine stappen en gestructureerd. Twijfel niet en stop met die smoezen. Dóe!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *