Kookworkshop Picknick

Geen weer…
Terwijl de regen deze zaterdagmiddag met bakken uit de lucht komt vallen staat een kookworkshop met het thema Picknick op het programma. Het kan de pret niet drukken. De deelneemsters hebben er duidelijk zin in! Sommigen zijn al gevorderd in het kiezen van suikervrije voeding en delen hun kennis en ervaring spontaan met de anderen. Zo ontstaat snel een ontspannen sfeer.

Aan de slag
Na een korte inleiding over het programma worden de recepten gekozen en de benodigde materialen en ingrediënten verzameld. Al keuvelend wordt er gesneden, geroerd, gemixt, gefruit en afgebakken in de oven. Hmmm, de geuren doen het water nu ook in de mond stromen.
Er wordt genoten
De tafel wordt gedekt, de lekkernijen uitgestald, de eerste vaat weggewerkt en dan… geproefd! De smaakpapillen krijgen flink om hun oren en de ene tien voor smaak na de andere vliegt over tafel. En dat terwijl we niet eens op een kleed in het gras zitten. Want zeg nou eerlijk… met de voetjes in het gras en de zon op de snoet zou het nóg meer genieten zijn geweest.

[metaslider id=1102]